roly scrie:........................ Eu am in trusa si vobler de !!! 250lei !!!!!

Voblere? sau vobler?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
roly scrie:........................ Eu am in trusa si vobler de !!! 250lei !!!!!
stradic scrie:roly scrie:........................ Eu am in trusa si vobler de !!! 250lei !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voblere? sau vobler?................................si daca da care e ala??????
![]()
secret!stradic scrie:roly scrie:........................ Eu am in trusa si vobler de !!! 250lei !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cu ala sa dai tumircea_00 scrie:stradic scrie:roly scrie:........................ Eu am in trusa si vobler de !!! 250lei !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cred ca-i asta
De unde sti tu ce-am comandat eu???????????????????? Poate ti-a zis numai asa,ca sa se dea grande....Nu sti,n-ai asistat la discutie asa ca las-o balta,ca sunt satul de acuzatii gratuite....Vrei sa-l rog sa scrie aici ca I-am luat tot ce-am comandat? Sau vrei s-o faci tu? CHIAR TE ROG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai bine ca sa vada lumea ca ma ponegresti degeaba! PA!nasolu scrie:Bai roly,nu trebuie sa-l sun pe DALU VIOREL,pentru ca e partenerul meu la stiuca si eu nu bat campii,o gramada din ce i-ai comandat tu i-am cumparat eu!Deci,stim draga ce poama esti!
P.S.Te rog,termina cu amenintarile pentru ca eu sunt bun la bataie,c-am mai luat!Hai sanatate!