a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Apr 2006, 23:23

Asa este....mentalitatea de invingator te scoate intotdeauna din rahat......ce te faci cu mentalitatea de ageamiu care te trage in jos?.... :?
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 27 Apr 2006, 23:39

Inca odata, eu nu-mi dau seama cum o echipa care se intituleaza PROFI a putut sa piarda din momentul in care "ne-au pacalit" ca au dat doua goluri englezilor .....nu-mi venea sa-mi cred ochilor cand am vazut degringolada ,ce tine de fotbalul amator de maidan,care a adus o rusine nefireasca pentru un roman spectator....... :cry: au incetat sa mai joace fotbal dupa ce au dat al doilea gol......gata nu mai vreau fotbal.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 27 Apr 2006, 23:48

Durere mare!Sa ai 3 goluri avans si sa o iei pe cocoasa e mai mult decat ......!
Am o singura consolare,la 2-0 pt Steaua am spus ca vom pierde si pana la urma s-a adeverit.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Apr 2006, 23:54

va mai amintiti vorba aia comunista "UA!!!"
asa ca zic,

UA STEAUA!
si cand ma gandesc ca stateam noptile la pescuit cu radioul la cap.... :cry:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Apr 2006, 08:12

romani romani romani !!!
asta au fost ieri si mi-am adus aminte de cum a putut sa piarda rapidul cu Anderlecht dupa 2-0 la pauza.....
aia au jucat la fel de hotarati ( desi se vedea pe ei ca erau descumpaniti ) si la 0-3 pe cand steaua dupa golu 2 nu a mai alergat , nu s-a mai batut, nu au mai castigat nici un duel ......
de-aia englezii au cucerit lumea si au avut imperii iar noi am stat cu curu pe botzu de mamaliga sa-l aparam de invaziile straine si phouteam cu resemnare mioritza!!!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Apr 2006, 08:16

Cand am spus ca din duelul Rapid-Steaua s-a calificat echipa mai slaba, care nu are puterea de a merge pana la capat, mi-au sarit stelistii in cap. Amintiti-va insa de finalul de la Hamburg, la fel de incins ca si asta, cand Rapidul nu a cedat, desi au plouat centrarile in careul lor vreme de o repriza.
Asta e, a fost ceva tipic romanesc faptul ca din acel sfert de finala a mers mai departe echipa specializata pe stat cu curul in poarta si speculat eventualele greseli ale adversarului.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Apr 2006, 08:31

erau mai buni Steaua .....puteau sa-i bata da sa nu se vada
dar nu au fost pregatiti mental .......razboinicii curului....au zis bine aia de la gherilla ...si-au uitat oole acasa....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 28 Apr 2006, 08:45

Din pacate s-a confirmat din nou ca 2-0 este un scor periculos!
Trebuie sa recunoastem ca am primit ce am meritat!!! La cum am jucat e de mirare ca am ajuns pana aici...

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 28 Apr 2006, 08:51

Septimiu scrie:Trebuie sa recunoastem ca am primit ce am meritat!!!
Ne-am umilit singuri...nu puteam sa ne prezentam cu mentalitatea asta in finala...ne faceau praf spaniolii cum ne-au facut praf AC MIlan...
Pacat...era prea frumos... :cry:
Acum sa lasam degeneratzii din neamul romanesc sa guitze de bucurie ca unul din neamul lor a picat...ce bucurie pt gunoaiele noastre... :shock:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 28 Apr 2006, 09:48

Nu cred ca ai nostri trebuie blamati.Atit au putut acum.Poate la anul vom ajunge cu mai multe echipe in fazele superioare ale cupelor.Da Doamne...sa fiu si stelist,si dinamovist,si rapidist,si sportist,polist sau mai stiu eu ce...Asa vom putea scoate capul in lume.Mie nu mi-e rusine cu acest rezultat.Atit putem,nu ne-am facut de ris.Trebuia sa se termine odata si visul frumos,nu?Sau chiar de-acum luam si cupa si Supercupa,si pe aia Intercontinentala si...hai,fratilor,treziti-va!Asta e!Sper doar ca Laca sa nu plece,ar fi pacat.Tot respectul de care dispun in momentul de fata pt. Dani Coman si declaratia lui inaintea meciului-roman cu bun simt!Spre deosebire de maftei...da' lu' asta ce sa-i ceri...Sa nu uitam totusi ca ceea ce a realizat Steaua(si Rapid si chiar si Dinamo)sunt niste performante extraordinare,greu de egalat chiar de catre ai nostri.Felicitari,baieti!SUNT MINDRU CA SUNT ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Scrie răspuns