Vand AiRRUS Puls R Spinning
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Nici una, nici alta ! Nu stiu cum sa-ti explic sa ma-ntelegi....Cand primesti lanseta, de fapt nu este lanseta, este doar blankul gol bagat intr-un tub, niste instructiuni si o solutie de pulverizat. Blankul este construit dintr-un fel de material organic de origine extraterestra. Asa scria pe carticica cu garantia. Si eu m-am mirat ! Zicea in instructiuni ca se ia blankul, se stropeste cu solutia pulverizanta din dotare si se lasa 24 de ore la intuneric, in pozitie verticala, pentru cresterea componentelor: inele, mandrina, bulbuc. Au nascocit metoda asta pentru ca este mai convenabil la transport, nu se risca deteriorarea inelelor. Cam asa sta treaba cu bulbucul. Oricum, mi se pare o idee foarte buna, destepti mai sunt americanii astia ! Nu ?semlecangheorghe scrie:Pe mine ma intereseasza bulbucul de pe miner.Este optional sau intra in dotarea standard???
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
wow! sa-mi bag plua cat de belea suna!flavius scrie:Nici una, nici alta ! Nu stiu cum sa-ti explic sa ma-ntelegi....Cand primesti lanseta, de fapt nu este lanseta, este doar blankul gol bagat intr-un tub, niste instructiuni si o solutie de pulverizat. Blankul este construit dintr-un fel de material organic de origine extraterestra. Asa scria pe carticica cu garantia. Si eu m-am mirat ! Zicea in instructiuni ca se ia blankul, se stropeste cu solutia pulverizanta din dotare si se lasa 24 de ore la intuneric, in pozitie verticala, pentru cresterea componentelor: inele, mandrina, bulbuc. Au nascocit metoda asta pentru ca este mai convenabil la transport, nu se risca deteriorarea inelelor. Cam asa sta treaba cu bulbucul. Oricum, mi se pare o idee foarte buna, destepti mai sunt americanii astia ! Nu ?semlecangheorghe scrie:Pe mine ma intereseasza bulbucul de pe miner.Este optional sau intra in dotarea standard???
daca nu o rupeai de balustrada aia si nu puneai leucoplastul si nu aveai atitudinea aia de super vanzator, cunosteam pe cineva, care cunoastea pe cineva , care cuostea pe cineva , care cunostea pe altcineva, al carui var are o sora prietena cu mitica de la liga, iar mitica, i-ar fi zis soacra-sii care are un nepot nenascut foarte pasionat de spinnning cu bete din astea extraterestre...
dar asa batul fiind rupt pe-o parte si stramb pe alta, cu inele inca nedospite...
egrete eterne.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- semlecangheorghe
- veteran

flavius scrie:Nici una, nici alta ! Nu stiu cum sa-ti explic sa ma-ntelegi....Cand primesti lanseta, de fapt nu este lanseta, este doar blankul gol bagat intr-un tub, niste instructiuni si o solutie de pulverizat. Blankul este construit dintr-un fel de material organic de origine extraterestra. Asa scria pe carticica cu garantia. Si eu m-am mirat ! Zicea in instructiuni ca se ia blankul, se stropeste cu solutia pulverizanta din dotare si se lasa 24 de ore la intuneric, in pozitie verticala, pentru cresterea componentelor: inele, mandrina, bulbuc. Au nascocit metoda asta pentru ca este mai convenabil la transport, nu se risca deteriorarea inelelor. Cam asa sta treaba cu bulbucul. Oricum, mi se pare o idee foarte buna, destepti mai sunt americanii astia ! Nu ?semlecangheorghe scrie:Pe mine ma intereseasza bulbucul de pe miner.Este optional sau intra in dotarea standard???
Exact ! Asta am uitat sa ti-o spun ! Imi cer scuze ! Si mai am ceva sa-ti spun:semlecangheorghe scrie:flavius scrie:Nici una, nici alta ! Nu stiu cum sa-ti explic sa ma-ntelegi....Cand primesti lanseta, de fapt nu este lanseta, este doar blankul gol bagat intr-un tub, niste instructiuni si o solutie de pulverizat. Blankul este construit dintr-un fel de material organic de origine extraterestra. Asa scria pe carticica cu garantia. Si eu m-am mirat ! Zicea in instructiuni ca se ia blankul, se stropeste cu solutia pulverizanta din dotare si se lasa 24 de ore la intuneric, in pozitie verticala, pentru cresterea componentelor: inele, mandrina, bulbuc. Au nascocit metoda asta pentru ca este mai convenabil la transport, nu se risca deteriorarea inelelor. Cam asa sta treaba cu bulbucul. Oricum, mi se pare o idee foarte buna, destepti mai sunt americanii astia ! Nu ?semlecangheorghe scrie:Pe mine ma intereseasza bulbucul de pe miner.Este optional sau intra in dotarea standard???A, acuma am inteles din cauza originii extraterestre,este unica lanseta fara umbra,adica daca dai cu soarele din spate nu lasa umbra pe apa,ce mai ,camuflaj total,iti dai seama??
![]()
Cand vrei sa faci o pauza in timpul pescuitului, de exemplu daca vrei sa manci sau sa te caci, nu trebuie sa pui ghioaga jos ! Trebuie sa o ti in pozitie orizontala cam 3-4 secunde, cam la 44 cm de la pamant, dupa care iei usor mana de pe ea si intra in levitatie, adica pluteste in aer ! Iti dai seama ce tehnologie avansata ? Ea va ramane fixa in pozitia in care ai lasat-o, indiferent de vant, nu o mai poti misca deloc ! Poti chiar sa stai pe ea sa te odihnesti, deci nu mai trebuie sa cari scaunel cu tine niciodata ! Mare avantaj ! Cand vrei sa o scoti din levitatie, pui mana pe ghioaga cam la mijlocul ei, o ti stransa cam 9 secunde si gata ! Vei detine din nou controlul asupra ei ! Ce zici de asta ? Asta n-ai stiut-o, nu ? Si cate mai are, cine stie ? Inca nu am terminat de citit manualul de folosire, dar o sa revin cu noutati cand mai descoper ceva nou la ea. Pe curand.........
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
-
horia flucus
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran