rugaminte si/sau cumpar

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geo_23_bmx
junior
junior

da ai dreptate

Mesaj de geo_23_bmx » 14 Oct 2011, 21:18

omule eu nu sunt japcar dar daca te duci pe o taraba din piata si ceri un plumb de japca sar putea sa vezi ca difera si poate ati spune tanti aia sau nenea si cum su pune io stiu ca ancora se pune sus si plumbul jos ca la stationar cine stie mai bine sa ma contrazica

Desanchi
junior
junior

Re: si inca una

Mesaj de Desanchi » 14 Oct 2011, 21:26

Desanchi scrie:
geo_23_bmx scrie:Imagine
asta asa ca sa stie lumea cu ce se da la avat la noi si apropo pentru nestiutori e mort avatu dupa ele
Interesanta naluca,daca-i pui o ancora mai mare poti sa dai la japca in oras,pe faleza,si daca te intreaba cineva zici ca dai la avat :lol:
N-am zis ca esti jepcar,mai glumim si noi.
Ar mai merge o ancora, sus pe agrafa,asa ar fi de japca? :D

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 14 Oct 2011, 21:30

daca era ptr japca nu o mai vopsea si-i punea margele iar parerea mea este ca un plumb in triunghi(delta)ar dansa mai bine dacat asta cilindric
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

geo_23_bmx
junior
junior

da asa e

Mesaj de geo_23_bmx » 14 Oct 2011, 21:31

:lol: se mai pune si un "pui''(ancora mai mica cu pene sau cu ce are fiecare) mai sus cu vreo 40 cm SI DACA EI AVATULDE SPATE SE NUMESTE SEMI JAPCA :o :lol: :lol: :P

geo_23_bmx
junior
junior

ms omule

Mesaj de geo_23_bmx » 14 Oct 2011, 21:35

am incercat cu mai multe mai am si niste pestisori tot din plumb dar ceva mai indoiti care danseaza bine in apa dar......................cam la ce ai vazut vrea nu stiu de ce dar vrea.....domnul avat :lol:

kzoli
veteran
veteran

Re: ms omule

Mesaj de kzoli » 14 Oct 2011, 21:47

geo_23_bmx scrie:am incercat cu mai multe mai am si niste pestisori tot din plumb dar ceva mai indoiti care danseaza bine in apa dar......................cam la ce ai vazut vrea nu stiu de ce dar vrea.....domnul avat :lol:
Vopseste plumbul in alb si o sa ai niste atacuri de avat de toate frumusetea... Pe Balaton si pe lacul Tisa sunt unele dintre cele mai eficiente naluci in pescuitul avatului :wink: mai ales cand avatii sunt la distante considerabile.... defapt dupa unii "Thrillul este o copie cosmetizata a acestui plumb"...

rine
veteran
veteran

Re: si inca una

Mesaj de rine » 15 Oct 2011, 16:56

Desanchi scrie:
Desanchi scrie:
geo_23_bmx scrie:Imagine
asta asa ca sa stie lumea cu ce se da la avat la noi si apropo pentru nestiutori e mort avatu dupa ele
Interesanta naluca,daca-i pui o ancora mai mare poti sa dai la japca in oras,pe faleza,si daca te intreaba cineva zici ca dai la avat :lol:
N-am zis ca esti jepcar,mai glumim si noi.
Ar mai merge o ancora, sus pe agrafa,asa ar fi de japca? :D
am mai vazut genul asta de naluca la...braila.

chiar si doua ancore pe forfat, care aveau plumb pe tija. puneau bucatele de carpa rosie in ele. eu am crezut ca-i la misto' si dau la japca.

dar nu. prindeau avat regulamentar. aruncau departe si mulinau in draci pe la suprafata. fara joc,fara smucituri. doar mulinat extrem de rapid.

cred ca M&M-ul a fost invinovatit degeaba .

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 17:35

Poate ne arata totusi un avat luat de el cu asa ceva.

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 15 Oct 2011, 17:48

am fost de doua ori acolo si nu am vazut pe nimeni sa dea la japca...se pescuieste la avat la plumbul asta si la jig la salau(jiggingul e cam inclinat spre orizontal ce-i drept dar cred ca din cauza curentului si a agataturilor de pe fund se face asa in schimb nu este brutal...) pe M&M l-am remarcat ca da la avat in draci cu aceasta naluca de plumb...nu m-am dus ca spion ci doar la pescuit..am avut un singur atac si am prins un avat la un kastmaster de inox facut de mine cu mot de rafie alba pe ancora.fir intins!
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 15 Oct 2011, 17:55

Ilie

Stii cum e , cand vrea el , vrea la orice . Asa si cu maimuta asta , am mai dat si eu cu pilker sau kastmaster pe care legam marabou alb dar nu am luat mari , asta are avantajul plumbului greu si tine fundul mai bine unde stau aia mai mari . Toata treaba e ca e ieftina , de asta e asa raspandita dracovenia , am mai vazut facuta si cu rafie alba pe ancora .

Scrie răspuns