a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Apr 2006, 09:50

hai sa terminam cu nationalismele. felul in care s-a pierdut calificarea in finala nu ne face deloc cinste.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 28 Apr 2006, 09:53

Nu mai am cuvinte, o parte le-am spus azi-noapte, o parte le-am citit de la voi, toti suntem storsi...
Hai Brazilia la Cupa Mondiala, pana atunci, plec la peste si nu ma mai intorc...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 28 Apr 2006, 10:26

Inainte sa ziceti ca suntem romani si de aia am patit-o mai bine vedeti ca acum 3 saptamani au muscat-o si elvetienii la fel. Si in echipa lor, numai romani erau?
Nimeni nu-si revine din cosmarul asta dar hai sa fim seriosi, nu e capatul lumii. Imi pare rau ca Septimiu a facut afirmatia asta deoarece suntem prieteni si nu pot sa-l atac, :) ma mai descarcam si eu, dar ar trebuie sa va ganditi de 2 ori cel putin inainte sa faceti afirmatii: " nu stiu cum au ajuns pana aici cu jocul asta". Vorbind de la grupe incoace au fost 9 meciuri in care steaua a jucat ireprosabil. Pentru un meci rau, mai bine zis 60 de minute proaste, nu cred ca trebuie sa aruncam cu noroi in toata munca de anul asta. Totusi e o finala de UEFA ratata la mustata. Oricata durere si nervi sunt in mine, oricat imi vine sa-i injur pe Goian si Ghionea ca n-au vorbit intre ei (golul 1), pe Carlos ca a iesit aiurea (golul 20), pe Balan ca a gresit o preluare de clasa I, la ultimul gol, totusi ma gandesc de un an de zile ne-au scos iar pe strada sa scandam si sa ne bucuram iar la inceputul anului nimeni nu spera asta.
Hai sa ne strangem ultimele fortze si macar sa nu-i ponegrim dupa ce un an ne-au adus numai bucurii, si apoi mergem la un pescuit si ne si calmam. :)
Hai Steaua!

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 28 Apr 2006, 10:50

Ca sa castigi nu ai nevoie numai de talent ci si de o mentalitate de invingator si un psihic pe masura! Cred ca tot Steaua, dar la handbal, inaintea unui meci important au angajat un piholog tocmai pentru acest lucru si s-a vazut... Sunt curios daca la aspectul acesta s-a lucrat putin inainte de meci! Eu cred ca nu...
Dupa ce am dovedit la Bucuresti ca nu sunt mai buni ca noi si in plus am si marcat un gol si dupa ce am dat 2 goluri in Anglia cum am putut primi 4 goluri in 60 min :?: :?: :?: Cate echipe din lume ar fi reusit ce au reusit englezii???
In aceste conditii cum sa nu spui ca am meritat ce am primit? Cum sa nu recunosti ca englezii au stiut sa speculeze "bucuria noastra prematura"?

In nici un caz nu ma bucur ca nu ne-am calificat asa cum s-a afirmat mai sus :!: :!: :!:

Asta este... se poate invata ceva si din esecul asta... numai asa vom putea pe viitor sa evitam astfel de esecuri!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Apr 2006, 13:02

Nu-i prima data cind englezii fac asa ceva . Anu trecut AC Milan avea 3-0 in finala si tot au furat-o . La fel in finala Bayern M au furat-o de la Manchester in ultimile 2 minute au bagat 2 boabe . Astia joaca footbal 90 de minute nu se relaxseaza dupa 2-3 goluri .

Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Apr 2006, 13:09

Septimiu scrie:Ca sa castigi nu ai nevoie numai de talent ci si de o mentalitate de invingator si un psihic pe masura! Cred ca tot Steaua, dar la handbal, inaintea unui meci important au angajat un piholog tocmai pentru acest lucru si s-a vazut... Sunt curios daca la aspectul acesta s-a lucrat putin inainte de meci! Eu cred ca nu...[...]
Intr-o emisiune televizata, MM Stoica zicea ca ei la club nu au nevoie de psiholog, ca fac ei treaba asta. Adica el, Oli, etc...
Pai astia sunt capabili de asa ceva? Oli sa le intareasca psihicul, cand el insusi e un kkcios? Sa fim seriosi... Oli nu e capabil sa faca ceva in conditii de presiune. Cand a plecat de la Poli, el isnusi a declarat ca era intr-un moment in care nu mai stia ce sa faca. Pai asta e gandire de invingator? Asa face un profesionist? La nivelul la care a vrut Steaua sa ajunga e nevoie de mult mai mult. Nu doar de jucatori talentati. Sunt convins ca puteau juca mult mai bine daca psihicul lor era altul, daca tactica antrenorului era alta. Si cred ca tocmai de asta sunt toti suparati. Pt ca se putea... pacat, mare pacat...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 28 Apr 2006, 13:47

Asta e,s-a incheiat meciul STELEi :( :(

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 28 Apr 2006, 13:50

Sunt 100% de acord cu ce a zis BONDAN.
d c sa-i hulim acum???/asta e....ghinon,nesansa,frik,lipsa de concentrare....multe si marunte.hai s anu ne kkm pe noi acum si sa-l luam sa-l aruncam in ei ca nu e fair-play.cati dintre voi gandeau in iarna ca se va ajunge pana aici dupa o seceta de aproape 10 ani......?sincer s afiu cred ca nimeni.si acu' facem cu toti pe desteptii......sigur ca e enervant si dureros,mai ales modul in care s-a pierdut calificarea.eu zic ca in acest moment singurul lucru important este sa avem continuitate si atat steaua cat si rapid sa confirme in campionat valoarea pe care au aratat-o in Europa.si sa nu uitam ritmul in care a jucat steaua....
stiti ce usor pare la tv???.....sunt convins ca nu va intereseaza ,dar va zic ca si eu joc la un club in divzia judeteana.de la a sta in fotoliu si a comenta ....si pana a face un stop sau o preluare....e drum lung

nu vi s-a intamplat niciodata sa scapati captura vietii..... :lol: :lol:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 28 Apr 2006, 13:51

Intr-o emisiune televizata, MM Stoica zicea ca ei la club nu au nevoie de psiholog, ca fac ei treaba asta. Adica el, Oli, etc...
Pai astia sunt capabili de asa ceva?

Corect, eu cred ca Meme are el insusi nevoie de un psihiatru, necum sa ii ajute pe altii...chiorul, paznic la orbi. Credeti-ma ca desi sunt dinamovist convins, ieri am suferit ptr Steaua ca un prost, acuma imi dau seama, mai bine ma duceam sa pescuiesc de noapte undeva daca tot a devenit legal. Macar daca la 2-2 ai nostri aruncauu si ei in joc vreo 3-4 atacanti, chiar din cei tineri si neexperimentati, cred ca tot le dadeau ai nostri 1-2 goluri ptr ca apararea englezilor era ff ezitanta si stangace. Asa ca dadeau ei 2 dadeam si noi 1-2 si nu era suporare daca se inregistra un scor de maidan tip 5-6 sau asa ceva. Si nu mi-i dati ca exemplu pe aia de la Basel, probabil ca tot o adunatura de speriati cu psihic labil. Dar Steaua stia asta, vazuse caseta cu meciul contra elvetienilor, deci era prevenita. Zau daca nu era mai bine sa fi ramas scorul 0-0 pana in ultimele minute, macar ramanmeau ai nostri concentrai pe faze, nu relaxati.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 28 Apr 2006, 13:57

Imagine

Nu e inmormantare fara ras!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns