Eu n-am jignit pe nimeni care nu m-a atins pe mine primul cu ceva. Daca cumva crezi ca te-am jignit cu ceva, eu imi cer scuze fata de tine. Eu n-am cu nimeni nimic. Din cauza mea nu puteti voi sa va vindeti sculele ? Ca nu mai inteleg nimic...Ce tot aveti cu mine fratilor ? Nu va fac concurenta cu nimic ! Chiar nu ma intereseaza absolut deloc ce vindeti voi ! Din partea mea puteti sa vindeti si heroina in burtica la shaduri !MARIMAR scrie:flavius, nu e cazul sa incepi sa jignesti- am inteles ca nu esti la "nivelul" nostru dar lasa-ne sa vindem lucruri ieftine si baga-ti sculele in consignatie.
Daca te uiti pe posturile lui NEAMTUL vei vedea ca-si permite si o Daiwa Infinity- deci nu e chiar ceea ce crezi tu.
Un sfat pentru cultura ta comerciala- valoarea reala a unui produs este cea la care acesta se va vinde.
Daca tii prea mult marfa pe stoc e posibil sa pierzi si banii pe care i-ai investit..
Apropos, dai si factura?
Sa-mi bag sculele la consignatie ? Nu-i rea ideea ! Eu m-am gandit sa le bag la undeva la donatii sau la obiecte pierdute.
Eu nu ma uit pe posturile lui NEAMTUL sa vad ce-si permite si ce nu. Nu ma intereseaza chiar deloc ce-si permite fiecare, nici nu stiu cum a putut sa-ti treaca prin cap asa ceva si eu chiar nu am nici o parere despre nimeni. Nu-s genul de om care sa se uite la sculele altuia si sa-mi fac o parere despre el. Fiecare da banii pe ce vrea, cat vrea si cat isi permite. Nu ?
Orice obiect care este de vanzare, se va vinde. Nimic din ce este de vanzare nu va ramane nevandut.
Ce marfa ? Ce stoc ? La AiRRUS te referi ? Pai din start pierd la el vreo 300 de lei, daca-l dau cu 1000 de lei ! Asa ca...
Factura ? Pai cred ca o mai am pe aia de la magazin, care a venit in tub cu batul, trebe sa o caut. De obicei nu le arunc, eventual colega mea.