geo_23_bmx scrie:PANA ACUM AI SPUS CA M&M DADEA LA JAPCA LA SCURTA ACUM AI SPUS PE FALEZA .........TE CAM PIERZI IN DETALII TU AL STII BINE PE M&M SI STII CA NU FACE ASA CEVA SI NU ARE NICI CU CE EL STII CA DA CU FINETURI DAR POATE DAI TU LA JAPCA CU BAT DE SPINING 40-80G A CE ZICI?
SI CU ANALFABETUL OK DACA TU ZICI IO SUNT DAR O SA FRII SI TU CAND O SA DAI DE MINE O SA TE BALBAI RAU ATI PROMIT PE MINE NU MA AJUTA MAINILE SI SI TASTATURA CA E VARZA SI ABIA AM VENIT DE LA JAPCA DIN GURA PRUTULUI STII TU DE UNDE SI AM INGHETAT BINE
Bahhh daca faci amenintari fa-le pe fata, nu pe la spate sau sa ma suni cu nr ascuns. Zi bah cine esti, sau esti de-ala de te semnezi cu un X ?. Cocaleti ca tine am vazut prea multi haliti cand mi-am facut stagiul pt intrarea in magistratura. Si te asigur ca daca un fir de par imi este deranjat de tine o sa ti-o iei si tu la bot, dar legal si vai de c.u.r.u tau, la propriu vorbesc.
Nu mi-e frica mah de voi...sunteti prea marunti ca sa ajungeti voi la mine...vino si da-mi-o, daca ai sange in tine
Nu se pierde absolut nimeni in detalii, am zis clar
Pe ciumpalacii din gura prutului eu i-am vazut dand la japca pe stilul jiguito-smuls, ciumpalaci care conform pozei(si mariane, ca tot esti curios de unde le am - ai fost suficient de prost incat sa mi le trimiti singur, verifica destinatarii la mailuri) asteia is prieteni buni cu marian - marian ii ala cu sapca rosie
click pe poza pt marire
iar marian le-a dat la japca in fundu bacului mare - zis cu gura lui(ca la stilul ala tampit, declamativ si emfatic dracu stie ce vorbeste, am crezut ca glumeste) si vazut de 3 insi...daca le-o mai fi dat si in alta parte...treaba lui

si ca idee - e arhisuficienta o lingura de rahat sa strice un butoi de vin
bahhhh...am si lanseta care nu cracneste nici la 120g...si o sa am si una care nu cracneste nici la 200g...esti prea prost, nu le stii tu cu sculele astea de pescuit, ramai la japca...nu exista lanseta de japca...da plumbi si giugele de japca exista, uite-le in poza asta, le stii?
si gata bah, ca nu fac misto de persoane retardate, nici nu vreau sa am tangente cu idioti, ca mi-e frica sa nu ma molipsesc