Vand AiRRUS Puls R Spinning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

flavius
junior
junior

Mesaj de flavius » 23 Noi 2009, 21:28

MARIMAR scrie:flavius, nu e cazul sa incepi sa jignesti- am inteles ca nu esti la "nivelul" nostru dar lasa-ne sa vindem lucruri ieftine si baga-ti sculele in consignatie.
Daca te uiti pe posturile lui NEAMTUL vei vedea ca-si permite si o Daiwa Infinity- deci nu e chiar ceea ce crezi tu.
Un sfat pentru cultura ta comerciala- valoarea reala a unui produs este cea la care acesta se va vinde.
Daca tii prea mult marfa pe stoc e posibil sa pierzi si banii pe care i-ai investit..

Apropos, dai si factura?
:lol:
Eu n-am jignit pe nimeni care nu m-a atins pe mine primul cu ceva. Daca cumva crezi ca te-am jignit cu ceva, eu imi cer scuze fata de tine. Eu n-am cu nimeni nimic. Din cauza mea nu puteti voi sa va vindeti sculele ? Ca nu mai inteleg nimic...Ce tot aveti cu mine fratilor ? Nu va fac concurenta cu nimic ! Chiar nu ma intereseaza absolut deloc ce vindeti voi ! Din partea mea puteti sa vindeti si heroina in burtica la shaduri !

Sa-mi bag sculele la consignatie ? Nu-i rea ideea ! Eu m-am gandit sa le bag la undeva la donatii sau la obiecte pierdute.

Eu nu ma uit pe posturile lui NEAMTUL sa vad ce-si permite si ce nu. Nu ma intereseaza chiar deloc ce-si permite fiecare, nici nu stiu cum a putut sa-ti treaca prin cap asa ceva si eu chiar nu am nici o parere despre nimeni. Nu-s genul de om care sa se uite la sculele altuia si sa-mi fac o parere despre el. Fiecare da banii pe ce vrea, cat vrea si cat isi permite. Nu ?

Orice obiect care este de vanzare, se va vinde. Nimic din ce este de vanzare nu va ramane nevandut.

Ce marfa ? Ce stoc ? La AiRRUS te referi ? Pai din start pierd la el vreo 300 de lei, daca-l dau cu 1000 de lei ! Asa ca...

Factura ? Pai cred ca o mai am pe aia de la magazin, care a venit in tub cu batul, trebe sa o caut. De obicei nu le arunc, eventual colega mea.
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 23 Noi 2009, 22:12

flavius scrie:
Neamtul scrie:Devi cam obraznic...

Bai muiere,incearca si tu sa vorbesti mai politicos si lasa misto'-urile,comprende?

Tare as vrea sa vad ce smecheras se ascunde dupa avatarul tau.
Eu cred ca e cazul sa te linistesti.
Bai, "barbatule", care esti ! Daca te-o mancat in ***, ti-am raspuns asa cum ai meritat ! Daca stateai drequ linistit si erai mai respectuos, eram si eu ! Put forumurile de destepti ca tine ! Vezi-ti tu tataie de mortaciunile tale ! Nu te baga-n seama cu japca, ca nu sti-n ce te bagi ! Incearca sa gandesti inainte sa-ti borasti cuvintele pe forum ! Comprende ?

Sa nu fi tu asa curios tataie, cine se ascunde dupa avatar ! Curiosii crapa mult mai repede decat aia care-si vad drequ de treaba lor ! Sti cum zic ?
Ar fi foarte indicat sa te linstesti tu cu talentele tale ! Nu ma provoca mai tare, lasa-ma drequ-n pace ! Nu te mai baga-n seama cu mine ! Comprende ?
Esti simpatic.
Ai incercat sa ma ameninti? :lol:
Sti ceva,eu sunt unul dintre curiosii care nu mor prea repede.
Adevarul e ca prea te-am luat in serios cand am scris primul mesaj in anuntul tau,defapt nici n-am avut intentii rele.Am avut chef sa ma distrez putin.
Hai ca te las sa-ti vinzi marfa.
Oricum,e distractiv sa vezi cat de usor te aprinzi. :wink: :lol:
Hai linisteste-te ca nu am de gand sa te termin psihic in continuare. :wink:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 23 Noi 2009, 22:16

