accident huidu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
accident huidu
3 victime ! un vinovat! Condoleante familiilor!
iarasi un smecher cu bani care nu o sa pateasca nimic.
cine mai omoara3 oameni si nu arestat?
iarasi un smecher cu bani care nu o sa pateasca nimic.
cine mai omoara3 oameni si nu arestat?
Binenteles...pe baza "neurologica" ca si sechele de la celalalt accident..o sa scape ..normal.Art. 178
Uciderea din culpă
Uciderea din culpă a unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Uciderea din culpă ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii, ori pentru efectuarea unei anume activităţi, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.
Când uciderea din culpă a unei persoane este săvârşită de un conducător de vehicul cu tracţiune mecanică, având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală sau care se află în stare de ebrietate, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani.
Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează fapta săvârşită din culpă, de orice altă persoană în exerciţiul profesiei sau meseriei şi care se află în stare de ebrietate.
Dacă prin fapta săvârşită s-a cauzat moartea a două sau mai multor persoane, la maximul pedepselor prevăzute în alineatele precedente se poate adăuga un spor până la 3 ani
daca nu era huidu nici nu se pomenea de accident ... din pacate astfel de tragedii se intampla zilnic pe strazi si sunt trecute doar intr-o baza de date fara a se pune atata accent pe ele ...
condoleantele mele familiei victimelor si cred ca va iesi destul de nasol pana la urma toata povestea ...
si de huidu imi pare rau pentru ca acum serios vorbind ... nu a fost ceva intentionat ... ar trebui luate asupra lui aceleasi masuri care se iau in general (si din pacate sunt prea permisive) ...
apropo, ce viteza avea in momentul accidentului? si loganul in care erau victimele ce viteza avea?
condoleantele mele familiei victimelor si cred ca va iesi destul de nasol pana la urma toata povestea ...
si de huidu imi pare rau pentru ca acum serios vorbind ... nu a fost ceva intentionat ... ar trebui luate asupra lui aceleasi masuri care se iau in general (si din pacate sunt prea permisive) ...
apropo, ce viteza avea in momentul accidentului? si loganul in care erau victimele ce viteza avea?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
Huidu conducea foarte imprudent...Cel putin asa reiese din declaratia facuta la realitatea tv,de un participant la trafic care a avut probleme cu Huidu ,si a retinut nr-ul de inmatriculare al masinii acestuia.Inafara de asta in urma cu ceva timp,i-a fost retinut permisul pentru depasire imprudenta pe linia continua la 1-2km de locul actualului accident..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.