Vand AiRRUS Puls R Spinning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

charly 33
senior
senior

Mesaj de charly 33 » 21 Noi 2009, 19:59

flavius
junior
junior

Mesaj de flavius » 21 Noi 2009, 21:43

semlecangheorghe scrie:Pe mine ma intereseasza bulbucul de pe miner.Este optional sau intra in dotarea standard???
Nici una, nici alta ! Nu stiu cum sa-ti explic sa ma-ntelegi....Cand primesti lanseta, de fapt nu este lanseta, este doar blankul gol bagat intr-un tub, niste instructiuni si o solutie de pulverizat. Blankul este construit dintr-un fel de material organic de origine extraterestra. Asa scria pe carticica cu garantia. Si eu m-am mirat ! Zicea in instructiuni ca se ia blankul, se stropeste cu solutia pulverizanta din dotare si se lasa 24 de ore la intuneric, in pozitie verticala, pentru cresterea componentelor: inele, mandrina, bulbuc. Au nascocit metoda asta pentru ca este mai convenabil la transport, nu se risca deteriorarea inelelor. Cam asa sta treaba cu bulbucul. Oricum, mi se pare o idee foarte buna, destepti mai sunt americanii astia ! Nu ? :D
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 21 Noi 2009, 22:04

flavius scrie:
semlecangheorghe scrie:Pe mine ma intereseasza bulbucul de pe miner.Este optional sau intra in dotarea standard???
Nici una, nici alta ! Nu stiu cum sa-ti explic sa ma-ntelegi....Cand primesti lanseta, de fapt nu este lanseta, este doar blankul gol bagat intr-un tub, niste instructiuni si o solutie de pulverizat. Blankul este construit dintr-un fel de material organic de origine extraterestra. Asa scria pe carticica cu garantia. Si eu m-am mirat ! Zicea in instructiuni ca se ia blankul, se stropeste cu solutia pulverizanta din dotare si se lasa 24 de ore la intuneric, in pozitie verticala, pentru cresterea componentelor: inele, mandrina, bulbuc. Au nascocit metoda asta pentru ca este mai convenabil la transport, nu se risca deteriorarea inelelor. Cam asa sta treaba cu bulbucul. Oricum, mi se pare o idee foarte buna, destepti mai sunt americanii astia ! Nu ? :D
wow! sa-mi bag plua cat de belea suna!

daca nu o rupeai de balustrada aia si nu puneai leucoplastul si nu aveai atitudinea aia de super vanzator, cunosteam pe cineva, care cunoastea pe cineva , care cuostea pe cineva , care cunostea pe altcineva, al carui var are o sora prietena cu mitica de la liga, iar mitica, i-ar fi zis soacra-sii care are un nepot nenascut foarte pasionat de spinnning cu bete din astea extraterestre...
dar asa batul fiind rupt pe-o parte si stramb pe alta, cu inele inca nedospite... :((

egrete eterne.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2009, 07:19

flavius scrie:
:lol: A, acuma am inteles din cauza originii extraterestre,este unica lanseta fara umbra,adica daca dai cu soarele din spate nu lasa umbra pe apa,ce mai ,camuflaj total,iti dai seama?? :idea: :D

flavius
junior
junior

Mesaj de flavius » 22 Noi 2009, 09:13

semlecangheorghe scrie:
flavius scrie:
:lol: A, acuma am inteles din cauza originii extraterestre,este unica lanseta fara umbra,adica daca dai cu soarele din spate nu lasa umbra pe apa,ce mai ,camuflaj total,iti dai seama?? :idea: :D
Exact ! Asta am uitat sa ti-o spun ! Imi cer scuze ! Si mai am ceva sa-ti spun:
Cand vrei sa faci o pauza in timpul pescuitului, de exemplu daca vrei sa manci sau sa te caci, nu trebuie sa pui ghioaga jos ! Trebuie sa o ti in pozitie orizontala cam 3-4 secunde, cam la 44 cm de la pamant, dupa care iei usor mana de pe ea si intra in levitatie, adica pluteste in aer ! Iti dai seama ce tehnologie avansata ? Ea va ramane fixa in pozitia in care ai lasat-o, indiferent de vant, nu o mai poti misca deloc ! Poti chiar sa stai pe ea sa te odihnesti, deci nu mai trebuie sa cari scaunel cu tine niciodata ! Mare avantaj ! Cand vrei sa o scoti din levitatie, pui mana pe ghioaga cam la mijlocul ei, o ti stransa cam 9 secunde si gata ! Vei detine din nou controlul asupra ei ! Ce zici de asta ? Asta n-ai stiut-o, nu ? Si cate mai are, cine stie ? Inca nu am terminat de citit manualul de folosire, dar o sa revin cu noutati cand mai descoper ceva nou la ea. Pe curand.........
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2009, 09:48

:o :o :o :o :o :o :o :o :o

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 22 Noi 2009, 14:48

Vad ca esti tare glumet si ai o imaginatie foarte bogata.
Dar de fapt nu vrei sa vinzi batul???Sau doar vrei sa-l lauzi cat de bun este? Ca n-am vazut nici o scadere a pretului?
:shock: :shock: :shock:
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Deal

Mesaj de bau.bau » 22 Noi 2009, 15:10

Unde am nimerit ? in sectiunea vanzare-cumparare numai pescuit sau pe ww.Xfiles.bancuri.com.ro.ucoz.org.net .Nu mai inteleg nimic :shock: :?: :?:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2009, 15:28

:lol: Mai glumim si noi asa ca intre amici,ca a venit frigul si la pescuit mai rar....Oricum vorbeam on topic,despre creatia lu nenea ala de la airrus care a avut revelatia morcovului,si sa mutat cu idei cu tot la e-21

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Noi 2009, 18:30

:lol: Mah ,eu o sa fiu off-topic! Probabil m-am tampit dar ,sincer , de mult nu m-am distrat asa la un post! :lol: :lol: :lol:
Scuze...Va rog continuati :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns