georgica scrie:muahahahahaaaa! deci, sa recapitulam: te-ai bagat in mp-uri contradictorii, ai constatat uluit ca "adversarul" tau e un fost parnaiash care le-a tras-o co-parnaiashilor lui in qr si a folosit margarina ca lubrifiant, ai realizat cat de fraier ai putut fi sa bagi poze cu fata ta pe net (avand in vedere ca iti place sa te certi si sa ameninti, sa te dai mare jmecher cu arme si masini offroad). acum ti-e tarsha la maxim si nici macar nu ai tupeul sa zici despre cine e vorba, pentru ca stii foarte bine ca dupa asta nu va mai fi nimic ca inainte si va trebui sa-ti pui cumva niste ochi la ceafa sau va trebui sa ai foaaarte mare grija cand iesi noaptea din casa
. hmmmmm.... ce sa mai zic.... tu ce zici, care e "vinovatul" principal la faza asta???
tu georgica....nici nu ar trebui sa ai acces la subiectul asta tinand cont ca esti minor....oricum imi cer scuze oficial pentru pm-ul ala care ti l-am trimis....vad ca ai fost marcat puternic....a fost o gluma.
Cat despre frica, crede-ma ca nu sunt genul care sa ma topesc ca fularu in picioare la fiecare amenintare pe forum.....
oricum, iti multumesc pentru interventia ta....se pare ca sunt si useri care cred ca totul nu a fost o gluma