Vand AiRRUS Puls R Spinning
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
1.Un bat de spin de dimensiune asta chiar e un bat de chibrit.Nu trebuie sa-l vad ca sa stiu asta.semlecangheorghe scrie:1.Ca sa emiti caracterizari gen 'batul ala de chibrit',ar trebui sa il fi tinut macar in mina sau sa fi pescuit cu el.Ai facut una dinr-asteaSau pe ce baza faci asemenea caracterizari??Bachus,cumva??
2.Flavius nu vinde scule 'facute praf',dupa cum se lauda unii pe forumul asta,si care nu mai stiu pe unde sa scoata camasa dupa ce au scapat pasarica din gura.bachus???
3.Sa inteleg ca tu esti reprezentantul baietilor buni de forumul asta,care timizi fiind,au nevoie de purtator de cuvint??
4.C e legatura are faptul de a posta sau a nu posta pe forum,cu intentia de a vinde ceva.??
5Lansetele alea pe care te chinuiai sa le vinzi,imi scapa numele lor acuma,le-ai luat tot asa en gros,si acuma vrei sa te scapi de ele???
2.Eu nu am spus ca Flavius vinde scule facute praf.
3.Eu nu sunt purtatorul de cuvant al nimanui,am spus care este parerea mea.
4.Poti sa vinzi pe forum linistit dar nu cum o face el,cum a spus Marimar mai sus,afaceri.El le aduce ca sa le vanda...Nu suna prea avantajos pentru client.
Tot ce am citit pana acum de la Flavius erau comentarii scrise la misto',nimic mai mult...
Pretul chiar e exagerat de mare.
Sculele ce incerc eu sa le vand sunt cumparate de mine pe banii mei,pe care i-am facut destul de greu.
Daca le luam en gros trebuia sa cer mai mult pe ele ca sa am un castig dar asa pierd 50% si nici macar nu le-am exploatat cum trebuie.
Domnu Semlecan daca il cunosti personal pe Flavius atunci spune-ne si noua ca sa stim cu cine avem de'aface.Poate ne luminezi si pe noi.
Se vede ca vine iarna...
Lumea n-are de lucru si se cearta pe forumuri.
Haideti sa ne calmam,ok?
Va doresc o seara placuta.
Am stiut ca o sa mi-o iau pentru post-ul ala...
Nu particip la alte discutii pe forum, pentru ca nu-s prea curios, nu prea am timp, aproape in fiecare zi sunt la pescuit. Nu ma duc la pescuit cand sunt prea obosit, tot de la pescuit sau atunci cand mie lene. In rest, sunt la pescuit, ca am destul timp.Neamtul scrie:Flavius dar la alte discutii pe forum nu participi?
Vad ca singurul loc unde-ti dai cu parerea este anuntul asta.
Lumea nu prea e incantata de astfel de persoane.(poate ma insel si esti baiat bun)
Hai sa-ti mai spun o treaba.La pretul ala nu ma mir ca ai lanseta de 3 luni si restul de juma' de an.La cat ceri pe lanseta asta imi inchipui cat ceri pe celelalte scule.
Tu ceri mai mult decat cer magazinele.Tu nu ai vazut la ce preturi se vinde echipamentul de pescuit in ultima vreme?Sunt cazuri cand pierzi si 50% fata de pretul din magazin.
Eu zic sa mai lasi la pret ca altfel te va prinde anul 2011 cu batul in casa.
PS:Tu te-ai inregistrat numai ca sa ne vinzi noua gogoase?![]()
De ce ai impresia ca cineva iti va da 1.000lei pe batul ala de chibrit?
PPS:Daca tot te ocupi cu acest buisness,nu vinzi si en gros la preturi mai...normale?Aduci si la comanda?![]()
Nu de alta dar as lua si eu vreo 20 de bucati.
Eu nu am nici o parere, doar raspund celor interesati de subiect ( cum este si cazul tau acuma ). Raspund doar cand sunt intrebat, nu vorbesc fara rost, sa ma aflu-n treaba, nu ma bag singur in seama, ca tine acuma, spre exemplu. Comprende ?
