Cu asta ce-ai vrut sa zici ? Ai vrut sa-mi zici cat costa in state ? Ai idee cat o sa coste pana ajunge la tine la usa cu transport + vama ? Tu crezi ca eu n-am incercat sa-l iau de-acolo ?charly 33 scrie:http://www.rodsbyairrus.com/shop.html?p ... gory_id=69
Vand AiRRUS Puls R Spinning
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
- danielcocea
- veteran

Nici nu o sa vezi scadere de pretz la el ! Asta-i pretzul lui, eu l-am cumparat cu 300 de euro. Nu-l vand de foame, de fapt nici nu stiu de ce-l vand, cred ca de nebun. Eu asa fac cu tot ce am, la orice bag ceva de vina, nimic nu ma poate multumi. Inca n-am gasit o lanseta sa ma multumeasca pe deplin. Cred ca am o probleama ! Am vandut St. Croix Legend Elite pentru simplul motiv ca era prea gros pentru mana mea, nu ma simteam bine cu el in mana, am mainile mici si finute ca un bebelus ( nu am muncit niciodata nimic in viata mea ). Si mai am inca unul la fel ( Legend Elite ) de vandut, tot din acelasi motiv. Eu toate lansetele pe care le-am cumparat, le-am cumparat la ghici, fara sa le vad, fara sa le pipai. Asta de lene, sa nu ma duc pana la magazin ( cine ma cunoste poate sa-ti confirme harnicia mea pentru care sunt destul de vestit in zona ! ), desi este aproape de mine ( 50 km ). AiRRUS este cel mai perfect batz pe care l-am avut eu pana acuma, este perfect pentru mana mea, nu are nimic in plus ce nu este necesar ( exemplu: dupa ce bagi mulineta in mandrina, mai raman 2-3 spire in plus - ai contact cu blancul ), dar la asta bag de vina lungimea. Pentru mine este prea lung, cand l-am comandat nu m-am gandit ca asa de mult conteaza 20 de cm in plus, eu fiind obisnuit cu betze mai scurte, pana in 2 m. Este un batz deosebit de frumos, foarte bine gandit, perfect, fara nici un defect de fabricatie, nu ai ce sa-i bagi de vina ! Asa ca, numai in cazul in care as primi 1000 de lei pe el, as putea sa ma despart de el. Daca nu-l vand, nu-i nici o problema, o sa trebuiasca sa ma obisnuiesc cu el asa cum este. Asta-i problema mea, sunt foarte dificil, foarte greu de multumit, de aceea cumpar-->testez-->vand mai departe ( si pierd bani, logic ! ). Parca vad ca urmeaza LTX-ul. Si pe ala mi l-am propus sa-l vand, la ala nu-mi place un singur aspect: dupa ce bag mulineta in mandrina, raman 6 spire in afara si nu-mi place ca trebuie sa tin dejtili pe ele, in loc sa tin dejtu pe blank. Daca aveam maini de neam prost ( adica lopeti ), nu aveam toate problemele astea. Comprende ?horia flucus scrie:Vad ca esti tare glumet si ai o imaginatie foarte bogata.
Dar de fapt nu vrei sa vinzi batul???Sau doar vrei sa-l lauzi cat de bun este? Ca n-am vazut nici o scadere a pretului?
![]()
![]()
Flavius, lasand gluma la o parte mie imi miroase un pic a afacere.
Te-am gasit si pe anunturi (flavius- pif3ochi) si de mai bine de juma de an din doua in doua zile urci aceleasi anunturi care deja devin stresante :
- matrite jig americane Do-It
- Mister Twister
- Airrus Puls
Pe langa asta nici nu lasi la pret si te inteleg pentru ca sunt noi- acum ai intrat si pe forum, probabil nu-ti mai merge treaba pe anunturi.
Daca tot aduci de la Cabellas (sau din alta parte), de ce nu-ti faci un site pe care sa le vinzi?
Apropos, anunturile tale apar si pe pescuitul.ro sub acelasi user si vad ca nici un moderator nu sesizeaza ca ceva pute.
Daca gresesc cu ceva imi cer scuze in fata moderatorilor acestui site.
Te-am gasit si pe anunturi (flavius- pif3ochi) si de mai bine de juma de an din doua in doua zile urci aceleasi anunturi care deja devin stresante :
- Mister Twister
- Airrus Puls
Pe langa asta nici nu lasi la pret si te inteleg pentru ca sunt noi- acum ai intrat si pe forum, probabil nu-ti mai merge treaba pe anunturi.
Daca tot aduci de la Cabellas (sau din alta parte), de ce nu-ti faci un site pe care sa le vinzi?
Apropos, anunturile tale apar si pe pescuitul.ro sub acelasi user si vad ca nici un moderator nu sesizeaza ca ceva pute.
- semlecangheorghe
- veteran

