a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 12:47

@burtea, unde ii gasesti frate pe astia ca sunt superbi.....tot asa si respectivu din discutie mi-a trimis o poza....asta-

http://img408.imageshack.us/i/042209pokemonpower.jpg/

i-am zis ca numai faptul ca are in calculator o asemenea poza imi ridica mari semne de intrebare.....

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 25 Oct 2010, 12:48

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 12:51

http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Oct 2010, 12:52

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 12:53

UlKustom Rods

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 12:54

Nemernic scrie:Bai Burtea... unde mama dracu le gasesti ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.: tocmai ce ziceam pe la inceputul subiectului..... armele astea, manca-le-ar focu' :lol: :lol: :lol:
exact intrebarea asta i-am pus-o si eu....cat despre baietii cu armele...se vede pe fata lor ca ar dori sa se afle in alt loc si sa faca altceva decat sa tina arma aia in mana......

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 12:55

UlKustom Rods

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Oct 2010, 13:15

crysst scrie:
Nemernic scrie:Bai Burtea... unde mama dracu le gasesti ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.: tocmai ce ziceam pe la inceputul subiectului..... armele astea, manca-le-ar focu' :lol: :lol: :lol:
exact intrebarea asta i-am pus-o si eu....cat despre baietii cu armele...se vede pe fata lor ca ar dori sa se afle in alt loc si sa faca altceva decat sa tina arma aia in mana......

Pai na, acu radem si glumim ca doar gay inseamna vesel da spre exemplu Alexandru cel Mare era si el bulangiu si se pare ca nu l-a impiedicat treaba asta sa aive succesuri militare :) Eu zic ca n-are legatura treaba cu sexualitatea cu ce faci in rest, poa sa-ti placa si armele, literatura sau muzica.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 13:21

burtea scrie:
crysst scrie:

Pai na, acu radem si glumim ca doar gay inseamna vesel da spre exemplu Alexandru cel Mare era si el bulangiu si se pare ca nu l-a impiedicat treaba asta sa aive succesuri militare :) Eu zic ca n-are legatura treaba cu sexualitatea cu ce faci in rest.
din ce barfeste lumea pe la colturi...Alexandru ce Mare i-o tragea si lu soru-sa....drept si prin urmare omu avea mai multe bube in cap........

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Oct 2010, 13:28

ce sa mai zici de aia care isi dau seama ca sunt homosexuali abia pe la 40-50 de ani, care-si parasesc sotii sau sotiile cu care au deja cativa copii... :lol: :lol: :lol: sunt destul de multi copii in toata lumea care au cate 2 tatici sau 2 mamici... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns