accident huidu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Oct 2011, 11:53

mariangl scrie:gata ! a inceput musamalizarea: la conferinta de presa a politiei se vorbeste de derapaj. cum putea sa derapeze um mercedez ml? astia ne iau de prosti?
f posibil sa fie si musamalizare...dar daca pelicanul avea gume de vara.... :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 17 Oct 2011, 11:54

mariangl scrie: ... cum putea sa derapeze um mercedez ml? ...
:lol: :lol: :lol: asta e prea buna pentru a nu ma amuza ...

sorry ... orice, DAR ABSOLUT ORICE masina derapeaza mai ales pe zapada sau mazga indiferent de sistemele de pe ea ... deci da, si "mertanu" ala derapeaza ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 17 Oct 2011, 11:55

Daca nu era vorba de Huidu, nici nu se auzea de accident.

Daca s-ar aplica aceeasi masura cu care s-au judecat situatii similare in Romania (vezi cazul Paunescu si inca cateva la fel), Huidu va scapa fara sa faca vreo zi de puscarie.
De fapt sute de cazuri de acest gen, care se taraganeaza la infinit, pana nu mai face nimeni o zi de puscarie.

Condoleante familiilor victimelor!

mariangl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mariangl » 17 Oct 2011, 12:12

dupa ce ca totul e tras de par acum ii transfera la buc cu 3 salvari. 3!!! pe banii cui? in loc salvarile astea sa stea la bv ,pt ai ajuta pe altii, ele tot cu smecherul asta.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 17 Oct 2011, 12:30

mai omule....chiar nu ai gasit loc pe alte forumuri unde sa iti poti exprima inteligentele tale idei?.......Huidu a gresit......v-a plati.......nu iti dai seama ce greu o sa ii fie in viitor stiind ca are 3 persoane pe constiinta....... ( ce a facut el cam face fiecare sofer de Bucuresti-si eu printre ei.....se crede mai smecher decat ceilalti din trafic,doar ca are numar de bucuresti)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Oct 2011, 12:38

Mariane,nu te mai agita atat.Toata lumea de bun simt isi da seama ca baiatul a scrantit-o rau de tot.A ucis trei oameni.Clar ca lumina zilei.Pentru asta nu e decat o varianta:parnaia.Faptul ca apar la tv.tot felul de personaje mai mult sau mai putin importante ce doresc sa-i caute scuze tipului,e intr-adevar enervant.Insa traim in Romania si orice e posibil.Au fost cazuri in care s-a mutat trecerea de pietoni ca unu de bani gata sa scape,deci crede-ma nu are nici un rost sa-ti faci sange rau.Tot mai mult ajung la concluzia ca in viitorul apropiat,("doamne feri" de necazuri) adevarata dreptate ti-o vei face doar singur.Cel cu bani si relatii va cauta sa scape basma curata si tu om simplu vei muri cu ea in brate.Deviind putin de la subiect,vreau sa-ti zic ca eu unul in locul familiei baschetbalistului american ucis in Giurgiu,a-si fi angajat un asasin platit.Doar asa a-si fi avut convingerea ca se face dreptate.Si zau daca i-ar fi condamnat cineva.Poate sunt eu prea radical,dar daca justitia nu-si face datoria(si la noi se vede acest lucru)lasa ca mi-o fac eu atunci.
Revenind la accidentul de ieri....nimeni,dar nimeni nu am auzit sa pomeneasca de oamenii aceia morti.Si astia aveau o familie,si astia au lasat in urma pe cineva...Nuuu,pe noi ne intereseaza ca nevasta lui Huidu si-a scrantit glezna.Fantastic.Dar n-avem ce face asta-i presa din Romania,una de c...t .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Oct 2011, 12:47

elias scrie: Revenind la accidentul de ieri....nimeni,dar nimeni nu am auzit sa pomeneasca de oamenii aceia morti.Si astia aveau o familie,si astia au lasat in urma pe cineva...Nuuu,pe noi ne intereseaza ca nevasta lui Huidu si-a scrantit glezna.Fantastic.Dar n-avem ce face asta-i presa din Romania,una de c...t .
m-am uitat si eu la Breaking News ieri, vro 3 minute :lol: pescuitul la crabi in marea Bering a fost mult mai captivant. Pe scurt, am auzut Huidu de 200 de ori, si ca au decadat 2 persoane si una (era) in drum spre spital in stare grava de vro 2 ori.
Derapat - nederapat se numeste "neadaptarea vitezei la codintiile de trafic"
au murit 3 oameni, fuck it, bine ca a scapat huidu , cititu de pe prompter e mai important pentru cei ce il apara(si ala cu 2 copii in masina si nevasta-sa, halal)

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Oct 2011, 12:50

Astia adle mariangl , lasati-o dracu de smecherie ca-i prea pe fata !
Si aici ati ajuns sa "masurati" starea de spirit ?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Oct 2011, 12:50

elias scrie:Nuuu,pe noi ne intereseaza ca nevasta lui Huidu si-a scrantit glezna.Fantastic.Dar n-avem ce face asta-i presa din Romania,una de c...t .
se vinde ce consumam .asta suntem :cry:

ai rabdare sa vezi ce-o sa devenim :twisted:

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 17 Oct 2011, 12:53

rine.....am cam devenit.....de vreo 20 de ani.....dar inca nu ne dam seama....si tot cu a noastra coada stam sus.......

Scrie răspuns