Shimano Stella C3000 HG
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Jexy scrie:cum am spus cu cateva posturi inainte nu am chef de polemici,
....si totusi uite cate polemici a iscat faptul ca nu afisezi pretul la un anunt.
E ca si cum intri intr-un magazin si constati ca marfa expusa nu are pretul afisat...e un pic aiurea.Chiar daca ceri prea mult pt o marfa, e marfa ta si pretul il stabilesti tu, nu tre' sa iti fie rusine pt asta.Oricum daca pretul e mare si il dai pe privat lumea vorbeste.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Eu iti doresc spor la vanzare! Oricum e o super-mulineta, pacat ca in ziua de azi nu se cauta lucruri de calitate.Jexy scrie:daca asta este inconvenientul pentru care nu ati putut cumpara mulineta rezolv si problema asta. pretul mulinetei este 530 de euro. astept oferte serioase.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Re: Stella
multumesc stradic, multa stima din partea mea.stradic scrie:Acu ca ai afisat pretul ......sigur nu te mai intreaba nimeni nimic.....
Spor la vanzare!!!!
ps.- mie mi a trimis poze cu mulineta si arata beton!!!!
multumesc adelin si tie, stima. poate se cauta lucruri bune dar nu mai sunt banii cum erau odata...Adelin scrie:Eu iti doresc spor la vanzare! Oricum e o super-mulineta, pacat ca in ziua de azi nu se cauta lucruri de calitate.Jexy scrie:daca asta este inconvenientul pentru care nu ati putut cumpara mulineta rezolv si problema asta. pretul mulinetei este 530 de euro. astept oferte serioase.
coane, no offense, dar cu banii aia iti iei o barca !+ o mulineta care te tine 1-2 ani... stiu un om care a stricat o stella, a dat intr-un somn la 2m+, a tinut cu "lopetile" de tambur+ picap si... A STRAMBAT-O!
nu e nici indestructibila, nici incredibil de performanta... daca vrei s-o dai, iti propun sa scrii 450, macar... daca nu mai jos...
scuze de off topic, incerc doar sa te ajut... stiu ca pierzi dar... asta e!

scuze de off topic, incerc doar sa te ajut... stiu ca pierzi dar... asta e!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!