accident huidu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Oct 2011, 13:37

pai din pacate in pachetul cu documentare erau si toate minunile incepand cu ProTV, Antene si terminand cu Acasa si Otv-uri asa ca le am si pe astea ... :lol: :lol: :lol:

cateva au supravietuit procesului de stergere al canalelor ... :lol: :lol: :lol: ... trec rar peste ele ca de cate ori dau pe acolo ori dau de ceva pipite semi-dezbracate, ceva tigani sau emisiune pentru tigani ori vad cate vreun film cu Chuck Norris, Dolph Lundgren sau ... :lol: :lol: :lol: cichicean ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 26 Oct 2011, 14:20

eu patesc la fel!!la antene nu ma uit deloc,,la stiri la protv rar. Ironia face sa-mi fi placut prima tv mai mult decat alte posturi romanesti...In rest o ard cu
Discovery,da vinci learning,national geografic,animal planet euronews................si ceva canale de sport

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 29 Oct 2011, 11:37

In momentul cand conduci riscant, cu depasiri la limita si viteza mare e irelevant ca ai vrut sau nu sa omori oameni! Mai devreme sau mai tarziu se va intampla ceva rau. E o chestie de statistica si un om inteligent ar fi normal sa prevada asta! Parerile de rau sunt inutile! Deci, cand conduci riscant si insisti, trebuie sa-ti asumi faptul ca exista posibilitatea sa devii criminal. Poti sa ai noroc de cateva ori si sa iesi din situatii limita, asta nu inseamna ca o sa fie asa de fiecare data. Sunt forte rare ocaziile cad tragediile de genul asta se intampla prima data cand fortezi lucrurile. Primesti o noua sansa, apoi o alta si tot asa. E decizia ta sa te opresti la timp. Daca ai incalcat constant toate regulile, doar faptul ca nu ai vrut nu are absolut nici o relevanta!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 29 Oct 2011, 12:05

Mie imi este teama de alta chestie...daca asta scapa aiurea fara puscarie(indiferent de persoana in cauza)....sa vedeti cum sor copmporta astia cu masini mari si bmw si audiuri pe sosele daca asta nu va face puscarie si primeste doar cu suspendare
pai smecheri aia de interlopi si bisnitari o sa vaneze pur si simplu soferi de logan pe drumuri si se baga in ei gandind"dai in masa.. :twisted: :twisted: :twisted: ca la politai le zic ca am derapat
nu vereeeeee...adaptezi videza funtie de conditiile din trafic...nu asa...daca srie acolo cai voie cu 100 tu chiar mergi cu 100...mergi cu 40 si asa poti evita un accident sau macar nu iasa asa grav....oricum ati observat si voi ca daca esti sofer de masina mica si la o intersectie sau in orice alta situatie ai de aface cu un suv ala ori iti taie calea ori se baga ori....sunt foarte agresivi si indisciplinati
de aceea eu zic ca tre facaut parnaie vereee...ca nu se duc 3 oameni la groapa si tu,,,,,,,ai derapat...pai imi iau tanc si fac numa derapaje :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2011, 12:12

nu se va intampla fara modificare legislativa.
La ora actuala, ia cu suspendare. Oricine ar fi, daca nua re alte circumstante agravante ... :D
Dar gandeste-te si la urmatoarea faza...vii cu 60 , intri in viraj si e polei. urci pe trotuar si omori un om. Faci parnaie ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 29 Oct 2011, 12:26

MuskMd scrie:Dar gandeste-te si la urmatoarea faza...vii cu 60 , intri in viraj si e polei. urci pe trotuar si omori un om. Faci parnaie ?
Eu zic sa te gandesti invers! Mergi pe trotuar, e polei, vine unu cu 60, da in tine si te face praf! Face parnaie?

