Animalul suprem - Omul

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Re: Animalul suprem - Omul

Mesaj de tudor » 18 Iul 2013, 23:07

Adi, nu poti vedea din Germania. Utilizeaza un proxi tip http://www.hidemyass.com/ . Adresa IP va apare din alta tara si asa vei putea viziona. 8)

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Iul 2013, 07:00

faceti.ma sa inteleg :
va scandalizati ca aia joaca tzontzoroiul cu ceva crap mort sau ca au furat si au ascuns pestele de pe vro balta cu limite si acum se lauda cu isprava?

De omuleti ca aia e plina tara. Plina.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 19 Iul 2013, 09:17

MuskMd scrie:faceti.ma sa inteleg :
va scandalizati ca aia joaca tzontzoroiul cu ceva crap mort sau ca au furat si au ascuns pestele de pe vro balta cu limite si acum se lauda cu isprava?

De omuleti ca aia e plina tara. Plina.....
Ai inteles gresit.Oamenii sunt scandalizati pentru asta:

http://www.youtube.com/watch?v=9BrxEREhX20
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Iul 2013, 10:32

Adi G scrie:..... m-ai facut curios, o sa-l caut pe alte platforme video
Adi , ca sa te trec de nivelul curiozitatii si sa te "arunc" in cel al incitarii iti aduc cateva comentarii despre film de pe Youtube :

"Privind acest documentar, îmi este rușine, milă și scârbă în același timp! Că sunt om, că am fost carnivor, ignorant și arogant! Am încercat îl văd pe tot dar trebuie să îmi admit neputința! Partea în care japonezii măcelăresc delfini, îmi face rău fizic (minutul 42.47). Mă doare că fac parte dintr-o specie care poate fi atât de crudă și parcă nici o artă din lume, niciun act de creație sau niciun sentiment uman sublim nu poate compensa asta! Cruzimea nu are scuze și nici compensare!"

..........................................

"Lumea se uita la Avatar si la toate **** de filme din cinematografe in loc sa se uite la un documentar care ofera o lectie cat 100 de filme"

...........................................

"Doamne , documentarul acesta te face sa plangi , mai ales partile in care bietii caini schingiuiti si schiloditi , mai au bucurie si o putere fenomenala de a se bucura cand se apropie um om de ei....iar ei ce fac ii jupoaie de vii , ar trebuii facut ceva in privinta asta :((trist."

"Se omora pt a supravietuii, nu de placere, animalele nu sunt psihopate, dar omul da, uite-te de rog la tot documentarul daca ai sange, si nu mai comenta, daca nu stii ce e in el. Te faci de ras."

"deci in acest moment daca as avea o dorinta e ca toti nenorocitii care nu respecta animalele sa ajunga in locul lor pe scurt un documentar greu de vazut dar in acelasi timp iti deschide ochi sper ca asa ceva sa inceteze"

.........................................

"Eu m-am uitat pana la sfarsit cu mare greu in suflet ...
Ma simt oribil. Mereu am iubit animalele si nici nu imi inchipuiam ca exista asa ceva pe lume. Cand taie mama acasa o gaina e cu totul altceva ...
Imi vine sa spun ca nu mi-i mila de nici un om care moare pe Pamant."

..............................................

.... samd .....

Imi pare rau c-am "deturnat" ( doar am profitat de incitanta titulatura ) subiectul impus de colegul initiator al topicului , dar agaricii aia cu crapii ascunsi prin saracia aia de masina ..... sunt ultima problema a omenirii ( asta daca-i putem incadra ca fiind de-o specie cu noi )

Adi , ceilalti , .... faceti orice efort posibil ( va asigur ferm ca va fi un efort supraomenesc ) si urmariti documentarul . Mai mult , promovati-l ori pe unde mai activati pe netu' asta mare ....

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 19 Iul 2013, 11:16

nu este un documentar usor de vazut ... din contra, a fost probabil documentarul care mi-a fost cel mai greu sa il vad dar va spun ca merita. nu are rost sa explic starile in care te duce, trebuie vazut ...

asa ca, incarcati-va cu vointa, luati-va o sticla cu apa langa voi (nodurile din gat vor fi dificil de suportat) si puneti-va pe el ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 24 Iul 2013, 22:13

Am reusit sa vad o parte din documentar.
Se pare ca astia suntem :censored:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 25 Iul 2013, 18:54

modigliani scrie:Luati-va o ora jumate liber , un pumn de extraveral , si vedeti asta :

http://www.youtube.com/watch?v=9BrxEREhX20
Asta facem vietuitoarelor :!:
Stati fara grija, avem timp si pentru noi!

http://www.reporter.stirilocale.md/loca ... e-ani.html

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Iul 2013, 21:17

tudor scrie:Adi, nu poti vedea din Germania. Utilizeaza un proxi tip http://www.hidemyass.com/ . Adresa IP va apare din alta tara si asa vei putea viziona. 8)
heheheheeeeeee... multzam de idee :lol: scriu din romania acuma.... :lol:

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 26 Iul 2013, 08:54

Asa cum se spunea pe aici,printre randuri,cand moare un om nu ma afecteaza prea mult,dar cand moare un animalut,mi se rupe sufletul. :cry:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 26 Iul 2013, 11:32

Iar eu, cu toata sinceritatea, mai degraba as eutanasia toti maidanezii din Romania decat sa mai vad un om sfasiat de dansii pe strada. Am ajuns abia la minutul 12:00 si deocamdada e bullshit sentimental de vegani condimentat cu comparatii indecente intre sclavii negri, evrei si animalele lipsite de aparare. Sunt de acord ca fiziologic suntem animale dar cum poti compara un om cu un alt animal d.p.d.v. moral chiar nu pot sa inteleg.

Probabil din cauza ca am trait suficient de mult in Romania, reactia mea imediata este de scepticism pentru oricine ma ia cu vrajeala sentimentala.

"specie-ism"?! N-as vrea sa intru in detalii (desi voi intra) despre cat de ipocriti sunt unii dintre cei carora li se pare ok "documentarul" in acelasi timp in care n-au avut si nu vor avea in continuare nimic impotriva sacrificarii traditionale a purcelului, a gainii sau a altor animale delicioase. Sa-i vad io pe astia care o sa devina vegetarieni si o sa-i strige lu' ta-su la masa de craciun ca e specie-ist.

va urma.

Scrie răspuns