semlecangheorghe scrie:D-le Neamtul,intrebi daca il cunosc personal pe d-l Flavius,ei bine uite ca cineva care te asigur ca nu-l cunoaste ,respectiv d-l Stormfish,gaseste ca ai avut o reactie cam exagerata cu privire la omul asta.Tu esti cam asa:mergi prin oras si vezi o masina faina expusa care costa o suma mare.Si te duci la vinzator si incepi sa-i faci masina chibrit si sa-i spui ca masina este prea scumpa .Puteai sa treci mai departe si sa cumperi altceva,dar n-ai facut-o ba mai incepi si sa dai cu pietre.Ti se pare normal,?Mie nu.Acuma hai sa-ti zic ce este sub capota lui airrus pulse r:nanotuburi de grafit pt un talon puternic ,combinat cu un virf din fibra de sticla superior e-glass sau s- glass,conceptie proprie airrus.Inele titan,a caror calitate principala este maleabilitatea adica poti sa le indoi pina la blanc ca nu se rup,si sint incasabile.Nu zic ca sint cele mai bune inele,dar sint f scumpe un set nou costind cam cit 3 lansete europene.Si cum aia de la airrus sint campioni la inovatii,minerul este de fapt blancul ingrosat in zona miini,pentru un contact fara intermediar intre mina si blanc.As mai adauga lucratura fara repros,la matisaje,culoare etc.Asadar o lanseta inovativa,cu talon puternic si flexibila pe virf.Care noua costa 210$Tu crezi ca ai putea sa aduci mai ieftin?Ai spus ca el vinde mai scump decit in magazin .Trimite-ne un link de la noi din tara,sau din europa unde lanseta respectiva este mai ieftina.Si ca sa-ti raspund la intrebarea pusa mie ,il cunosc personal pe Flavius,stiu cita grija are de scule,si am zis hai sa scriem despre lanseta asta SECOND,in felul nostru cu glume si mistocareli amicale,lucru se pare apreciat de unii,iar de altii,vai ce i-am oripilat, NE CEREM SCUZE,nu se va mai intimpla.
Nu prea mi-ati facut o caracterizare care sa ma reflecte prea bine dar va multumesc pentru explicatiile priviind lanseta.
Va puteti calma,eu m-am calmat de mult si acum deja ma amuza ultimele raspunsuri. :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2009, 06:42

Da de unde ai tras concluzia ca n-as fi calm??Eu ti-am explicat frumos ,fara jigniri si alte cele,de ce mi se pare ca ai o atitudine nepotrivita.M-am gindit ca poate nu stii prea multe despre lanseta rescpectiva...Oricum ,asteptam in continuare o oferta de pe vreun site roman sau european,in care lanseta asta sa fie sub pretul propus de Flavius.Numai bine.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 24 Noi 2009, 15:25

1.Cu flavius am facut pace. :wink:
2.Nu am spus ca stiu un site roman unde o gasesti mai ieftin.Am spus ca cere mult pe ea si ar trebui sa mai lase din pret.Uita-te sa vezi ce reduceri se fac pe forumuri ca sa-si vanda oamenii marfa.
Hai,gata,nu ma mai bag. :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 24 Noi 2009, 15:27

chiar asa, nu e treaba ta cu cat vinde el, e numai problema lui.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2009, 15:43

Adevarul este ca nu e tocmai o perioada buna sa vinzi pentru ca nu poti obtine un pret bun si pierzi mult din start,eu unul incerc sa ma gindesc bine de tot inainte sa cumpar o scula pt ca sa nu pierd ulterior cind ar fi sa vind.

Marius Mircea Bar?u
utilizator nou
utilizator nou

Re: Vand AiRRUS Puls R Spinning

Mesaj de Marius Mircea Bar?u » 17 Oct 2016, 15:49

Flavius ... imi cer scuze, nu am timpul necesar sa citesc tot topicul.
Dac? nu ai vândut lanseta, o cump?r eu imediat.
Mul?umesc pentru îm?elegere.

Scrie răspuns