Lenea lu Pif este proverbiala,are un cordon ombilical invizibil care-l tine legat de masina,si daca locul de pescuit este mai departe de 10metri-liniari de masina ,nu se duce nici daca sar salaii pe mal si te roaga frumos ,cu lacrimi in ochi,sa le implinti jigul in bot.Airrus Puls-r Spinning,a fost o incercare nereusita de a pescui la jig direct din masina ,fara a mai desface centura de siguranta
.Totusi se pare ca este prea lung.....Va trebui sa se obisnuiasca cu asta.....In rest lanseta e ok.Lasind gluma la o parte ,aveti idee cit costa transportul sa-ti aduci din state blancuri sau lansete mai lungi de 6.6ft??Noi n-am gasit mai ieftin transport de 300$,plus vama.Daca stiti cumva vreo varianta,mai ieftina si acceptabila ascultam bucurosi si raminem datori.In Italia lanseta costa vreo 300$,fara transport,socotiti si voi si vedeti cit iese.
Ce ti se pare tie ca pute ? Eu n-am simtit nimic.MARIMAR scrie:Flavius, lasand gluma la o parte mie imi miroase un pic a afacere.
- Mister Twister
- Airrus Puls
De ce sa-mi fac un site, cand le pot vinde si asa ?
De ce sa las din pretz ? Ai gasit tu undeva in RO aceleasi produse mai ieftine cumva ? Sti vorba aia: " Putin platesti, putin primesti " ! Asa ca nu spera sa cumperi marfa de calitate la preturi de **** ! Alea le gasesti la sovietici in piata.
De unde sti ca nu-mi merge treaba pe anunturi ? Tu nu sti ca cu cat le bagi in mai multe locuri la vanzare, cu atata este mai bine, in sensul ca le vede mai multa lume ?
AiRRUS nu aveai cum sa-l vezi de juma de an, ca nu-l am de atata vreme, abia in august mi-a sosit. Restul le am de juma de an, pentru ca am avut destul de multe si nu le poti vinde in 2 luni pe toate. Comprende ?
Daca esti stresat de anunturile mele, fa-te ca nu le vezi !
Pace tie colegule si succese deosebite in activitatile tale in aer liber.
- semlecangheorghe
- veteran

salaii??
Fa-ti ba un site si scrie pe el 'scule extraterestre' 
Flavius dar la alte discutii pe forum nu participi?
Vad ca singurul loc unde-ti dai cu parerea este anuntul asta.
Lumea nu prea e incantata de astfel de persoane.(poate ma insel si esti baiat bun
)
Hai sa-ti mai spun o treaba.La pretul ala nu ma mir ca ai lanseta de 3 luni si restul de juma' de an.La cat ceri pe lanseta asta imi inchipui cat ceri pe celelalte scule.
Tu ceri mai mult decat cer magazinele.Tu nu ai vazut la ce preturi se vinde echipamentul de pescuit in ultima vreme?
Sunt cazuri cand pierzi si 50% fata de pretul din magazin.
Eu zic sa mai lasi la pret ca altfel te va prinde anul 2011 cu batul in casa.
PS:Tu te-ai inregistrat numai ca sa ne vinzi noua gogoase?
De ce ai impresia ca cineva iti va da 1.000lei pe batul ala de chibrit?
PPS:Daca tot te ocupi cu acest buisness,nu vinzi si en gros la preturi mai...normale?Aduci si la comanda?
Nu de alta dar as lua si eu vreo 20 de bucati.
Vad ca singurul loc unde-ti dai cu parerea este anuntul asta.
Lumea nu prea e incantata de astfel de persoane.(poate ma insel si esti baiat bun
Hai sa-ti mai spun o treaba.La pretul ala nu ma mir ca ai lanseta de 3 luni si restul de juma' de an.La cat ceri pe lanseta asta imi inchipui cat ceri pe celelalte scule.
Tu ceri mai mult decat cer magazinele.Tu nu ai vazut la ce preturi se vinde echipamentul de pescuit in ultima vreme?
Eu zic sa mai lasi la pret ca altfel te va prinde anul 2011 cu batul in casa.
PS:Tu te-ai inregistrat numai ca sa ne vinzi noua gogoase?
De ce ai impresia ca cineva iti va da 1.000lei pe batul ala de chibrit?
PPS:Daca tot te ocupi cu acest buisness,nu vinzi si en gros la preturi mai...normale?Aduci si la comanda?
Nu de alta dar as lua si eu vreo 20 de bucati.
- semlecangheorghe
- veteran

1.Ca sa emiti caracterizari gen 'batul ala de chibrit',ar trebui sa il fi tinut macar in mina sau sa fi pescuit cu el.Ai facut una dinr-asteaSau pe ce baza faci asemenea caracterizari??Bachus,cumva??
2.Flavius nu vinde scule 'facute praf',dupa cum se lauda unii pe forumul asta,si care nu mai stiu pe unde sa scoata camasa dupa ce au scapat pasarica din gura.bachus???
3.Sa inteleg ca tu esti reprezentantul baietilor buni de forumul asta,care timizi fiind,au nevoie de purtator de cuvint??
4.C e legatura are faptul de a posta sau a nu posta pe forum,cu intentia de a vinde ceva.??
5Lansetele alea pe care te chinuiai sa le vinzi,imi scapa numele lor acuma,le-ai luat tot asa en gros,si acuma vrei sa te scapi de ele???
2.Flavius nu vinde scule 'facute praf',dupa cum se lauda unii pe forumul asta,si care nu mai stiu pe unde sa scoata camasa dupa ce au scapat pasarica din gura.bachus???
3.Sa inteleg ca tu esti reprezentantul baietilor buni de forumul asta,care timizi fiind,au nevoie de purtator de cuvint??
4.C e legatura are faptul de a posta sau a nu posta pe forum,cu intentia de a vinde ceva.??
5Lansetele alea pe care te chinuiai sa le vinzi,imi scapa numele lor acuma,le-ai luat tot asa en gros,si acuma vrei sa te scapi de ele???