Team Daiwa Mode 2,40 m , 7-28 Gr cumpar

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: Team Daiwa Mode 2,40 m , 7-28 Gr cumpar

Mesaj de adiwolf » 29 Dec 2012, 12:42

urmarind zilele astea unul din programele de pescuit am vazut un reportaj facut la unguri si in care erau prezentate scule Daiwa.
ce mi-a retinut atentia a fost noul model de Team Daiwa Mode !!!
ungurii spuneau ca a fost o sincopa in piata la aceste modele dar ca de la anul se reia aprovizionarea cu noul model.
asadar, asteptam nou model ! :wink:

daca nu.........Avid sau Dragon scrie pe noi :lol: :wallbash:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 29 Dec 2012, 13:21

In opinia mea Daiwa desi mi s-a lipit tare de suflet pe mulinete, la lansete nu a excelat decat punctual si Daiwa Mode e unul dintre relativ putinele modele reusite bine. Mai era si Iaconelli iar Steez-ul nici nu l-am luat in calcul ptr ca nu-l stiu.

Daca la mulinete te hotarasti repede, nu ai multe variante bune, la lansete ai de unde alege daca stai sa cauti, din cauza asta nu sunt atat de tare setat pe Mode-ul de la Daiwa.
Am si un Avid de 2.10 si 5.25 - 17.5 gr care e OK dar vreau ceva mai ptr distanta si ceva mai impanat, cu sange in veioza mai mult, care sa completeze Avid-ul sau cine stie, sa-l inlocuiasca.
Tare mult as vrea sa tin in mana atat varianta de 2.30 cat si aia de 2.45 de la Dragon Guide Select ptr ca desi bete similare sunt diferente sesizabile in comportament intre cele doua, intzeparea e diferita cred, e mai ranga cel de 2.30 etc. Asta e rau ca la noi nu sunt pe stoc toate modelele, ci doar foarte putine. Altfel e cand le ai pe toate in magazin, le incerci pe rand alea alea...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Dec 2012, 16:13

astia sunt comerciantii nostrii si asa stiu ei sa faca profit
vanzand chinezarii la care pot pune adaos de 300% fara sa isi bata capul cu stocuri de scule mai adecvate acestori timpuri si cerinte.
si se mai mira de ce draqu sunt atitia bisnitari si vanzatori ocazionali - defapt ei nu au marfa ceruta in magazine dar nici nu fac nimic in sensul asta.
am propus celor de la mine din oras sa vorbeasca cu distribuitorii lor sa le faca cate un stand cu lansete de spin sau cu undite de crap, etc si pe care sa il plimbe spre prezentare cate o saptamana la fiecare magazin (in custodie) daca nu pot si nu sunt in stare sa aiba pe stoc toata gama
aiurea, ia durut fix in ***, preferand sa vanda chinezisme si momeala - aici se castiga cel mai bine

incearca avidul 8'6 pana in 1oz :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 29 Dec 2012, 16:30

eu am avut avidul 8,6 pana intr`un oz si eram pe punctul de a vinde team mode`ul ,inainte sa incerc avidul(deoarece stau in Germania ,si l`am comandat in Romania prin fratele meu)dar va spun sincer ca mi s`a parut deprte de _mode_fapt pt care l`am si vandutdupa o saptamana dupa ce am ajuns in tara si am pescuit cu el...scuze de offtopic... ia`l` ca pe un uppdate :respekt:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 29 Dec 2012, 17:36

Daca e sa vorbim despre comerciantii nostri de scule de pescuit, intram intr-o discutie ampla si finalul nu are darul sa ne dea mari sperante. Nu vreau sa le iau apararea, dar nici daca le sar in cap nu rezolvam nimic , e normal sa-si doreasca sa faca profit insa cam avem piata pe care ne-o meritam incep sa cred uneori.
Piata de produse de carpfishing unde s-a investit masiv in ultimii 10 ani este o piata cat de cat matura, investitiile si-au aratat roadele , insa cenusareasa , piata de spinning , inca e dominata de chinezisme ieftine si e departe de a fi matura.

