a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 11:55

georgica scrie:muahahahahaaaa! deci, sa recapitulam: te-ai bagat in mp-uri contradictorii, ai constatat uluit ca "adversarul" tau e un fost parnaiash care le-a tras-o co-parnaiashilor lui in qr si a folosit margarina ca lubrifiant, ai realizat cat de fraier ai putut fi sa bagi poze cu fata ta pe net (avand in vedere ca iti place sa te certi si sa ameninti, sa te dai mare jmecher cu arme si masini offroad :lol: ). acum ti-e tarsha la maxim si nici macar nu ai tupeul sa zici despre cine e vorba, pentru ca stii foarte bine ca dupa asta nu va mai fi nimic ca inainte si va trebui sa-ti pui cumva niste ochi la ceafa sau va trebui sa ai foaaarte mare grija cand iesi noaptea din casa :lol: . hmmmmm.... ce sa mai zic.... tu ce zici, care e "vinovatul" principal la faza asta???

tu georgica....nici nu ar trebui sa ai acces la subiectul asta tinand cont ca esti minor....oricum imi cer scuze oficial pentru pm-ul ala care ti l-am trimis....vad ca ai fost marcat puternic....a fost o gluma.
Cat despre frica, crede-ma ca nu sunt genul care sa ma topesc ca fularu in picioare la fiecare amenintare pe forum.....
oricum, iti multumesc pentru interventia ta....se pare ca sunt si useri care cred ca totul nu a fost o gluma

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 25 Oct 2010, 12:02

sau ca untu' la soare...pardon, margarina :lol: :lol: :lol:
haoleo...cred ca lesin de ris
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Oct 2010, 12:17

stai linistit, nu sunt mai sunt minor de mult tare si nici nu m-a impresionat mesajul tau privat, am incercat numai sa te fac un pic de cacao pentru ca io sunt convins ca meriti! :lol: "georgica" imi zic colegii la misto, ceva de genu "micutul" din romanele lui sven hassel :lol: pun pariu ca n-ai avea tupeul sa ma iei la pertu daca m-ai intalni in realitate...
aaaa si daca n-ai avea morcovu-n qr ai scrie aici care si cine ti-a dat "sfaturi" si "indicatii" :lol: si gata, nu inteleg, care e problema?

si inca ceva, nu ma lua iar cu mp-uri si alte vrajeli de astea ca io nu-s muiere, zii tataie aici ce ai de zis, daca vrei putem sa ne mutam si pe topicul cu injuraturi, nu-i bai.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 12:20

georgica scrie:stai linistit, nu sunt mai sunt minor de mult tare si nici nu m-a impresionat mesajul tau privat, am incercat numai sa te fac un pic de cacao pentru ca io sunt convins ca meriti! :lol: "georgica" imi zic colegii la misto, ceva de genu "micutul" din romanele lui sven hassel :lol: pun pariu ca n-ai avea tupeul sa ma iei la pertu daca m-ai intalni in realitate...
aaaa si daca n-ai avea morcovu-n qr ai scrie aici care si cine ti-a dat "sfaturi" si "indicatii" :lol: si gata, nu inteleg, care e problema?

si inca ceva, nu ma lua iar cu mp-uri si alte vrajeli de astea ca io nu-s muiere, zii tataie aici ce ai de zis, daca vrei putem sa ne mutam si pe topicul cu injuraturi, nu-i bai.
georgica...micutule, legionarule, cum vrei sa iti zic....felicitari esti curajos.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Oct 2010, 12:25

"i wish i could say tha same about you" :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Oct 2010, 12:28

-you hang up.
-no, you hang up...
-ok, but you hang up first...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Oct 2010, 12:39

sa revenim la subiect...
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Oct 2010, 12:45

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 25 Oct 2010, 12:46

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 12:47

Bai Burtea... unde mama dracu le gasesti ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.: tocmai ce ziceam pe la inceputul subiectului..... armele astea, manca-le-ar focu' :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns