numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Vegas_75
- veteran

As zice ca am sanse 25% la una din cele patru joarde de mai jos, deci care aveti una de vanzare va astept , va cam lasati asteptati vad ...
**
Team Daiwa Mode 2.40m, 7-28 gr.
sau
**
Dragon Guide Select Executor 2.45m, 7-28 gr.
sau
**
Dragon Guide Select Frisky 2.30m, 7-28 gr.
sau
**
Colmic Herakles USA 720H 2.25m, 7-28 gr.
-
spiny
- junior

Vezi daca nu ai vrut batul meu...acum cauti si iar cauti:D
Sunt de parere ca 2 m sunt suficienti pentru lanseu in orice situatie; sa fim seriosi cat castigi cu 20-30 de cm in plus, poate 3 metri.(avantaje si dezavantaje)

-
Vegas_75
- veteran

spiny scrie:Vezi daca nu ai vrut batul meu...acum cauti si iar cauti:D
Sunt de parere ca 2 m sunt suficienti pentru lanseu in orice situatie; sa fim seriosi cat castigi cu 20-30 de cm in plus, poate 3 metri.(avantaje si dezavantaje)

Nu stiu ce sa zic doctore, dar inclin sa cred ca la una de cca 2.40 m dai tzeapa mai amplu, raza cercului descrisa in intzepare este mai mare si eficienta practic mai buna, mai rapida chiar. In plus astea mai lungi sunt si mai groase pe talon si mai solide astfel incat penetrezi mai in siguranta falcile jivinelor fara riscul de a afecta blancul lansetei. De asemenea in agatzatura poti sa le manevrezi mai in fortza cat de cat fara teama. Cred ca in aruncare te mai ajuta cu 5-7 m ceea ce uneori ajuta.
In plus daca esti pe meserie (nu e cazul meu) si ai si bulan sa-ti vina ceva mai imbracat, nu te face stanga dreapta ca pe maioneza si il strunesti mai bine pe indaratnic si ii arati mai usor drumul spre sacosa.
Zic si io nu dau cu paru

.
-
chrisfisher
- veteran

asta`i tare adevarata treaba.cad stii ca in apa in care pescuiesti sunt numai salai e ok(ex.crescatorie)un bat mai medium ca actiune insa cand ai mustaciosi si alte gorile sub picioare un par bun salveaza problema.eu am patito.numa bine

-
spiridusul
- veteran

Lasa Spiny ca a ajuns bine batul tau

-
Vegas_75
- veteran

chrisfisher scrie:asta`i tare adevarata treaba.cad stii ca in apa in care pescuiesti sunt numai salai e ok(ex.crescatorie)un bat mai medium ca actiune insa cand ai mustaciosi si alte gorile sub picioare un par bun salveaza problema.eu am patito.numa bine

Pai si la asta m-am gandit eu ca o rezerva de putere e buna intodeauna, te scoate din necaz daca ti-a intrat vreun submarin, am patit-o si eu. Avid-ul de 5-17 gr. sa fie ptr balti mai mici si fara agatatura multa, pesti mai mici , distante mai mici.
Ptr balti cu surprize, adancimi medii spre mari, distante mai mari, jivine salbatice ferocizate recurgem la artileria mai grea ca sa eliminam din start emotiile si cand o fi si-o fi sa fie ala mort cu ula vie, ii dau tzeapa de zice ca l-a calcat tramvaiu si il fac salupa pana pe mal. La chestii din aste nu mai glumesc, ii dau de-l julesc.

-
spiny
- junior

spiridusul scrie:Lasa Spiny ca a ajuns bine batul tau

Nu era vorba de TDragon...sa-l stapanesti sanatos si sa prinzi mult salau
eu vorbeam de TD Mode 1.98m de l-am avut in oferta luna trecuta

-
adrian99
- veteran

vegase,eu pescuiesc de ceva timp un frisky
este un fast spre extra-fast dar nu ranga
are rezerva destula in talon foarte senzitiva.
executorul desi are aceeasi putere de aruncare,aceeasi actiune nu este atat de rapid(lungimea in plus si intinderea fibrei ii dau oarece blandete).o poti pescui si pe aceasta atat pe lacuri cat si pe curgatoare.sorib are asa ceva si-mi spunea ca este foarte multumit
pentru chiroiu sau alte balti din Baragan(

)pori sa pescuiesti linistit si cu 2.15(5-25,7-28)
-
Vegas_75
- veteran

adrian99 scrie:vegase,eu pescuiesc de ceva timp un frisky
este un fast spre extra-fast dar nu ranga
are rezerva destula in talon foarte senzitiva.
executorul desi are aceeasi putere de aruncare,aceeasi actiune nu este atat de rapid(lungimea in plus si intinderea fibrei ii dau oarece blandete).o poti pescui si pe aceasta atat pe lacuri cat si pe curgatoare.sorib are asa ceva si-mi spunea ca este foarte multumit
pentru chiroiu sau alte balti din Baragan(

)pori sa pescuiesti linistit si cu 2.15(5-25,7-28)
Merci de informatii insa pe 2.10m sunt acoperit, am cu ce, dar vreau si ceva mai lung ptr distanta in special. Am mai rarit din ce aveam si o sa mai raresc ca stateau cam degeaba si o sa opresc doua joarde plus asta de vreau s-o iau conform acestui topic. Sunt sucit, stiu asta, insa caut una sa-mi cada perfect in mana, sa nu ma bata la mandrina, sa aiba viata in ea, sa nu fie foarte grea ... Lanseta perfecta, aia o caut