....merge oricand numai sa ai peste

la sarat(sare mare) il lasi in functzie de cat de sarat itzi place(e bine sa gusti carnea),cu cat sta mai mult cu atat e mai sarat nu e ca si slanina care isi ia cat trebuie,nu uita sa il lasi la zvantat, fumul l-am facut cu rumegus de fag uscat iar cantitatea e in functzie de cat peste ai, la kilul de peste eu pun doua maini de rumegus ca sa il patrunda dar sa nu il afume prea tare,dupa ce il afumi il lasi sa se usuce o zi sa doua in functzie de cat e de cald in afumatoare sau daca ai o incapere aerisita si in care nu intra musca il potzi tzine acolo.....
...asa afum si slanina,doar ca o las la sare in functzie de cat de groasa este si de anotimp
....daca afumi oaie oare nu prinde miros si carnea de pork??ideea e sa nu faci a doua zi iarasi fum,si sa lasi la aerisit incaperea iar in afumatorile in care platesti nu cred ca ii convine sa piarda timp si rumegus,ideal e sa ai acasa sau la un prieten sa experimentezi
....ca idee, e bun un dulap din tabla ca acelea din vestiare,are si aerisire pe laterale
ps:primi pesti au fost si saratzi ocna si uscatzi mai ceva ca si stafidele
