liviu68 scrie:Vegas, daca esti interesat de o comanda pentru una din lansetele Dragon ma bag si eu poate mai reducem din cheltuielile de transport.
Daca "stefanflorin" imi garanteaza ca lansetele Dragon exceleaza la multe capitole si printre ele si la senzitivitate si simt de toti banii, adica mai ales falfaiala strapului pe langa jig, atunci ma gandesc serios sa ma risc la o comanda si cu mare placere facem un joint venture ptr cost cutting. Voi reveni cu detalii concrete in cateva zile ca sa stim un lucru cert.
Nu am renuntat deloc nici la varianta customului, motiv pentru care inca mai oscilez, dar cu siguranta bugetul isi va impune din pacate punctul de vedere drastic si taios asa ca o sa ma trezesc din visare....
La o privire superficiala prin piata, zice-se ca lansetele astea Dragon ar avea un raport RON/Mhz senzitivitate apreciabil si egal multor lansete mai cu staif la care platesti ceva banisori, cam de doua ori cat dai pe un Dragon din asta. Nu am pescuit efectiv aceste lansete doar am scuturat doua dintre ele pret de cateva minute si le-am studiat si lasa o impresie placuta. Nu par fragile, sunt bine finisate, au materiale bune, de incredere, aspect echilibrat, destul de usoare, una peste alta pot fi o alegere foarte buna, nu neaparat singura. Sezonul care urmeaza va confirma sau nu acest fapt.