a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Apr 2006, 21:56

Cristi.... lasa presa in pce sa scrie ce trece de cenzura ziarului....ce conteza adevarul?... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Apr 2006, 22:16

Excelent PRO Sport. Chiar am ras
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 30 Apr 2006, 12:56

mda...tipic noua...romanilor
oare dupa finala pierduta in 89' cu 4-0......cum a fost...tot asa???erau looseri...ratati...pinguini....
ce draq avem atitudinea asta de carcotasi fara cap....s-asa-i rau...s-asa nu-i bine.
@musKloiu....nu-i pupa nimeni nicaieri....citeste atent ce am scris :wink:

mai bine stateam in anonimat ca pana acu 2-3 ani...si nu intram nici macar in grupe :evil: :evil:

hai ca....mai bine inkidem subiectu' :(

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 30 Apr 2006, 15:27

mda...tipic noua...romanilor
....nu cred,noi suntem chiar ingaduitori si uitam repede...italienii am vazut ca manca papara mai rau k ai nostrii... :)
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Apr 2006, 22:26

Si din nou s-a vazut cine ar fi trebuit sa mearga mai departe ca sa avem o sansa de a lua anul asta cupa UEFA.
Cu lacrimi Bastus!

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 30 Apr 2006, 23:09

"S-a vazut valoarea lu' Olaroiu" la 2-0 eu sincer cred ca are probleme in intelegerea termenului ofensiv/defensiv :D

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 01 Mai 2006, 01:57

Gerula scrie:Si din nou s-a vazut cine ar fi trebuit sa mearga mai departe ca sa avem o sansa de a lua anul asta cupa UEFA.
desi simpatizez steaua....imi place mult jocul rapidului.cred ca daca facem o singura ekipa din cele 2 ..facem una tare :)

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 01 Mai 2006, 14:34

Sportul Studentesc...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 02 Mai 2006, 07:57

Eu sunt caine rosu, dar ma bucur enorm de mult ptr Sportul Studentesc, o echipa 'curata' care nu recurge la blaturi, smecherii, joaca atat cat poate si uite ca...poate. Tot respectul ptr Rapid care a pus Steaua pe butuci, dar parca mai mult m-as bucura daca anul asta s-ar intampla un miracol si ar lua Sportul campionatul...Cat despre Stelutza - mie mi se pare ca jucatorii au probleme psihice serioase dupa episodul cu Boro. Ar fi nevoie de un psihiatru bun, nu alde Meme Stoica care e el insusi cam zurliu, mai rau le face.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 02 Mai 2006, 09:04

Serbanel scrie:Eu sunt caine rosu, dar ma bucur enorm de mult ptr Sportul Studentesc, o echipa 'curata' care nu recurge la blaturi, smecherii, joaca atat cat poate si uite ca...poate. Tot respectul ptr Rapid care a pus Steaua pe butuci, dar parca mai mult m-as bucura daca anul asta s-ar intampla un miracol si ar lua Sportul campionatul...Cat despre Stelutza - mie mi se pare ca jucatorii au probleme psihice serioase dupa episodul cu Boro. Ar fi nevoie de un psihiatru bun, nu alde Meme Stoica care e el insusi cam zurliu, mai rau le face.
@serbanel esti singuru caine pe care il vad ca gandeste.bravo.subscriu la ce ai spus100%

Scrie răspuns