Voblere hand made
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Voblere hand made
8 cm , floating.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
ce forma?
sint cele de pe pag. 6.
pe forma aia,la 8 cm nu se poate face floating la 11 gr
mai ales daca mai vrei si ceva bataie
chiar ma pregateam sa dau o comanda cand a inceput circu asta
mai ales daca mai vrei si ceva bataie
chiar ma pregateam sa dau o comanda cand a inceput circu asta
la pag 5 scrie ca au in jur de 10,15,chiar pina la 20 de gr. eu am optat pentru 10-11gr.-e
liviu.radescu scrie:este floating, cam 10-15 grame. nu am cantar, momentan. Pana in 20 de grame, cred. Pretul este de 20 lei echipat cu ancore.
Pretul e la latitudinea lui,n-am comentat nici un leu!!! Am luat unicate si cu 50lei,dar daca vi le arat,sunt de !!! 10 x !!! MAI BUNE decat dedicatele Salmo Slider....Trebuia sa ceara cat trebuia,nu sa-mi rasoleasca comanda pe considerente de pret.cum zici tu!!! Eu am in trusa si vobler de !!! 250lei !!!!! Asa ca daca el a avansat pretul respectiv,e problema lui,nerespectarea comenzii DEASEMENEA!!! Circul asta tot DIN CAUZA LUI a inceput,asa ca mai slabiti-ma frate,luati-l la refec pe el!!! VAD-Liviule,CA INCA NU TI-AI ASUMAT RETURNAREA BANILOR SI NICI A RIDICARII COLETULUI DE LA POSTA,CUM NUMI-AI TRIMIS NICI ADRESA!!!! CE va spune asta d-lor?????????????????Liviule,nu intinde coarda.....old_radu scrie:liviu.radescu scrie:...
Pretul, fara ancore este de 12 lei pentru voblerele de 2 si 3 cm si de 14 lei la cele peste 4 cm...
...la banii astia ce-ati dori ?

TOT RESPECTUL !!!
...mie imi spui ?roly scrie:...Am luat unicate si cu 50lei,dar daca vi le arat,sunt de !!! 10 x !!! MAI BUNE decat dedicatele Salmo Slider....

Dle Roly , pt declaratiile de ieri in State iti trageai o parnaie de nu te vedeai
Nu reusesc sa inteleg cu dracu pt 80 de lei ajungem la amenintari cu bataie si alte alea.
Ai putina rabdare cu omul ca ti-a zis ca are calc crapat
Nu reusesc sa inteleg cu dracu pt 80 de lei ajungem la amenintari cu bataie si alte alea.
pescar particular
Pana acum in State poate era disparut deja,dar acolo-i altceva...Iar daca te coafeaza mai bine,da-mi tu aia 87 si-ti dau tie voblerele alea.Iar de contactat telephonic banuiesc ca nu trebuia sa MA SUNE DE PE CALCULATOR......viorel. scrie:Dle Roly , pt declaratiile de ieri in State iti trageai o parnaie de nu te vedeai

TOT RESPECTUL !!!