Faptul ca nu ai depasit limita de viteza pentru care se acorda sanctiuni nu inseamna ca nu ai gresit, iar daca greseala ta baga un om in pamnt, ce scuze poti sa ai pt. asta? iar daca nu primesti o pedeapsa serioasa pentru asta, data viitoare o sa tratezi ucrurile la fel de lejer, ca tu oricum nu patesti mare lucru.
Oricum cea ce se numeste lege in Romania e bataie de joc! Protejeaza si incurajeaza criminalii pt. ca nu au vrut. Iar daca cineva intra peste tine in casa nu ai voie sa ranesti hotul ca e delicat. S-ar putea sa faci tu ani buni de puscarie, ca ti-ai protejat viata, ca tu poti sa stii cu ce motiv e ala in casa la tine. Nu are ce cauta acolo. Greu de indurat prostia din tara asta. Dupa accident i-am vazut la stiri pe cei 2 frati mergand cu 200 la ora. Fratilor, dati-le drumul! Poate o sa va intalniti pe drum cu ei. Dar daca se intampla ceva, nui nici o problema. Doar le pare rau!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2011, 13:09

Silu :lol:
Aia cu hotul nu se pune. Iti garantez eu ca daca intra ala peste tine si tu il lasi oleaca la pamant, nu patesti nimic....

Iar ce zici tu aci e ca orice omor din culpa sa fie tratat similar cu cel cu intentie....lucru care iarasi nu cred ca e corect. Ajungem la o nuanta f importanta, care in caricaturile tale nu ai cum sa o surprinzi : si anume : cum determini care a fost intentia vinovatului ...... :wink:

Si ca tot suntem la capitolul roleplay : aceasi curba , acelasi polei dar omori sau schilodesti pe unu de la tine din masina, e vro diferenta?
sau na.... pe ala de pe trotuar, nu-l omori...ii rupi fo doo picioare...care e diferenta ?
Si sa zicem ca in aceeasi curba, acelasi polei nu lovesti pe nimeni, dar distrugi casa unui om.... care e diferenta, TU ai facut acelasi lucru, aceleasi reguli le-ai incalcat inainte de petrecerea evenimentului .....deci teoretic esti la fel de vinovat.

Totul se rezuma la a stabili vina omului. Cum faci asta?

PS Sa imi zici daca nu ai prins nuantele pe care le-am povestit mai sus :lol:

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 29 Oct 2011, 13:25

MuskMd scrie:Silu :lol:
Iar ce zici tu aci e ca orice omor din culpa sa fie tratat similar cu cel cu intentie...
Nu am spus niciodata asa ceva. Normal ca tre sa fie o diferenta. Totusi chiar daca nu ai vrut sa faci rau la nimeni, asta nu e suficient. Trebuie sa si faci ceva in sensul asta. Trebuie sa te asiguri cat mai bine cu putinta ca nu se intampla. Dar daca tu insisti sa-ti asumi niste riscuri mari care pot lua viata cuiva, si gresesti din cauza asta, mie mi se pare total insuficient o pedeapsa cu suspendare. Pe seama ta poti sa-ti asumi ce riscuri vrei. O pedeapsa cu suspendare pentru cateva suflete care nu mai exista, carora le-ai luat totul, mi se pare o gluma buna. Tipul asta de pedeapsa nu descurajeaza pe nimeni in a o lasa mai moale!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2011, 13:27

ok, zi tu cum ar trebui sa fie pedeapsa in cazul asta. Si eventual si in celelalte expuse de mine.
Si bineinteles, cu argumentele pe care le consideri tu justificate.

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 29 Oct 2011, 13:30

MuskMd scrie:Silu :lol:
Si sa zicem ca in aceeasi curba, acelasi polei nu lovesti pe nimeni, dar distrugi casa unui om.... care e diferenta...
Diferenta e ca cineva incearca sa iti deschida ochii ca ceva faci gresit. Si daca inveti ceva din asta nu mai ajungi mai departe, iei niste masuri. Norma ar fi sa te gandesti: Ar fi putut fi un om acolo. Si daca ai invatat ceva bun din asta e ok. Problema e ca unii nu invata niciodata.

Scrie răspuns