Team Daiwa Mode 2,40 m , 7-28 Gr cumpar

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Re: Team Daiwa Mode 2,40 m , 7-28 Gr cumpar

Mesaj de stefanflorin » 13 Ian 2013, 11:06

spiridusul scrie:Am eu guide dancerul de 2,05 si 3-18 grame, super bat, super senzitivitate, super usor, actiune dementiala. O placere sa pescuiesti cu el la salau, mai ales pe apele de pe langa Bucuresti care nu sunt adanci si unde dai cu 3,5-7 grame.

al meu desi mai lung si mai balanganicios, 40 de cm diferenta si cu aceiasi putere de aruncare, dantuie bine si 10g jumate+ guma, la 14+guma incepe sa dea semne de incarcare maxima dar se descurca onorabil, rapid pe teapa, flexibil in dril, se muleaza bine si pe spinarea lor, indiferent de specie :lol: il simti cum falfaie pe langa jig :twisted:
Urasc atarnatorii!

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 13 Ian 2013, 18:26

Vegas, daca esti interesat de o comanda pentru una din lansetele Dragon ma bag si eu poate mai reducem din cheltuielile de transport.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Ian 2013, 21:10

liviu68 scrie:Vegas, daca esti interesat de o comanda pentru una din lansetele Dragon ma bag si eu poate mai reducem din cheltuielile de transport.
Daca "stefanflorin" imi garanteaza ca lansetele Dragon exceleaza la multe capitole si printre ele si la senzitivitate si simt de toti banii, adica mai ales falfaiala strapului pe langa jig, atunci ma gandesc serios sa ma risc la o comanda si cu mare placere facem un joint venture ptr cost cutting. Voi reveni cu detalii concrete in cateva zile ca sa stim un lucru cert.
Nu am renuntat deloc nici la varianta customului, motiv pentru care inca mai oscilez, dar cu siguranta bugetul isi va impune din pacate punctul de vedere drastic si taios asa ca o sa ma trezesc din visare....

La o privire superficiala prin piata, zice-se ca lansetele astea Dragon ar avea un raport RON/Mhz senzitivitate apreciabil si egal multor lansete mai cu staif la care platesti ceva banisori, cam de doua ori cat dai pe un Dragon din asta. Nu am pescuit efectiv aceste lansete doar am scuturat doua dintre ele pret de cateva minute si le-am studiat si lasa o impresie placuta. Nu par fragile, sunt bine finisate, au materiale bune, de incredere, aspect echilibrat, destul de usoare, una peste alta pot fi o alegere foarte buna, nu neaparat singura. Sezonul care urmeaza va confirma sau nu acest fapt.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 14 Ian 2013, 00:09

pe ele scrie "UP TO 80 MIL PSI" deci e ceva.
Urasc atarnatorii!

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 14 Ian 2013, 09:09

vegase,ca posesor de lansete Guide-Select(Team-Dargon)pot sa-ti spun ca merita fiecare banut
raport calitate maxim

eu am avut 5(acum pecuiesc doar 3 din ele)deci vb din propia-mi experienta

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 14 Ian 2013, 09:12

adrian99 scrie:vegase,ca posesor de lansete Guide-Select(Team-Dargon)pot sa-ti spun ca merita fiecare banut
raport calitate maxim

eu am avut 5(acum pecuiesc doar 3 din ele)deci vb din propia-mi experienta
Nu am contestat niciodata, poate doar in gluma, ca nu sunt bune, drept dovada ca in anuntul meu de cumparare se regasesc doua modele dintre ele.
Restul e kn kn :)

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 22 Ian 2013, 12:48

Din lipsa unor oferte concrete, la obiect si/sau dezirabile consider topicul acesta cel putin pentru moment inchis.
Multumesc tuturor care m-au ajutat cu precizari si sfaturi/opinii pertinente.

Scrie răspuns