Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ce am eliberat astazi ...
Salutari ... ideea topicului a venit ca urmare a topicului "Astazi ati prins" unde fiecare scria ce a prins, evident in cazul in care a prins.
In acest topic vreau ca fiecare (care are chef) sa scrie si ce a mai eliberat la ultima partida de pescuit. Sper sa fie cat mai multe raspunsuri ...
Numai bine ...
In acest topic vreau ca fiecare (care are chef) sa scrie si ce a mai eliberat la ultima partida de pescuit. Sper sa fie cat mai multe raspunsuri ...
Numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Azi inca nu am prins
dar ieri (am fost la probat noile voblere) aproape intr-o ora 4 clenuti (la acelas vobler, la altele nu se uita) toti intorsi aproape sanatosi in mediul lor natural (cu mici gauri in buze). Restul timpului care l-am avut la dispozitie pentru pescuit l-am petrecut intr-un copac pentru recuperarea unui vobler (am stat mai mult in copac decat am pescuit) 

- semlecangheorghe
- veteran
Acum citeva zile,am intilnit in timpul unei partide de spining,un pescar care pescuia la stationar,cu pestisor.Omul a tinut sa-mi spuna ca a prins 2 salai.Eu,am intrebat,firesc, cit de mari?El a zis ca sint mici,la vreo 800 de gr.si ca unul il scapase din mina cind sa-i faca poza,dar mai are unul intr-o punga legata de mal si ca mi-l face cadou,adaugind cu emfaza ca pentru el pestii incep de la 2kg in sus.I-am multumit frumos si i-am zis ca mai bine sa-i dea drumul,la care omul a replicat foarte convins de ce spune ,ca salaul oricum moare si n-are rost sa-l arunce.N-am zis nimic si am plecat pe alte locuri in cautarea monstrilor ce ne bintuie visele.Dupa vreo 2 ore,in care n-am dat nici macar de un monstrulet acolo ceva,m-am intors la locul cu pricina ,unde era si masina parcata.Pescarul plecase dar lasase acolo plasa cu salaul legata de mal.Din curiozitate am coborit la apa sa vad salaul,presupus a fi mort in plasa.Bag mina in plasa si sa fac preinfarct cind dihania s-a zbatut puternic in mina mea.Ei bine ,era cit se poate de viu,atita ca n-avea ,zic eu mai mult de 500 gr.Cind i-am dat drumul, a taiat-o ca lovit de streche.Chiar nu pot sa inteleg gestul acelui pescar ,pt care pestii incep de la 2kg in sus.Asa ca asta a fost in cazul meu ,ultima eliberare.
Acum cateva zile, cautand stiuca, am avut parte doar de marlite...
7 marlite ( intre 300-500gr) prinse, si evident eliberate.
Ce e mai curios e ca au intrat doar pe naluci mari: shad 12cm, 10cm, si irlandeza gipo 13 gr.
Oricum ziua a fost super, cu aceeasi bucurie cu care prindeam si eliberam...
Numa' bine.

7 marlite ( intre 300-500gr) prinse, si evident eliberate.
Ce e mai curios e ca au intrat doar pe naluci mari: shad 12cm, 10cm, si irlandeza gipo 13 gr.
Oricum ziua a fost super, cu aceeasi bucurie cu care prindeam si eliberam...

Numa' bine.