Daca nu esti prea incantat de mine, nici o problema. Stai linistit, am femeie, oricum nu putea fi nimic serios intre noi, sunt foarte dificil, foarte pretentios, sforai noaptea ( si ziua, cred...), nu umblu la cumparaturi ( sarcina asta sigur cadea pe tine ), deci, sorry.....nu dispera, o sa gasesti si tu pe cineva.....
Te obliga cineva sa cumperi ceva de la mine ? Te-am cautat eu pe tine in mod special, sa-ti ofer ceva ? Atunci....care-i problema ta ?
De ce sa mai las din pret ? Nu-ti permiti asa lanseta ? Nici o problema, orienteaza-te spre alte lansete, pe care ti le poti permite. Nu scrie niciunde ca daca n-ai AiRRUS, faci bube-n palma, nu ? Poate sa ma prinda si anul 2025 cu el, nici o problema. Am mai spus si o mai spun ca nu-l vand de foame, nu tin neaparat sa-l vand. Il vand numai in cazul in care primesc pe el atat cat am cerut. Comprende ?
M-am inregistrat si eu ca toti ceilalti copii din curte, sa ma dau si eu mare.
Batz de chibrit ? La intrebarea asta, numai eu stiu cum ma pot abtine ...sa nu te servesc cu niste raspunsuri pe masura ! Efectiv nu pot sa ma cobor la nivelul tau, am incercat, dar nu pot. Sorry....Pacat ca nu-s neam prost ! Sau cel putin incerc sa nu par.....
Eu nu ma ocup cu nici un fel de "buisness". Ca am cate ceva de vanzare, ti-am lasat impresia ca sunt mare comerciant ? Asta poti sa o faci si tu sau oricine. Asa ca...Have a nice life !
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
flavius, nu e cazul sa incepi sa jignesti- am inteles ca nu esti la "nivelul" nostru dar lasa-ne sa vindem lucruri ieftine si baga-ti sculele in consignatie.
Daca te uiti pe posturile lui NEAMTUL vei vedea ca-si permite si o Daiwa Infinity- deci nu e chiar ceea ce crezi tu.
Un sfat pentru cultura ta comerciala- valoarea reala a unui produs este cea la care acesta se va vinde.
Daca tii prea mult marfa pe stoc e posibil sa pierzi si banii pe care i-ai investit..
Apropos, dai si factura?

Daca te uiti pe posturile lui NEAMTUL vei vedea ca-si permite si o Daiwa Infinity- deci nu e chiar ceea ce crezi tu.
Un sfat pentru cultura ta comerciala- valoarea reala a unui produs este cea la care acesta se va vinde.
Daca tii prea mult marfa pe stoc e posibil sa pierzi si banii pe care i-ai investit..
Apropos, dai si factura?
- storm fish
- veteran

Ce aveti domnilor?
Omul vinde un batz..nu?daca-l luati, il luati daca nu de ce va bagati in seama pe postul dumnealui?
E problema lui cu cat il vinde,nu e nimeni obligat sa-l cumpere desi e un pret bun in raport cu calitatea.
Ce chestie
.
P.s. Scuze de of topic,erau ceva "jandarmi" care aveau grija de forumul asta...mai ales pe sectiunea vanzari-cumparari.
In rest numai respect!
Omul vinde un batz..nu?daca-l luati, il luati daca nu de ce va bagati in seama pe postul dumnealui?
E problema lui cu cat il vinde,nu e nimeni obligat sa-l cumpere desi e un pret bun in raport cu calitatea.
Ce chestie
P.s. Scuze de of topic,erau ceva "jandarmi" care aveau grija de forumul asta...mai ales pe sectiunea vanzari-cumparari.
In rest numai respect!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Bai, "barbatule", care esti ! Daca te-o mancat in ***, ti-am raspuns asa cum ai meritat ! Daca stateai drequ linistit si erai mai respectuos, eram si eu ! Put forumurile de destepti ca tine ! Vezi-ti tu tataie de mortaciunile tale ! Nu te baga-n seama cu japca, ca nu sti-n ce te bagi ! Incearca sa gandesti inainte sa-ti borasti cuvintele pe forum ! Comprende ?Neamtul scrie:Devi cam obraznic...
