multumesc dar totusi cred ca stiu foarte bine ceea ce vand si nu am nevoie de orientari asupra pretului, cred ca oricine stie sa dea un search pe net sa vada preturile care cum sunt si nu trebuia sa le arati tu cat esti de istet, cred ca cei care mi-au facut oferte reale dar din pacate nu s-a putut realiza tranzactia din cauza transportului (spun acum ca nu o trimit prin posta romana sau prin curier si numai face to face) au avut ei habar cam cat face mulineta asta, eu nu am obligat pe nimeni sa ia mulineta de la mine, cine vrea sa o cumpere bine cine nu iar bine, iar tu dupa cate se pare esti cam off-topic pentru ca nu m-ai intrebat nimic despre mulineta si doar ti-ai dat cu presupusul ca la piata ca dincolo era mai ieftin si chiar nu vad rostul. chiar aici pe totalfishing au scazut preturile la stella si cred ca a vazut toata lumea lucrul asta. cred ca fiecare este liber sa cumpere de unde vrea. in legatura cu negocierea depinde de fiecare cum stie sa negocieze.Cristi Y scrie:pt mulineta asta oficial este in jur de 40 $ taxa (exista curieri care aduc la comanda) , eu merg cam o data la doua luni in state si nu ma intrebat nimeni nimic ca am avut o mulineta sau doua in bagaj . probabil daca aduci un container se schimba situatia
ideea era de fapt o orientare catre un pret vandabil ( daca vrea sa o vanda ) , eu am cumparat inainte de craciun de la " Leslie of Luton " din Anglia 3000 FD cu 260 Eur , au scazut preturile la Stella destul de mult
p.s. piesuta din cutie nu este piesa de rezerva ci axul cu filet invers pentru montajul manivelei pe dreapta
succes la vanzare in continuare
Shimano Stella C3000 HG
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano Stella C3000 HG
saraca mulineta nici nu mai stie cum arata apa de cand nu a mai fost la pescuit, nu vrea nimeni sa o scoata si pe ea la o partida?

la cash ne intelegem 

daca pretul vi se pare prea mare astept ofertele voastre, mulineta sta degeaba si de asta o vand.
daca este cineva interesat din bucuresti, maine o pot trimite la bucuresti printr-o persoana de incredere, adica fratele meu.Jexy scrie:daca pretul vi se pare prea mare astept ofertele voastre, mulineta sta degeaba si de asta o vand.
intr-o postare anterioara ai spus ca nu trimiti mulineta sub forma de colet(posta romana,curier rapid).doar face to face(cum ai si precizat)
mai nou spui c-o trimiti la Bucuresti....de ce doar acolo?alte orase din tara ce au?nu prezinta garantie...?
asa n-o s-o vinzi nicioadata...
in fine,tu hotarasti
spor!
mai nou spui c-o trimiti la Bucuresti....de ce doar acolo?alte orase din tara ce au?nu prezinta garantie...?

asa n-o s-o vinzi nicioadata...
in fine,tu hotarasti
spor!