a fi homosexual
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
io, totusi, ma indoiesc tare ca io sunt cel care a fost marcat de nushce pm-uricrysst scrie:....oricum imi cer scuze oficial pentru pm-ul ala care ti l-am trimis....vad ca ai fost marcat puternic....a fost o gluma.
Cat despre frica, crede-ma ca nu sunt genul care sa ma topesc ca fularu in picioare la fiecare amenintare pe forum.....
oricum, iti multumesc pentru interventia ta....se pare ca sunt si useri care cred ca totul nu a fost o gluma

nu ma intelege gresit, nu vreau sa te amenint si nu-s genu de om de care tre sa-ti fie frica

acuma, io vad lucrurile cam asa: tu ai deschis topicul asta, in speranta ca fostul parnaiash cu pricina va scrie aici, iar tu te vei trezi, sa zic asa

pe bune, iti doresc sa fie asa, daca nu... ia viata-n piept si fa ce este necesar...

bafta si numai bine

ti-am zis, imi cer iertare pe pm-ul ala.....tu chiar crezi ca imi este frica de cineva de pe forum? tu chiar crezi ca imi mai postam toate datele personale....? ca sa iti dai seama....cine vrea sa ma gaseasca sa vina in Alexandria si in centru sa intrebe pe cineva unde este serviceul GSM din magazinul Crinul vechi....si a ajuns la mine.georgica scrie:io, totusi, ma indoiesc tare ca io sunt cel care a fost marcat de nushce pm-uricrysst scrie:....oricum imi cer scuze oficial pentru pm-ul ala care ti l-am trimis....vad ca ai fost marcat puternic....a fost o gluma.
Cat despre frica, crede-ma ca nu sunt genul care sa ma topesc ca fularu in picioare la fiecare amenintare pe forum.....
oricum, iti multumesc pentru interventia ta....se pare ca sunt si useri care cred ca totul nu a fost o glumate sfatiuesc in felu urmator: aseaza-te comod pe scaun, trage aer adanc in piept, relaxeaza-te si raspunde-ti sincer la urmatoarea intrebare - cui ar fi trebuit sa-i fie frica de cine, dupa ce s-a "intamplat"
aici pe forum intre noi 2 ? mie, dupa un fasss de pm cu un filmulet de la stiri? sau tie, dupa ce ne-ai bagat pe gat tuturor cum arati, ce masina ai si in ce oras locuiesti si te-ai mai bagat si in scandal cam cu toata lumea?
nu ma intelege gresit, nu vreau sa te amenint si nu-s genu de om de care tre sa-ti fie frica, nu am nevoie de arme (pot sa fiu periculos si fara arme, daca e nevoie) si nu pun la suflet polemici de pe forumuri, insa, se pare ca nu toata lumea gandeste ca mine
![]()
acuma, io vad lucrurile cam asa: tu ai deschis topicul asta, in speranta ca fostul parnaiash cu pricina va scrie aici, iar tu te vei trezi, sa zic asadin cosmarul asta, soarele va fi sus pe cer si-si va arunca razele peste un camp verde superb, cu fluturasi si multe floricele colorate, caprioare dragalase care zburda voioase... si ca totul a fost numai o gluma proasta...
pe bune, iti doresc sa fie asa, daca nu... ia viata-n piept si fa ce este necesar...![]()
bafta si numai bine
inca o data....imi este rusine de rusinea lui, precum am zis are peste 1000 de postari...probabil unii de pe forum il vad ca pe un frate, prieten....nu vreau sa stric asta chiar daca a dat dovada ca e cioban.georgica scrie:pai bine mai omule da altfel nu inteleg rostu topicului asta... si nu inteleg de ce faci asa mare secret din identitatea personajului respectiv daca tot vorbesti de el... ma rog, treaba ta.