cateva au supravietuit procesului de stergere al canalelor ...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu zic sa te gandesti invers! Mergi pe trotuar, e polei, vine unu cu 60, da in tine si te face praf! Face parnaie?MuskMd scrie:Dar gandeste-te si la urmatoarea faza...vii cu 60 , intri in viraj si e polei. urci pe trotuar si omori un om. Faci parnaie ?
Nu am spus niciodata asa ceva. Normal ca tre sa fie o diferenta. Totusi chiar daca nu ai vrut sa faci rau la nimeni, asta nu e suficient. Trebuie sa si faci ceva in sensul asta. Trebuie sa te asiguri cat mai bine cu putinta ca nu se intampla. Dar daca tu insisti sa-ti asumi niste riscuri mari care pot lua viata cuiva, si gresesti din cauza asta, mie mi se pare total insuficient o pedeapsa cu suspendare. Pe seama ta poti sa-ti asumi ce riscuri vrei. O pedeapsa cu suspendare pentru cateva suflete care nu mai exista, carora le-ai luat totul, mi se pare o gluma buna. Tipul asta de pedeapsa nu descurajeaza pe nimeni in a o lasa mai moale!MuskMd scrie:Silu :lol:
Iar ce zici tu aci e ca orice omor din culpa sa fie tratat similar cu cel cu intentie...
Diferenta e ca cineva incearca sa iti deschida ochii ca ceva faci gresit. Si daca inveti ceva din asta nu mai ajungi mai departe, iei niste masuri. Norma ar fi sa te gandesti: Ar fi putut fi un om acolo. Si daca ai invatat ceva bun din asta e ok. Problema e ca unii nu invata niciodata.MuskMd scrie:Silu :lol:
Si sa zicem ca in aceeasi curba, acelasi polei nu lovesti pe nimeni, dar distrugi casa unui om.... care e diferenta...