Shimano Stella C3000 HG
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano Stella C3000 HG
da am zis ca nu o trimit prin posta, dar daca o trimit pe fratele meu pot sa spun ca am incredere mai mare in el decat in posta sau in orice curier rapid sau de care o fi el, am zis ca pot sa o trimit la bucuresti maine pentru ca fratele meu locuieste in bucuresti si daca e cineva din bucuresti interesat sa o vad sa imi dea un mesaj sa o trimit la bucuresti (prin fratele meu cum am zis si mai sus). nu e vorba ca n-am incredere in alte orase dar am oportunitatea sa o trimit la bucuresti si cred ca si cel care vrea sa o cumpere e mai sigur sa puna mana pe ea inainte sa o cumpere. cam asa sta treaba (stiu un caz de pe okazii recent cand un vanzator i-a trimis unui cumparator o pereche de bocanci si intre timp cumparatorul s-a razgandit iar vanzatorul a primit inapoi, in cutie un pet de 2 L invelit intr-un prosop).
Asta cu prosopul invelit e pentru copii de la gradinita.
Sunt destule firme de curierat prin care poti trimite un obiect cu valoare declarata si posibilitatea verificarii produsului la livrare.Firma cu care lucrez eu trimite mulineta ta de exemplu cu 16 lei + 1% din valoare,deci cam 5 dolari(daca pretul ei este 500 dolari sa zicem),ar rezulta un total de 30 lei aproximativ si ar mai fi de platit transportul banilor inapoi,cam 20 lei la aceasta valoare.Deci ar fi undeva la 50 lei pentru un produs cu o valoare declarata de 500 dolari.Eu zic ca sunt multi care nu se mai zgarcesc la 50 lei la un produs de o asemenea valoare.
Coletul ar fi desfacut in fata agentului,deci nu exista posibilitatea sa ii schimbe produsul,iar daca se intampla ceva cu coletul(accident nefericit,disparitie)sunteti despagubiti la valoarea declarata a produsului.
Curieratul e sfant la lucrurile de valoare,se merita.
Sunt destule firme de curierat prin care poti trimite un obiect cu valoare declarata si posibilitatea verificarii produsului la livrare.Firma cu care lucrez eu trimite mulineta ta de exemplu cu 16 lei + 1% din valoare,deci cam 5 dolari(daca pretul ei este 500 dolari sa zicem),ar rezulta un total de 30 lei aproximativ si ar mai fi de platit transportul banilor inapoi,cam 20 lei la aceasta valoare.Deci ar fi undeva la 50 lei pentru un produs cu o valoare declarata de 500 dolari.Eu zic ca sunt multi care nu se mai zgarcesc la 50 lei la un produs de o asemenea valoare.
Coletul ar fi desfacut in fata agentului,deci nu exista posibilitatea sa ii schimbe produsul,iar daca se intampla ceva cu coletul(accident nefericit,disparitie)sunteti despagubiti la valoarea declarata a produsului.
Curieratul e sfant la lucrurile de valoare,se merita.
Fir intins!
offtopic ...Sami scrie:Sunt destule firme de curierat prin care poti trimite un obiect cu valoare declarata si posibilitatea verificarii produsului la livrare.
cu ce firma lucrezi tu de permite verificarea coletului ?
Sunt mai multe firme care permit,ideea e sa soliciti de la bun inceput,la completarea awb-ului ca permiti verificarea coletului la predare.
Iti spun pe privat sa nu facem reclama.
Iti spun pe privat sa nu facem reclama.
Fir intins!
din ce stiu eu multe nu mai permit verificarea coletului, oricum pana la urma se gaseste o solutie cu sau fara curierat, astept oferte.
Urgent Curier , verifici marfa in fata agentului , ieri am primit o piesa pt un aparat medical care valoreaza 6000 Eur , lucrez saptamanal cu ei si de fiecare data verific marfa la sosire
multumesc pentru pont
ce atata stress? important ii sa fie cumparatoru ca restu se rezolva 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
asa ziceam si eu