Zau? dar cu banii ce-i iei pe voblere nu-l poti face? deci atata iti spun odata: imi dai adresa,imi pui 87lei in cont(4 lei ca sa ti le trimit inapoi!) si afirmi public pe toate cele 3 forumuri ca-ti iei voblerele de la posta si-mi returnezi banii!!! PUNCT!!! Alta data respecta INDICATIILE clientului,si trimite voblerele unde trebe si la timp!liviu.radescu scrie:stergeti va rog, acele infectii de pe aici, sau intregul subiect. omul si0a primit voblerele, sau oamenii. asadar ar trebui niste scuze, dar nu e necesar tinand cont caracterul unora. voblerele au fost trimise cu itarziere pt ca prima data au ajuns la bacau, nu la brasov, au mai stat 10 zile si pe acolo. cred ca mi0am cerut scuze pentru incurcatura. nu are rost sa imi bat capul cu nimei si nimic.
Toate cele bune! Cu atitudinea asta a unora, care nu inteleg anumite lucruri ce nu tin de mine, inclusiv ca am calculatorul mort, etc....
Voblere hand made
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Voblere hand made
TOT RESPECTUL !!!
Zau nasoale? ia mai vb. tu cu omul respectiv si intreaba-l daca nu I-am luat TOT ce-am vb.,in 2!!! transe!!! Ia suna-l maine pe DALU VIOREL si intreaba-l daca nu I-am luat IN PLUS si un fir mai tarziu?!?!?!? Ia intreaba-l! Ce pana mea vb. daca nu sti?????????? Ba frate,o groaza de dezinformati.....Iar la faza cu "dubios" abtine-te,ca v-am mai spus eu,aveti noroc ca stati dupa pseudonime si departe de cel ce-l jigniti,asa ca "a d'autres" !nasolu scrie:Bai roly,sper sa-ti amintesti ca mai acu'vreo 2 ani ai vorbit cu cineva din PITESTI sa-ti aduca din state o groaza de voblere,omul fiind cu mult bun simt a adus tot ce i-ai cerut platind totul cu banii lui,dupa care n-ai luat decat ce ti-a convenit,bagand tot felul de strambe,ba ca nu-i culoarea aia,ba ca nu-i gramajul cerut..etc!Asa ca nu te mai vaita,oricum tu esti un dubios!
TOT RESPECTUL !!!
Zau aparatoru' 2? Ca primul e Scrumbie,sau cum ii zice... Ia dati-mi voi ma bogatilor banii aia inapoi,ca degeaba nu-I dau pe ce nu-mi trebe,si luati-i voi voblerele asa cum nu le-ati vrut! Ce pana mea dom'le,ati luat-o pe langa cu rationamentul? Ce stiti voi ce-am discutat eu cu el pe Facebook(apropo Liviule,sa n-ajung si pe-acolo daca nu-ti iei voblerele inapoi si-mi returnezi banii...) despre ce vreau sa-mi faca?????????????? Alt bagator de "zeama".....mircea_00 scrie:eu as spune ca reactia omului e chiar soft dupa amenintarile care au fost proferate la adresa lui.
ce nu inteleg e ca useri care au fost incantati de marfa si atitudinea lui liviu ,vad ca il iau in balon acum.
ce facem,trimitem masini dupa fiecare cu o bila neagra?
ma asteptam sa se ia un pic de atitudine dupa postarea aia de cacao a lui roly

TOT RESPECTUL !!!
Am primit voblerele la o satamina de cind am pus banii in cont ...in fine bine ca au ajuns problema este ca una am cerut alta am primit : -culorile s-au respectat
-gramajul nu s-a respectat ,am vorbit sa fie intre 8 si 11 gr. ele sint de 4,5gr-me
-barbeta la doua s-au respectat la una nu
-la un vobler partea din spate ii lipseste un pic din material
-lungimea s-a respectat
-evolutia lor ?-inca nu le-am testat...ramine de vazut.
-gramajul nu s-a respectat ,am vorbit sa fie intre 8 si 11 gr. ele sint de 4,5gr-me
-barbeta la doua s-au respectat la una nu
-la un vobler partea din spate ii lipseste un pic din material
-lungimea s-a respectat
-evolutia lor ?-inca nu le-am testat...ramine de vazut.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
roly,permite-mi te rog sa te luminez putin:roly scrie:Alt bagator de "zeama".....
acesta este un forum unde tot felul de bagatori de seama isi dau cu parerea,unii mai coerent,altii mai putin
Pai si cine nu e coerent?
liviu.radescu scrie:...
Pretul, fara ancore este de 12 lei pentru voblerele de 2 si 3 cm si de 14 lei la cele peste 4 cm...
...la banii astia ce-ati dori ?

Scuze Domnu-le dar costa 20 lei + transport ia fa o socoteala si vezi unde iesi...
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
...OK , eu am vazut doar preturile postate de initiatorul topicului
...no offence !
...no offence !
sunt floating sau sinking?robert tl scrie: -gramajul nu s-a respectat ,am vorbit sa fie intre 8 si 11 gr. ele sint de 4,5gr-me
ce dimensiune?