a fi homosexual
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
exact intrebarea asta i-am pus-o si eu....cat despre baietii cu armele...se vede pe fata lor ca ar dori sa se afle in alt loc si sa faca altceva decat sa tina arma aia in mana......Nemernic scrie:Bai Burtea... unde mama dracu le gasesti ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.: tocmai ce ziceam pe la inceputul subiectului..... armele astea, manca-le-ar focu'![]()
![]()
crysst scrie:exact intrebarea asta i-am pus-o si eu....cat despre baietii cu armele...se vede pe fata lor ca ar dori sa se afle in alt loc si sa faca altceva decat sa tina arma aia in mana......Nemernic scrie:Bai Burtea... unde mama dracu le gasesti ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.: tocmai ce ziceam pe la inceputul subiectului..... armele astea, manca-le-ar focu'![]()
![]()
Pai na, acu radem si glumim ca doar gay inseamna vesel da spre exemplu Alexandru cel Mare era si el bulangiu si se pare ca nu l-a impiedicat treaba asta sa aive succesuri militare

din ce barfeste lumea pe la colturi...Alexandru ce Mare i-o tragea si lu soru-sa....drept si prin urmare omu avea mai multe bube in cap........burtea scrie:crysst scrie:exact intrebarea asta i-am pus-o si eu....cat despre baietii cu armele...se vede pe fata lor ca ar dori sa se afle in alt loc si sa faca altceva decat sa tina arma aia in mana......Nemernic scrie:Bai Burtea... unde mama dracu le gasesti ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pai na, acu radem si glumim ca doar gay inseamna vesel da spre exemplu Alexandru cel Mare era si el bulangiu si se pare ca nu l-a impiedicat treaba asta sa aive succesuri militareEu zic ca n-are legatura treaba cu sexualitatea cu ce faci in rest.