Aparate foto digitale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adevarat, si eu personal am unul de 128 si de cand am un calc. portabil imi este suficient. Insa inainte cand eram intr-o excursie si stateam cateva zile, din a doua zi nu mai aveam loc si tot mai stergeam cate o poza sa fac loc alteia noi. Si mai apare faza cand pui pe continous shot, si dupa doua, trei cadre vezi ca se poticneste camera si ratezi exact momentul cand sare stiuka din apa.
Oricum, pentru cine-si permite e de preferat sa aiba un D-SLR da si un point&shot pe care sa-l frece toata ziua la pescuit. E mai usor, si daca-ti cade in apa nici nu iti tai venele dupa el.
Oricum, pentru cine-si permite e de preferat sa aiba un D-SLR da si un point&shot pe care sa-l frece toata ziua la pescuit. E mai usor, si daca-ti cade in apa nici nu iti tai venele dupa el.
pt camere digitale m,ai ieftina, intra pe www.pixmania.com
oricum, acum nu mai sunt accize la noi, si s-au ieftinit cu 3-4 milioane
oricum, acum nu mai sunt accize la noi, si s-au ieftinit cu 3-4 milioane
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
Intr-o zi, privind galeria foto, m-am gindit sa vad cu ce aparate au fost facute. Ma refer la aparatele foto digitale, pentru ca in cazul pozelor facute cu aparatele clasice cu film nu exista astfel de informatii.
Acuma nu stiu ce sa mai zic, va deranjeaza sau nu ca fotografia digitala contine informatii despre aparatul cu care a fost facuta ?
De asemeni, desi poate afisa pe fotografie data la care a fost facuta, credeti ca mai are rost sa setez afisarea datei cita vreme pot gasi aceasta informatie ?
PS Mi-au placut imaginile surprinse de posesorul aparatului Konica Minolta DiMAGE E500. Felicitari !
Acuma nu stiu ce sa mai zic, va deranjeaza sau nu ca fotografia digitala contine informatii despre aparatul cu care a fost facuta ?
De asemeni, desi poate afisa pe fotografie data la care a fost facuta, credeti ca mai are rost sa setez afisarea datei cita vreme pot gasi aceasta informatie ?
PS Mi-au placut imaginile surprinse de posesorul aparatului Konica Minolta DiMAGE E500. Felicitari !
inca o data multumesc,dar sa stii ca ma ajuta si frumoasele peisaje de pe malul Timisului.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
sanyo xacti, 4mp, card 256 mb, zoom optic 5x. real japan.
e bun. din pacate l-am izghit de pamant si acu s-a bushit ceva la sistemul de focalizare. nush ce sa ma fac, nimeni nu repara asa ceva, am inceput sa-l desfac.
e bun. din pacate l-am izghit de pamant si acu s-a bushit ceva la sistemul de focalizare. nush ce sa ma fac, nimeni nu repara asa ceva, am inceput sa-l desfac.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team