orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

christianpindichi scrie:Sunt 100% de acord cu ce a zis BONDAN.
d c sa-i hulim acum???/asta e....ghinon,nesansa,frik,lipsa de concentrare....multe si marunte.hai s anu ne kkm pe noi acum si sa-l luam sa-l aruncam in ei ca nu e fair-play.cati dintre voi gandeau in iarna ca se va ajunge pana aici dupa o seceta de aproape 10 ani......?sincer s afiu cred ca nimeni.si acu' facem cu toti pe desteptii......sigur ca e enervant si dureros,mai ales modul in care s-a pierdut calificarea.eu zic ca in acest moment singurul lucru important este sa avem continuitate si atat steaua cat si rapid sa confirme in campionat valoarea pe care au aratat-o in Europa.si sa nu uitam ritmul in care a jucat steaua....
stiti ce usor pare la tv???.....sunt convins ca nu va intereseaza ,dar va zic ca si eu joc la un club in divzia judeteana.de la a sta in fotoliu si a comenta ....si pana a face un stop sau o preluare....e drum lung
nu vi s-a intamplat niciodata sa scapati captura vietii.....

asta numesti tu ghinion? sa fim seriosi...
lipsa de concentrare? la un asemenea nivel? la niste jucatori care se vor a fi profesionisti? din punctul meu de vedere, nu au nici o scuza stelistii pt ce s-a intamplat dupa al doilea gol al Stelei.
un stop sau o preluare zici... pai nu asta le e meseria? nu pt asta isi primesc banii? nu se considera ei profesionisti? de ce trebuie comparati cu cineva care joaca intr-o divizie judeteana, sau cu cineva care sta in fotoliu?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Serbanel
unt convins ca nu va intereseaza ,dar va zic ca si eu joc la un club in divzia judeteana.de la a sta in fotoliu si a comenta ....si pana a face un stop sau o preluare....e drum lung
Eu sunt convins ca si un jucator din divizia, nu onoare ci promovare, daca intra ieri la Steaua aducea un plus de limpezime in jocuil echipei. Sfatul meu e sa trimiti iuite un CV in engleza pe adersa clubului din Ghencea si poate te cheama la probe.
-
Aquaro Angler
- veteran

La un moment dat scorul general era de 3-0 pentru Steaua si stadionul era adus la tacere. Situatie extrem de favorabila pentru Steaua. Ce s-a intamplat dupa pauza, unele voci din divizia A ar putea spune ca la pauza s-a aranjat de un blat.

-
Aquaro Angler
- veteran

Asta ca sa nu mai zica nimeni ca in divizia A sunt blaturi.
Se mai intampla si in cupa UEFA.
-
christianpindichi
- veteran

-
de christianpindichi » 28 Apr 2006, 14:54
voi nu gresiti nicodata in meseria pe care o faceti????nu scuz pe nimeni...e de-a dreptul ....nici n-am cuvinte sa spun ce simt.insa nu-i pot blama dupa cate bucurii ne-au produs.judecand totusi acum la rece...il blamez pe olaroiu care a facut 3 skimbari=3 fundasi.
ce spuneti voi ca n-aveau voie sa greseasca...parerea mea e ca-s copilarii.
milanu' anu' trecut in finala CL ce a patit de la 3-0.???si e totusi MILAN nu steaua.lucruri de astea se intampla.bayernu' a pierdut cl in 2 minute....si exemplele pot continua.
asta e acum ....ce vreti sa facem???nu-i comentez pe mm si jiji ca nu asta ma intereseaza.
REPET olaroiu a dat dovada aseara de(sa nu zic lipsa de valoare) FRICA.
cred ca unii dintre voi ii judecati pre aspru.iar aia cu preluarea putea sa o faca oricine......realitatea e totul alta.
parerea mea...nu dati cu pietre

-
Aquaro Angler
- veteran

Fotbalul profesionist ca orice sport se bazeaza pe citatul: ai invins-continua lupta ; ai pierdut-continua lupta. Din pacate acest citat nu a intrat in tactica si strategia foarte defensiva a antrenorului.
-
Adi_
- veteran

cristian, una e sa faci greseli intr-un meci si alta e sa gresesti meciul cu totul.
si de ce trebuie sa ne consolam cu ideea "si altora li s-a intamplat"?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
christianpindichi
- veteran

-
de christianpindichi » 28 Apr 2006, 15:57
Adi_ scrie:cristian, una e sa faci greseli intr-un meci si alta e sa gresesti meciul cu totul.
si de ce trebuie sa ne consolam cu ideea "si altora li s-a intamplat"?
k si acum ce facem??ii injuram ii facem prosti ii facem neprofesionisti....ce facem?oare e asa??
eu nu zic ca n-au fost greseli,nu zic ca dupa min 30 nu s-a mai jucat nimik,nu zic ca nu s-a pierdut aiurea....nu caut scuze...
dar nu pot avea o atitudine total negativista si acuzatoare gen"imbecilior...nu meritati nimik...nu sunteti bun de nimik"
daca nu intram nici macar in grupe...ce mai ziceam?atunci ,conform reactiilor de acum ale unora trebuia sa facem ce i-au facut columbienii lu' escobar in 94???
-
Adi_
- veteran

cristi, nici eu nu spun asta. spun doar ca nu avem fatza de nivel inalt in fotbal.
-
Aquaro Angler
- veteran

Fotbalul este un sport si ca orice sport se practica in primul rand pentru spiritul sportivitatii. Daca vor veni sau nu cupe si trofee asta este: daca este - este, daca nu este - nu este. Principal este spiritul sportivitatii si nu teama diperata de a nu pierde cupa.