numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Jexy
- senior

TZANDERSTRUCK scrie:coane, no offense, dar cu banii aia iti iei o barca !+ o mulineta care te tine 1-2 ani... stiu un om care a stricat o stella, a dat intr-un somn la 2m+, a tinut cu "lopetile" de tambur+ picap si... A STRAMBAT-O!

nu e nici indestructibila, nici incredibil de performanta... daca vrei s-o dai, iti propun sa scrii 450, macar... daca nu mai jos...
scuze de off topic, incerc doar sa te ajut... stiu ca pierzi dar... asta e!
iti dai seama ca pretul ala nu e batut in cuie, dar stii cum e romanul, de la 450 vrea sa negocieze la 350, de pierdut oricum pierd, daca vrea cineva sa o ia bine daca nu iar bine, pomeni nu fac, prietenul tau ce sa zic...a fost ghinionist , cine vrea barca e invitatul meu sa-si ia barca

. multumesc pentru sfaturi, stima.
-
Jexy
- senior

up
-
Jexy
- senior

daca te interesa cu adevarat mulineva vedeai ca este out of stock pe site-ul respectiv...asa tu doar te bagi in seama aiurea si chiar nu vad rostul.
-
Beastmaster
- veteran

Se pare ca putini sunt cei care stiu ce inseamna sa aduci(legal) articole din state...la pretul de lista mai pui transport,taxe vamale,tva si iti dai seama ca lucrurile nu sunt chiar asa de roz precum par. Spor la vanzare!
-
Cristi Y
- senior

pt mulineta asta oficial este in jur de 40 $ taxa (exista curieri care aduc la comanda) , eu merg cam o data la doua luni in state si nu ma intrebat nimeni nimic ca am avut o mulineta sau doua in bagaj . probabil daca aduci un container se schimba situatia
ideea era de fapt o orientare catre un pret vandabil ( daca vrea sa o vanda ) , eu am cumparat inainte de craciun de la " Leslie of Luton " din Anglia 3000 FD cu 260 Eur , au scazut preturile la Stella destul de mult
p.s. piesuta din cutie nu este piesa de rezerva ci axul cu filet invers pentru montajul manivelei pe dreapta
succes la vanzare in continuare
-
cata_asp
- veteran

No ofence, da' supermarchetu' "thorumora" are miros de frauda sadea...
http://resources.alibaba.com/topic/8001 ... ompany.htm
Iar daca zice ca aduce cineva de aici, vreau si eu vreo 20 de bucati si-i dau banii cand vin in tara produsele!
Pana atunci insa, eu zic sa lasam omul sa-si vanda marfa, ca pare destul de reala!
Spor!
-
mircioneolt
- veteran

nu sunt placute off topicurile veti vedea cand veti avea si voi ceva de vanzare iar o vb spune ... nu e fraier cine cere, e fraier cine da este marfa lui si cere cat vrea daca nu va convine lasati topicul sa cada
-
Beastmaster
- veteran

mircioneolt scrie:nu sunt placute off topicurile veti vedea cand veti avea si voi ceva de vanzare iar o vb spune ... nu e fraier cine cere, e fraier cine da este marfa lui si cere cat vrea daca nu va convine lasati topicul sa cada
De acord. Fiecare alege varianta de achizitie cea mai sigura si mai convenabila. Omul atat a cerut, iar pretul a zis ca e negociabil. Acum ramane de vazut cu arta negocierii