orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

grecu scrie:si?.........merge salau la dunare ??

Ce are Huidu cu salau mai ales pe dunare ?

-
grecu
- veteran

nush exact da cred ca ii mai interesant decat accidentu lui huidu

daca sti a doua zi dupa accident la vidrasau au murit 4 intr-un taxi si nu s-a facut mare zarva si mai mult ca sigur si in momentu in care scriu mesaju asta cineva a murit intr-un accident de masina ....
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
-
kzoli
- veteran

Da asa este... stiu si de accidentul de la Recea-Vidrasau am si amintit de el cateva randuri mai sus ... din pacate zilnic se intimpla accidente "asemanatoare" de care nimeni nu zice nimic....
-
geppetto
- veteran

-
"din pacate"? daca un prieten sau o ruda ar fi implicata in asa ceva in mod sigur nu mi-ar conveni sa-mi **** meciu gunoaiele astea din mass-media. sa-si vada fiecare de necazurile lui, e trist ca tragediile unora sunt divertisment pentru altii.
-
anem
- veteran

asta e cererea ...
daca nu s-ar uita lumea la porcariile lor atunci nu ar mai televiza, dar cum sunt multi iubitori de senzational, intrigi si telenovele asta avem ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
kzoli
- veteran

Cu expresia "din pacate" m-am referit ca nu sunt pomenite, nimeni nu aude de ele si cu toate ca este un fapt grav zilnic se intimpla asemenea nenorociri pe drumurile publice....
Aceasta stire cu Huidu e mult prea mediatizat... dar ma rog se da pe post ce se cere ca altfel canci audienta...
Nu doresc nimanui sa aiba parte de asa ceva ....
-
anem
- veteran

... si apropo, de cand s-a intamplat tragedia am vazut o singura data o stire la TV cu privire la accident, duminca parca (inca era proaspata) dupa care toate noutatile le citeam de aici

...
-
kzoli
- veteran

anem scrie:... si apropo, de cand s-a intamplat tragedia am vazut o singura data o stire la TV cu privire la accident, duminca parca (inca era proaspata) dupa care toate noutatile le citeam de aici

...
Probabil nu te uiti la acelasi canale de TV la care ne uitam si noi

,
sunt o gramada de talk showuri si tot feluri de minuni, ma intreb cand o sa apara comerciantii ambulanti cu tricouri si cesti cu poza lui huidu prin zona respectiva ....
-
anem
- veteran

kzoli scrie:

,
sunt o gramada de talk showuri si tot feluri de minuni, ma intreb cand o sa apara comerciantii ambulanti cu tricouri si cesti cu poza lui huidu prin zona respectiva ....
am aici toate canalele din romania atat ca TV-ul e folosit doar pentru chestii gen PVTV, Discovery, National Geographic, Animal Planet, Reality, Viasat sau eventual ceva canale sportive dar acolo mai rar ca se vorbeste doar despre Divizia A si Becali ...

-
kzoli
- veteran

anem scrie:kzoli scrie:

,
am aici toate canalele din romania atat ca TV-ul e folosit doar pentru chestii gen PVTV, Discovery, National Geographic, Animal Planet, Reality, Viasat sau eventual ceva canale sportive dar acolo mai rar ca se vorbeste doar despre Divizia A si Becali ...

Deci poti sa ai, daca nu te uiti ....