a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Inca odata, eu nu-mi dau seama cum o echipa care se intituleaza PROFI a putut sa piarda din momentul in care "ne-au pacalit" ca au dat doua goluri englezilor .....nu-mi venea sa-mi cred ochilor cand am vazut degringolada ,ce tine de fotbalul amator de maidan,care a adus o rusine nefireasca pentru un roman spectator.......
au incetat sa mai joace fotbal dupa ce au dat al doilea gol......gata nu mai vreau fotbal.....

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
romani romani romani !!!
asta au fost ieri si mi-am adus aminte de cum a putut sa piarda rapidul cu Anderlecht dupa 2-0 la pauza.....
aia au jucat la fel de hotarati ( desi se vedea pe ei ca erau descumpaniti ) si la 0-3 pe cand steaua dupa golu 2 nu a mai alergat , nu s-a mai batut, nu au mai castigat nici un duel ......
de-aia englezii au cucerit lumea si au avut imperii iar noi am stat cu curu pe botzu de mamaliga sa-l aparam de invaziile straine si phouteam cu resemnare mioritza!!!!
asta au fost ieri si mi-am adus aminte de cum a putut sa piarda rapidul cu Anderlecht dupa 2-0 la pauza.....
aia au jucat la fel de hotarati ( desi se vedea pe ei ca erau descumpaniti ) si la 0-3 pe cand steaua dupa golu 2 nu a mai alergat , nu s-a mai batut, nu au mai castigat nici un duel ......
de-aia englezii au cucerit lumea si au avut imperii iar noi am stat cu curu pe botzu de mamaliga sa-l aparam de invaziile straine si phouteam cu resemnare mioritza!!!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Cand am spus ca din duelul Rapid-Steaua s-a calificat echipa mai slaba, care nu are puterea de a merge pana la capat, mi-au sarit stelistii in cap. Amintiti-va insa de finalul de la Hamburg, la fel de incins ca si asta, cand Rapidul nu a cedat, desi au plouat centrarile in careul lor vreme de o repriza.
Asta e, a fost ceva tipic romanesc faptul ca din acel sfert de finala a mers mai departe echipa specializata pe stat cu curul in poarta si speculat eventualele greseli ale adversarului.
Asta e, a fost ceva tipic romanesc faptul ca din acel sfert de finala a mers mai departe echipa specializata pe stat cu curul in poarta si speculat eventualele greseli ale adversarului.
Cu lacrimi Bastus!
erau mai buni Steaua .....puteau sa-i bata da sa nu se vada
dar nu au fost pregatiti mental .......razboinicii curului....au zis bine aia de la gherilla ...si-au uitat oole acasa....
dar nu au fost pregatiti mental .......razboinicii curului....au zis bine aia de la gherilla ...si-au uitat oole acasa....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Ne-am umilit singuri...nu puteam sa ne prezentam cu mentalitatea asta in finala...ne faceau praf spaniolii cum ne-au facut praf AC MIlan...Septimiu scrie:Trebuie sa recunoastem ca am primit ce am meritat!!!
Pacat...era prea frumos...

Acum sa lasam degeneratzii din neamul romanesc sa guitze de bucurie ca unul din neamul lor a picat...ce bucurie pt gunoaiele noastre...

Nu cred ca ai nostri trebuie blamati.Atit au putut acum.Poate la anul vom ajunge cu mai multe echipe in fazele superioare ale cupelor.Da Doamne...sa fiu si stelist,si dinamovist,si rapidist,si sportist,polist sau mai stiu eu ce...Asa vom putea scoate capul in lume.Mie nu mi-e rusine cu acest rezultat.Atit putem,nu ne-am facut de ris.Trebuia sa se termine odata si visul frumos,nu?Sau chiar de-acum luam si cupa si Supercupa,si pe aia Intercontinentala si...hai,fratilor,treziti-va!Asta e!Sper doar ca Laca sa nu plece,ar fi pacat.Tot respectul de care dispun in momentul de fata pt. Dani Coman si declaratia lui inaintea meciului-roman cu bun simt!Spre deosebire de maftei...da' lu' asta ce sa-i ceri...Sa nu uitam totusi ca ceea ce a realizat Steaua(si Rapid si chiar si Dinamo)sunt niste performante extraordinare,greu de egalat chiar de catre ai nostri.Felicitari,baieti!SUNT MINDRU CA SUNT ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!