numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
roly
- veteran

-
Pike-batrane,salutare,nu ne-am mai vazut de mult...Nu-s burtosi,iar cefele late le au de la sala si cam cu asta se ocupa,dar vorba lui John,sa nu deviem,il bagam la bile negre,iar restul fi sigur ca e fara martori si dovezi....sunt insa scarbit de reactia celor 2 veteran-seniori care-au luat in deradere situatia,asa ca le-o doresc si lor,cu varf si indesat,ca sa vada cum e,ca daca eu am fost om si-am acordat incredere deplina omului Liviu Radescu(care inca mai are timp sa dovedeasca omenie...) achitandu-i in avans banii pt. voblere si asteptandu-l o luna,dovedeste multa rabdare din partea mea,dar ca s-o pastrez,mai trebe sa si raspunda omul la tel. si mesaje,nu sa se dea la fund,ca determina reactiile ce-au urmat,nu? Mersi,fire intinse.

TOT RESPECTUL !!!
-
roly
- veteran

-
Ultimele stiri despre ... neomul Liviu Radescu.... Dupa ce m-a luat laq suture ca vezi doamne ii command mai multe voblere si ca de ce,si ca tot asa si sa-i pun banii pe toate,mi-au ajuns ieri de la el 4 voblere(expres n-am spus "cele comandate") dintre care doar 1 este ceea ce am comandat,restul: DE LA EL DIN BURTA!!! I-am comandat 2 voblere de avat cu scufundare undeva la 1m,culori:unul oblate,celalalt HOT-PINK,darel mi le-a trimis pe amandoua OBLETE!!! Asa ca unul ti-l trimit inapoi coane.Celelalte 2 comandate erau tot oblate dar un argintiu mai inchis,si deep-divere la 4-5m,le-a pus insa barbete ce duc doar pe la 2m juma,deci iarasi teapa,si deci ti le trimit inapoi si pe astea coane.Mai ales ca n-ai repectat nici alealalte specificatii ale mele: n-au evidentiate cu rosu aprins branhiile la opercula,n-au rosu la gusa,si NICI nu au cca 24gr. cum ti-am zis eu,asa ca ti le trimit inapoi.Te rog aici-public(si cat te rog frumos...) sa-mi dai adresa de retur a celor 3 voblere,si totodata sa-mi rambursezi 60 lei in contul ce ti-l voi comunica.Momentan suna-ma,cal a adresa de expeditie(hotomane!) ti-ai trecut o casuta postala,ca sa poti face ce vrei....Tel.: 0733011405 sau 0756236452. Asa ca Ryobi si ceilalti,am avut dreptate!

TOT RESPECTUL !!!
-
agabi
- veteran

Hand made inseamna sa faci cu mina....

-
sorinB
- veteran

agabi scrie:Hand made inseamna sa faci cu mina....

E, pe naiba Gabi, aia inseamna l.a.b.a....

-
agabi
- veteran

sorinB scrie:agabi scrie:Hand made inseamna sa faci cu mina....

E, pe naiba Gabi, aia inseamna l.a.b.a....

Tu ai zis-o...
-
liviu.radescu
- junior

stergeti va rog, acele infectii de pe aici, sau intregul subiect. omul si0a primit voblerele, sau oamenii. asadar ar trebui niste scuze, dar nu e necesar tinand cont caracterul unora. voblerele au fost trimise cu itarziere pt ca prima data au ajuns la bacau, nu la brasov, au mai stat 10 zile si pe acolo. cred ca mi0am cerut scuze pentru incurcatura. nu are rost sa imi bat capul cu nimei si nimic.
Toate cele bune! Cu atitudinea asta a unora, care nu inteleg anumite lucruri ce nu tin de mine, inclusiv ca am calculatorul mort, etc....
-
Ghenadie
- veteran

liviu.radescu scrie: nu are rost sa imi bat capul cu nimei si nimic.
...
treaba ta, asta amical spus..
ai postat produse la vanzare, care nu au ajuns la timp la cumparator, indiferent de circumstante si factori esti responsabil, nu ai voie sa spui ca nu iti bati capul cu nimeni si nimic. PLus, o parte de vina iti apartine prin faptul ca ai promis un termen de 7 zile de livrare de la preluarea comenzii, cine a facut voblere cam stie cat dureaza si care sunt timpii necesari procesului corect, asta daca nu ai gasit o modalitate de a scurta uscarea solutiilor de impermiabilizare, vopsea, rasini s. a. ...
Un sfat : ia o rezerva de timp, mai bine e sa onorezi o comanda mai repede, decat sa intarzii.
Spor.
-
nasolu
- veteran

Bai roly,sper sa-ti amintesti ca mai acu'vreo 2 ani ai vorbit cu cineva din PITESTI sa-ti aduca din state o groaza de voblere,omul fiind cu mult bun simt a adus tot ce i-ai cerut platind totul cu banii lui,dupa care n-ai luat decat ce ti-a convenit,bagand tot felul de strambe,ba ca nu-i culoarea aia,ba ca nu-i gramajul cerut..etc!Asa ca nu te mai vaita,oricum tu esti un dubios!
-
mircea_00
- veteran

eu as spune ca reactia omului e chiar soft dupa amenintarile care au fost proferate la adresa lui.
ce nu inteleg e ca useri care au fost incantati de marfa si atitudinea lui liviu ,vad ca il iau in balon acum.
ce facem,trimitem masini dupa fiecare cu o bila neagra?
ma asteptam sa se ia un pic de atitudine dupa postarea aia de cacao a lui roly
-
dorinb
- senior

Ce SA SE STEARGA COANE din puctul meu de vedere esti un tepar ...........chiar daca mai abereaza roly cu branhile lui mov si dep divere la 7 m
atata timp cat nu ti-ai respectat cuvantul nu stiu la ce te mai scuzi
Pt roly daca nu si-a respectat cuvantul de ce nu a fost postat la persoana neserioasa