accident huidu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2011, 12:59

Situatia e destul de clara....nimeni nu a vrut sa se intample asta....victimele cu siguranta nu, Huidu care era cu sotia si copii in masina sunt sigur ca nu, e clar ca a gresit, ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum, sau ca a condus imprudent, nu am auzit decat in cazuri agravante (betie la volan de cele mai multe ori) sa se faca inchisoare in caz de prima abatere sau fara sa fie in perioada de incercare.

ULK...pedeapsa e aia care zici tu....numai ca daca te uiti tot in codul ala din care ai citit o sa gasesti un articol in care se vorbeste de suspendarea pedepsei cu inchisoarea in cazul in care sunt intrunite mai multe conditii, cu siguranta va lua o pedeapsa cu inchisoarea care va fi suspendata. Asta e procedura in romania la momentul asta.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2011, 13:01

mariangl scrie:gata ! a inceput musamalizarea: la conferinta de presa a politiei se vorbeste de derapaj. cum putea sa derapeze um mercedez ml? astia ne iau de prosti?
daca nici tu nu esti handicapat....inseamna ca nu mai e nimeni.

Nu stiu daca astia te ia de prost...da eu o fac sigur.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 13:04

derapaj...nedarapaj....e destul de clar. cu putin timp in urma depasise o alta masina, tot pe linie continua.
cu mai mult timp in urma -amendat ca depasise aceeasi linie continua , cam in acelasi loc.
lasa-l dracu' de derapaj...

mi-e simpatic si mie dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-si primeasca pedeapsa dar traim in Romania.. :wink:

PS: pacat de oamenii aia care au murit nevinovati. Daca in locul loganului venea un TIR, era mult mai nasol pentru el.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Oct 2011, 13:11

Revenind la accidentul de ieri....nimeni,dar nimeni nu am auzit sa pomeneasca de oamenii aceia morti.Si astia aveau o familie,si astia au lasat in urma pe cineva...
Corect! Din pacate... :evil: Ia sa fi fost invers ...

Condoleante familiilor acelor necunoscuti ,oricine ar fi ei .

In rest ...viteza, linie continua, masina da masina ...accident cu victime multiple :cry: Ar mai fi ceva de spus ? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Oct 2011, 13:13

crysst...nu esti atent...cand este vorba de 2 sau mai multe persoane omorate...NU este voie sa scape fara inchisoare... Au murit 3 oameni...TREI. Nu-l mai apara...Mai agravant decat atat..nu cred ca exista. Treci pe contrasens, treci lina continua...este doar imprudenta?? Sa fim seriosi..I s-a mai ridicat carnetul, fix in zona aia pe trei luni...ca a trecut linia continua, deci are antecedente...E omor din culpa....a TREI persoane....Nu ar trebui sa scape de inchisoare.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2011, 13:17

ULK scrie:crysst...nu esti atent...cand este vorba de 2 sau mai multe persoane omorate...NU este voie sa scape fara inchisoare... Au murit 3 oameni...TREI. Nu-l mai apara...Mai agravant decat atat..nu cred ca exista. Treci pe contrasens, treci lina continua...este doar imprudenta?? Sa fim seriosi..I s-a mai ridicat carnetul, fix in zona aia pe trei luni...ca a trecut linia continua, deci are antecedente...E omor din culpa....a TREI persoane....Nu ar trebui sa scape de inchisoare.
hai sa iti traduc:

"Dacă prin fapta săvârşită s-a cauzat moartea a două sau mai multor persoane, la maximul pedepselor prevăzute în alineatele precedente se poate adăuga un spor până la 3 ani
"

adica in cazul nostru mai multe persoane se pot adauga in plus PANA la 3 ani la pedeapsa de omor din culpa.....adica :
2 ani inchisoare pentru omor din culpa plus 1 an inchisoare spor la pedeapsa....CU SUSPENDARE. Daca e cineva pe forum dispus sa faca pariu...prieteneste pe ceva voblere.....sunt dispus.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 13:19

gandeste-te asa: un ghertoi cocalar depaseste linia continua in curba , intra in masina in care se afla huidu si familia , ii omoara si pe urma ghertoiul e bine-merci, fara pedeapsa.
imi imaginez ce scandal era in presa si nu numai!

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 17 Oct 2011, 13:21

Ranga scrie:gandeste-te asa: un ghertoi cocalar depaseste linia continua in curba , intra in masina in care se afla huidu si familia , ii omoara si pe urma ghertoiul e bine-merci, fara pedeapsa.
imi imaginez ce scandal era in presa si nu numai!
presa va fi destul de virulenta si in cazul asta....numai ca nici un judecator nu va fi tras la raspundere de nimeni daca va da un verdict asa cum am estimat mai sus.....legea ii permite. La fel de bine poate da si o sentinta de 5 ani cu executie....dar ma indoiesc. Scopul incarcerarii nu este acela de a pedepsi ci de a reeduca pe cel ce infaptuieste o fapta de natura penala.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Oct 2011, 13:29

crysst scrie:
hai sa iti traduc:

"Dacă prin fapta săv�rşită s-a cauzat moartea a două sau mai multor persoane, la maximul pedepselor prevăzute �n alineatele precedente se poate adăuga un spor p�nă la 3 ani
"
eu traduc asa: pe langa pedeapsa prevazuta pentru omor din culpa, se mai adauga PANA la 3ani, adica o pedeapsa suplimentara in cazul in care exista doua sau mai multe persoane.
eu asta inteleg din alineatul pe care l-ai pus aici.

si eu sunt convins ca nu va face nici macar o zi de puscarie , desi merita. :wink:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 17 Oct 2011, 13:32

ULK scrie:crysst...nu esti atent...cand este vorba de 2 sau mai multe persoane omorate...NU este voie sa scape fara inchisoare... Au murit 3 oameni...TREI. Nu-l mai apara...Mai agravant decat atat..nu cred ca exista. Treci pe contrasens, treci lina continua...este doar imprudenta?? Sa fim seriosi..I s-a mai ridicat carnetul, fix in zona aia pe trei luni...ca a trecut linia continua, deci are antecedente...E omor din culpa....a TREI persoane....Nu ar trebui sa scape de inchisoare.
Carmen Păunescu a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, însă nu a petrecut nicio zi în arest si a comis exact acelasi tip de accident, cu exact atatea victime...

Deci se poate sa scapi...

De vinovatia sufleteasca n-o sa scape niciodata...alte "probleme" cu justitia din Romania nu o sa aiba.

Scrie răspuns