Team Daiwa Mode 2,40 m , 7-28 Gr cumpar

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: Team Daiwa Mode 2,40 m , 7-28 Gr cumpar

Mesaj de adrian99 » 08 Ian 2013, 09:24

o sa-ti fie greu intrucat lansetele enumerate de tine nu prea sunt prin magazinele de la noi(exceptie face colmicul)
iar daca nu le testezi....

oricum spor :wink:

robert tl
veteran
veteran

Mesaj de robert tl » 11 Ian 2013, 23:42

Uite asta: Colmic Herakles QDA HKSM-76MF 1/4-1.1/2 oz= 500 lei se preteaza foarte bine la salau pe Dunare sau in agataturi pe lacuri , poate ti-a scapat...
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 12 Ian 2013, 09:03

Sal Vegas_75 stiu ca imi vor sari multi in cap acum...sunt sigur ca tu cauti team daiwa mode 2.44,7-28.175g....eu dupa ce am vazut-o la un prieten am zis ca nu este bat mai bun si mai "misto" ca asta....dar crede-ma ca nu este chiar asa.
1. se rup exact la imbinarea aceea smechera(v-joint) si spigot si inversa daca nu ma insel eu asa ii zice....
2. trebuie sa umblii cu ea pe balta ca si cu "oul"...cel putin 2 prieteni de-ai mei asa fac...
3. inelele acelea mici sau micro cum le-o zice iarna cind se raceste nu ai ce sa cauti cu ea pe balta....
4. cind vi cu ea la balta toti vin sa dea si ei macar odata cu ea sa o incerce..."ca prea e jmechera" :D :D :D

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 12 Ian 2013, 09:55

La mine este lanseta mea preferată. Am forţat-o in toate felurile, nu are nicio problema - am scos si somn mare cu ea.
Cred ca si mie mi s-ar fi rupt de acolo de la îmbinare pentru ca nu intra spigotul acela mic decât foarte puţin si juca în îmbinare.

Dar am observat asta imediat de cum am luat-o (SH). I-am curatat lacul vreo 3,5 -4 cm de la segmentul de jos, acolo unde se îmbina şi acu intră aproape perfect (Cu vreo 2 cm mai mult decât intra când am luat-o).

Aceste fiind spuse vă doresc succes în achiziţionarea acestei joarde. Nu este el megasenzitiv , însă eu zic ca e foarte rezistent. Şi normal că ai grijă cum umbli cu orice băţ având în vedere că ai dat ceva bănuţi pe el.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 12 Ian 2013, 10:11

robert tl scrie:Uite asta: Colmic Herakles QDA HKSM-76MF 1/4-1.1/2 oz= 500 lei se preteaza foarte bine la salau pe Dunare sau in agataturi pe lacuri , poate ti-a scapat...
Robert am vazut anuntul cand a aparut insa e putin cam ranga, asa mi se pare, 1/4 - 1 1/4, line 10-22 zice ceva, in catalogul Colmic e data ptr baracude si la noi e plin de marle si strapi :) ... exagerez si eu putin acum dar cam asa stau lucrurile ...

vcalin
Nu te contrazic deloc, chiar se prea poate ca lucrurile sa stea cam cum zici in mare si oricum n-am primit nicio oferta concreta asa ca imi voi vedea de treaba.
Alte lansete similare cu Daiwa TDM sunt cam tot pe acolo ca si caracteristici, doar ca fiind noi, pretul e mai ridicat, respectiv in jur de 700 Ron, asa ca mai sunt variante si optiuni.
Nu am exclus nici varianta unui custom, ca deja la banii astia (cca. 700 ron) mai pui 2-3-4 meleoane si ai un custom izbutit pe un blanc de calitate.
Si cum stiuca e oricum prima pe lista intre prioritati, mai analizez varianta unui custom bun.
Cele bune !

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 12 Ian 2013, 10:43

vegas customul e sfint....parerea mea ....si dintr-o bucata...tot parerea mea...ti-l faci cum vrei,echipat cu ce vrei...lungimea care vrei...incearca asa...sigur nu vei fi dezamagit...eu asa sper. :wink: :lol:

Cristian M
junior
junior

Mesaj de Cristian M » 12 Ian 2013, 18:53

Vegase tocmai ce am testat 3 joarde de la Guide Select : Frisky 7-28, Chucky 5-25 si Bandit 5-25.. Sensibilitate ca astea mai rar. Cel putin Frisky ii da nana la fundic lu Daiwa Mode.. Mai fac aia una de 3-18 , 2.05 m, Dancer. Asta ia xtreamul si da cu el de pamant. Nu le fac reclama ca nu e fabrica mea, insa mai rarut asa sensibilitate si putere.. Incearca una din ele si vb dupa ;)
There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 12 Ian 2013, 21:11

Am eu guide dancerul de 2,05 si 3-18 grame, super bat, super senzitivitate, super usor, actiune dementiala. O placere sa pescuiesti cu el la salau, mai ales pe apele de pe langa Bucuresti care nu sunt adanci si unde dai cu 3,5-7 grame.

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 13 Ian 2013, 02:11

Cristian M scrie:Vegase tocmai ce am testat 3 joarde de la Guide Select : Frisky 7-28, Chucky 5-25 si Bandit 5-25.. Sensibilitate ca astea mai rar. Cel putin Frisky ii da nana la fundic lu Daiwa Mode.. Mai fac aia una de 3-18 , 2.05 m, Dancer. Asta ia xtreamul si da cu el de pamant. Nu le fac reclama ca nu e fabrica mea, insa mai rarut asa sensibilitate si putere.. Incearca una din ele si vb dupa ;)
:lol:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 13 Ian 2013, 11:03

Daca incepem sa abordam problema senzitivitatii / sensibilitatii unei lansete deja intram pe un teren cred eu moale, alunecos si subiectiv foarte.
Daca puterea unei lansete este o notiune masurabila si deci cuantificabila exact, senzitivitatea din ce am mai citit si experimentat personal este o notiune pe care fiecare o apreciaza cum ii permite experienta, insa nimeni pana acum nu a putut-o masura cu vreun instrument, nu i-a putut stabili deci o unitate de masura.

Tipurile de carbon de astazi din era tehnologiei high-end au stabilit cat de cat o ierarhie a producatorilor si mai ales a genurilor de carbon folosite in ceea ce priveste senzitivitatea, dar si asa nu s-a inlaturat valul de ceata si pareri liber exprimate.

In ecuatia finala fiind si mult marketing la mijloc combinat cu o variabila inca nemasurabila exact deci lasata la mila polemicilor si opiniilor fiecaruia, deducem ca aprecierile facute au o suficienta doza de subiectivism. Nu pot spune ca aceste aprecieri ale unor cunoscatori in domeniu - gen rod builderi - sunt eronate, poate doar influentate sa zicem, insa doza de apreciere subiectiva si/sau interesata exista.

Senzitivitatea unei lansete depinde de atat de multi factori incat a spune despre lansete apropiate ca una e (cu mult) mai senzitiva decat cealalta, ne implica asumarea unor riscuri de subiectivitate si evident ca deschide calea polemicilor.
Oricat am despica noi subiectul asta, pana la urma fiecare isi alege lanseta dupa ... cum il taie capu' si buzunaru' in minutele alea :lol:

Scrie răspuns