In spin nu s-au facut nici pe departe macar 10% din investitiile care s-au facut in amenajarea baltilor de crap spre exemplu. Cate energii si interese nu s-au unit cand a fost necesar sa propovaduiasca la crap sistemul C&R in Romania de care stiam numai din filme daca stiam. In spining nu avem nici macar balti populate corespunzator , nu avem baza logistica, deci de unde sa fie vanzari adecvate in magazinele de specialitate ?!? Nimic nu e intamplator, totul se leaga si se construieste pas cu pas, cu rabdare , cu eforturi si se vad si rezultatele . Dar unde nu s-au facut deloc eforturi ce rezultate sa se vada ?!?

In magazinele de pescuit inca carpfishingul are primul cuvant de spus si abea ulterior intr-un colt nasparliu al magazinului gasesti ceva produse de spin. Insa pare se ca lucrurile usor usor sunt in schimbare, dar trebuie sa mai avem rabdare, spinningul pare ca incepe sa mai ia ceva viteza insa si criza asta a blocat puternic sectorul si investitiile sunt cu atat mai riscante si mai greu de facut astazi. Cu alte asteptari si cu alt elan investeai intr-un magazin de carpfishing in 2004-2005 si altfel te gandesti sa investesti acum intr-unul de spinning, e un adevar si o realitate.

Cat priveste Avid-ul de 8.6 de < 1 oz o sa-l caut sa-l vad ca sa-mi pot face o impresie cat de cat, insa trebuie sa revin si sa spun ca Dragonul mi-a lasat o impresie foarte frumoasa si sunt sanse mari sa fie alesul, cu atat mai mult cu cat si chrisfisher nu a fost deosebit de incantat de Avid.
Timp este acum berechet de cercetat si studiat piata, nu e nici un motiv de graba mai ales ca trei luni de zile va fi pace si liniste.
Cele bune voua si Sarbatori Fericite in continuare ! :respekt:

dorinb
senior
senior

Mesaj de dorinb » 30 Dec 2012, 21:31

Vegas vrei cumva un iaconelli ?:) :elkgrin:
Ultima oară modificat 30 Dec 2012, 21:32 de către dorinb, modificat 1 dată în total.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 30 Dec 2012, 21:32

chrisfisher scrie:eu am avut avidul 8,6 pana intr`un oz si eram pe punctul de a vinde team mode`ul ,inainte sa incerc avidul(deoarece stau in Germania ,si l`am comandat in Romania prin fratele meu)dar va spun sincer ca mi s`a parut deprte de _mode_fapt pt care l`am si vandutdupa o saptamana dupa ce am ajuns in tara si am pescuit cu el...scuze de offtopic... ia`l` ca pe un uppdate :respekt:
Salutare !
Cand mai esti pe punctul de a vinde team mode-ul, nu mai sta pe ganduri si da-mi un semn :lol: ! :cooler:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 30 Dec 2012, 21:35

dorinb scrie:Vegas vrei cumva un iaconelli ?:) :elkgrin:
La ce model te referi din astea de mai jos ?

http://www.daiwa.com/Rod/detail.aspx?ID=453

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 02 Ian 2013, 23:45

Cumpar in continuare una (oricare) din urmatoarele trei sco.vergi:

** Team Daiwa Mode 2.40m , 7-28 gr.

sau

** Dragon Guide Select Executor 2.45m, 7-28 gr.

sau

** Dragon Guide Select Frisky 2.30m 7-28 gr.

Va astept !

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 02 Ian 2013, 23:55

Cumpar in continuare una (oricare) din urmatoarele PATRU sco.vergi:

** Team Daiwa Mode 2.40m, 7-28 gr.

sau

** Dragon Guide Select Executor 2.45m, 7-28 gr.

sau

** Dragon Guide Select Frisky 2.30m, 7-28 gr.

sau

** Colmic Herakles USA 720H 2.25m, 7-28 gr.

Va astept !

Scrie răspuns