fara a fi un habotnic si un inversunat iubitor de animale...eu nu sunt de acord cu circumstantele pe care incerci sa le faci sa apara atenuante @ geppeto.
sunt popoare care au depasit demult frica de foame . popoare , culmea ,numeroase. astea nu au nici o circumstanta atenuanta cand consuma NUMAI aripioare de rechin, cand colecteaza NUMAI fierea de la urs..etc. sau japo cu delfinii. astia au depasit de mult frica de foamete.drept dovada numarul lor, dezvoltarea si pretul care sunt dispusi sa-l plateasca. uite indienii..multi, foarte multi da-n majoritate vegetarieni. astia au gasit o alternativa. stau binisor si cu dezvoltarea
filme de genul celui popularizat de Modigliani, poate infrana o alta latura a oamenilor pomenita; lacomia.
daca n-am fi asa lacomi poate nu ar exista filme si realitati de genul asta.poate n-ar fi necesar ca-n urma "maririi productiei" sa apara atata suferinta
poate nu am mai separa animalele in cele folositoare( care se mananca sau le belesti) si cele daunatoare( care nu se mananca)
o mentalitate ...
pentru dezvoltare umanitatii sunt mult mai daunatoare..hai c-o dau iar in rasism
dar tocmai aia de se-npuiaza fara cap sunt ce-i mai intoleranti fata de animale si mai cruzi in mod gratuit.
sa nu-mi spuneti ca faci 15 copii fara sa-i poti sustine, din instinct. ca-ti lasi lat ,din bataie, calul care nu poate sa traga fiindca n-are ham ci o zgarda, pentru ca trebuie sa-ti salvezi viata si sa ajungi mai repede la carciuma( aici trebuie sa intervina "dreptul animalelor"). care ati umblat prin Delta..cum vi sa parut povestea cu caii de la Letea?
cainii sunt concurenti la hrana noastra si singurul serviciu pe care pot sa ni-l aduca e pielea lor.
haide mai nene..mai sunte-ti