Bai muiere,incearca si tu sa vorbesti mai politicos si lasa misto'-urile,comprende?
Tare as vrea sa vad ce smecheras se ascunde dupa avatarul tau.
Eu cred ca e cazul sa te linistesti.
Sa nu fi tu asa curios tataie, cine se ascunde dupa avatar ! Curiosii crapa mult mai repede decat aia care-si vad drequ de treaba lor ! Sti cum zic ?
Ar fi foarte indicat sa te linstesti tu cu talentele tale ! Nu ma provoca mai tare, lasa-ma drequ-n pace ! Nu te mai baga-n seama cu mine ! Comprende ?
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
- semlecangheorghe
- veteran

D-le Neamtul,intrebi daca il cunosc personal pe d-l Flavius,ei bine uite ca cineva care te asigur ca nu-l cunoaste ,respectiv d-l Stormfish,gaseste ca ai avut o reactie cam exagerata cu privire la omul asta.Tu esti cam asa:mergi prin oras si vezi o masina faina expusa care costa o suma mare.Si te duci la vinzator si incepi sa-i faci masina chibrit si sa-i spui ca masina este prea scumpa .Puteai sa treci mai departe si sa cumperi altceva,dar n-ai facut-o ba mai incepi si sa dai cu pietre.Ti se pare normal,?Mie nu.Acuma hai sa-ti zic ce este sub capota lui airrus pulse r:nanotuburi de grafit pt un talon puternic ,combinat cu un virf din fibra de sticla superior e-glass sau s- glass,conceptie proprie airrus.Inele titan,a caror calitate principala este maleabilitatea adica poti sa le indoi pina la blanc ca nu se rup,si sint incasabile.Nu zic ca sint cele mai bune inele,dar sint f scumpe un set nou costind cam cit 3 lansete europene.Si cum aia de la airrus sint campioni la inovatii,minerul este de fapt blancul ingrosat in zona miini,pentru un contact fara intermediar intre mina si blanc.As mai adauga lucratura fara repros,la matisaje,culoare etc.Asadar o lanseta inovativa,cu talon puternic si flexibila pe virf.Care noua costa 210$Tu crezi ca ai putea sa aduci mai ieftin?Ai spus ca el vinde mai scump decit in magazin .Trimite-ne un link de la noi din tara,sau din europa unde lanseta respectiva este mai ieftina.Si ca sa-ti raspund la intrebarea pusa mie ,il cunosc personal pe Flavius,stiu cita grija are de scule,si am zis hai sa scriem despre lanseta asta SECOND,in felul nostru cu glume si mistocareli amicale,lucru se pare apreciat de unii,iar de altii,vai ce i-am oripilat, NE CEREM SCUZE,nu se va mai intimpla.
Mai mereti mah...Ca v-ati ofensat unu doi ...Railor! Ca pe cand sa ma luminez si eu ce si cum vi s-o strambat oistea
Da' ma rog nu e topicu meu ,nu ma bag ...Adica uite ca ma bag si eu in sama de nacaz ca nu ma mai distrez...Cu ecstraterestrii aia! No! Pai spor la vanzari oricum!
Ps: eventualele greseli de ortografie ,aparute eventual mai sus , nu sunt scuzabile!De ce? Pentru ca de fapt ele nu se eczista!No!
Ps1:"nanotuburi de grafit..." Pfuiiii! Frate daca nici aicea nu e greseli de ortografie eu ma duc la scobar!
Ps2:apropo de scobar...ma duc miercuri! Sic!
Ps3:Nu mai imi cer scuze de off-topic ca am vazut ca nu mai e cazul demult in acest topic
In sfarsit si Ps4: cum zici: comprende?
Ps: eventualele greseli de ortografie ,aparute eventual mai sus , nu sunt scuzabile!De ce? Pentru ca de fapt ele nu se eczista!No!
Ps1:"nanotuburi de grafit..." Pfuiiii! Frate daca nici aicea nu e greseli de ortografie eu ma duc la scobar!
Ps2:apropo de scobar...ma duc miercuri! Sic!
Ps3:Nu mai imi cer scuze de off-topic ca am vazut ca nu mai e cazul demult in acest topic
In sfarsit si Ps4: cum zici: comprende?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.