accident huidu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Oct 2011, 06:19

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

hegedusalin
veteran
veteran

Mesaj de hegedusalin » 18 Oct 2011, 06:44

cauciucurile de iarna sunt mai pacatoase daca nu e zapada, decat cele de vara.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Oct 2011, 07:07

:lol: Aline, mi-esti drag, ca esti muscar, dar tu te auzi ?
Tu ori ai avut o experienta traumatizanta cu ceva gume proaste ori nu ai nici in clin nici in maneca cu ce inseamna masini, anvelope, tractiune si aderenta ....

Hai sa iti dau exemplul cel mai bun : dimineata asta , gume de vara, asfalt 100% uscat, 0 grade , cca 70kmh ( da , stiu nu e legal) . Sare pietonul pe trecerea care era la distanta suficienta , in conditii normale. Franez...si pauza....branza ce vrei tu.Mai sa nu se opreasca pana in trecere .... Cam ce crezi ca e in stomacul meu acum ? :cry:
La frig poti sa pupi gumele de vara pe frunte. De aia exista gume de iarna.... era si un basm cu de la 7 grade in jos, dar nu ma chinui acum ....

Faina aia cu compasiunea Tavi .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Oct 2011, 07:09

....Nu cunosc personal pe acest "Domn", cu toate ca am avut ocazia sa intilnesc de cateva ori, insa din cate am inteles are la activ multe zeci de abateri la legislatia rutiera, si parca conducea si fara permis... in ultimele 6 luni de cel putin 2 ori a trecut linia continua (conform PV de la rutiera) si de cate ori nu a fost observat ... e alta chestie...
Acum multe persoane incearca sa scoata cu basma curata, si probabil o sa reuseasca, doar traim in Romania... insa v-a avea pe constiinta tot restul zilelor acele 3 suflete... Viteza si o clipa de neatentie poate avea urmari "catastrofale".

Oricum sub 10 grade cauciucul de vara e varza... deci daca te duci la munte echipezi masina corespunzator.... e drept ca pe asfalt cele de iarna se uzeaza mult mai repede insa cred ca viata noastra a voastra si a pasagerilor in autoturism valoreaza mult mai mult decat niste anvelope....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Oct 2011, 07:16

Cine? Huidu ?
Mergea fara permis ?

Ce tare ....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Oct 2011, 07:23

MuskMd scrie:Cine? Huidu ?
Mergea fara permis ?

Ce tare ....
Aseara am prins o secventa pe un canal de televiziune si acolo am auzit, dar cine mai crede in TV ?... Acum pe toate posturile se da acest accident in N variante... e tragic, dar nu sunt altele mult mai grave care nu sunt mediatizate....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Oct 2011, 07:28

Noooo...sa nu ne uitam chiar in gura tuturor televiziunilor...
Uite..alt exemplu :
Acum cca o luna : accident cu un nebun care a venit tare de tot pe o artera circulata din Bacau, a lovit fo 4-5 masini dupa care a lovit un baietel din locul de joaca de la un OMV ....
Variante: baietelul e in coma, e grav ranit, nu era constient samd ( Doamne fereste) in conditiile in care flacaul era speriat , vanat prin mai multe parti , taiat la un picior dar, slava Domnului, era bine si acum merge la scoala, sperietura fiind mai mare.....deci TV News SUX big time....

nuj de ce dracu ne atrage asa morbidul si senzationalul...ca doar si ei dau asta, ca asta prinde la ciupalacul privitor de stiri de ora 17.00 .....

mariangl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mariangl » 18 Oct 2011, 09:10

deci politia nu a suspendat permisul lui huidu. el acum o sa mai conduca si o sa mai omoare vreo 2.atunci sa vezi panarama ce o sa fie.vorba cuiva:mai bine se ciocnea cu un camion nu cu un logan.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 18 Oct 2011, 20:29

prin 2000/2002 (nu sunt sigur), era vedeta?

vara, intr-o carciumioara/pensiune la 2 Mai, cu o gashca, ceva transparent in pahar (apa sau agheasma?), tigareta de foi, gura mare... apoi s-au suit in masini si au plecat spre Vama Veche cred. nu stiu daca el s-a suit la volan. il stiam vag de la TV cred, dar imaginea de atunci am retinut-o. acum a revenit.
sa nu fac pacate...

mie mi se pare o imprudenta / greseala sa sofezi, cu viteza, cu familia in masina (copii mai ales) cand ai la activ un traumatism cranian.

kzoli
veteran
veteran

...

Mesaj de kzoli » 18 Oct 2011, 20:45

...Si cate accidente se petrec zilnic, de care nimeni nu zice nimic... aceasta cu Huidu e mult prea mediatizat, e prea multa galagie... pana la urma o sa scape cu cativa ani cu suspendare si atat...
Despere aceasta "nimeni nu zice nimic.".. si sunt "4 morti "
http://www.evz.ro/detalii/stiri/acciden ... 50193.html

Si mai sunt cateva, din pacate ...

Scrie răspuns