rugaminte si/sau cumpar

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Oct 2011, 18:26

geo_23_bmx scrie:PANA ACUM AI SPUS CA M&M DADEA LA JAPCA LA SCURTA ACUM AI SPUS PE FALEZA .........TE CAM PIERZI IN DETALII TU AL STII BINE PE M&M SI STII CA NU FACE ASA CEVA SI NU ARE NICI CU CE EL STII CA DA CU FINETURI DAR POATE DAI TU LA JAPCA CU BAT DE SPINING 40-80G A CE ZICI?
SI CU ANALFABETUL OK DACA TU ZICI IO SUNT DAR O SA FRII SI TU CAND O SA DAI DE MINE O SA TE BALBAI RAU ATI PROMIT PE MINE NU MA AJUTA MAINILE SI SI TASTATURA CA E VARZA SI ABIA AM VENIT DE LA JAPCA DIN GURA PRUTULUI STII TU DE UNDE SI AM INGHETAT BINE
sa inteleg ca nu a picat nimic la japca si acum iti versi amarul aici ... :lol: :lol: :lol: ... am senzatia ca esti nebun sau poate te-a lovit o criza nervoasa ... :arrow:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Oct 2011, 18:36

Asta-i venit de la cules de lebede ?:lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2011, 18:45

pe dreq...dubioase creaturi mai umbla pe forumuri, tre sa ma las, auzi ca au dinti si gura cat prutu, unii cand nu stiu sa combata o dau la bataie :lol: asa-i cand nu te ajuta mainile, tastatura, capu :lol: :lol: :lol:

ilie, te astept la o bataie in gura oltului, sa iti aduci balbaitul cu tine ca altfel nu are farmec, si daca nu ne biruim merem cu gura oltului in gura po-ului si il balbaim pe d4md3ond :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Oct 2011, 19:01

:lol: :lol: cu tine oriunde,ne batem cu toti de mangaiem caprioara pe spate si facem otita iepurelui :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Oct 2011, 19:04

pikeman scrie:
l balbaim pe d4md3ond :lol: :lol: :lol:
cat ai studiat mah sa-i tastezi nicku?
:lol:

bogdan82
veteran
veteran

Re: MAI BOGDANELE

Mesaj de bogdan82 » 20 Oct 2011, 19:07

geo_23_bmx scrie:PANA ACUM AI SPUS CA M&M DADEA LA JAPCA LA SCURTA ACUM AI SPUS PE FALEZA .........TE CAM PIERZI IN DETALII TU AL STII BINE PE M&M SI STII CA NU FACE ASA CEVA SI NU ARE NICI CU CE EL STII CA DA CU FINETURI DAR POATE DAI TU LA JAPCA CU BAT DE SPINING 40-80G A CE ZICI?
SI CU ANALFABETUL OK DACA TU ZICI IO SUNT DAR O SA FRII SI TU CAND O SA DAI DE MINE O SA TE BALBAI RAU ATI PROMIT PE MINE NU MA AJUTA MAINILE SI SI TASTATURA CA E VARZA SI ABIA AM VENIT DE LA JAPCA DIN GURA PRUTULUI STII TU DE UNDE SI AM INGHETAT BINE
Bahhh daca faci amenintari fa-le pe fata, nu pe la spate sau sa ma suni cu nr ascuns. Zi bah cine esti, sau esti de-ala de te semnezi cu un X ?. Cocaleti ca tine am vazut prea multi haliti cand mi-am facut stagiul pt intrarea in magistratura. Si te asigur ca daca un fir de par imi este deranjat de tine o sa ti-o iei si tu la bot, dar legal si vai de c.u.r.u tau, la propriu vorbesc.

Nu mi-e frica mah de voi...sunteti prea marunti ca sa ajungeti voi la mine...vino si da-mi-o, daca ai sange in tine :twisted: :twisted: :twisted:

Nu se pierde absolut nimeni in detalii, am zis clar

Pe ciumpalacii din gura prutului eu i-am vazut dand la japca pe stilul jiguito-smuls, ciumpalaci care conform pozei(si mariane, ca tot esti curios de unde le am - ai fost suficient de prost incat sa mi le trimiti singur, verifica destinatarii la mailuri) asteia is prieteni buni cu marian - marian ii ala cu sapca rosie

click pe poza pt marire

Imagine

iar marian le-a dat la japca in fundu bacului mare - zis cu gura lui(ca la stilul ala tampit, declamativ si emfatic dracu stie ce vorbeste, am crezut ca glumeste) si vazut de 3 insi...daca le-o mai fi dat si in alta parte...treaba lui :twisted: :twisted: si ca idee - e arhisuficienta o lingura de rahat sa strice un butoi de vin

bahhhh...am si lanseta care nu cracneste nici la 120g...si o sa am si una care nu cracneste nici la 200g...esti prea prost, nu le stii tu cu sculele astea de pescuit, ramai la japca...nu exista lanseta de japca...da plumbi si giugele de japca exista, uite-le in poza asta, le stii?

:evil: :evil:

Imagine

si gata bah, ca nu fac misto de persoane retardate, nici nu vreau sa am tangente cu idioti, ca mi-e frica sa nu ma molipsesc :D :D

geo_23_bmx
junior
junior

aha

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 09:49

deci trebuie sa inteleg ca ala este arsenal pentru japca...............ok daca tu zici asa e.......stii eu mam saturat sa vb cu u........stii ceva de obicei celmai destept cedeaza.......ramai tu la comp ca eu plec la pescuit ........e mai elegant asa .......si nui baga la un loc pe toti cei care pescuiesc la scurta si sa stii ca daca prind un salau mai mare de 1kg al bag in sac si nu al duc lapescarie ci acasa si al prepar cum stiu eu si al devorez cu familia..........iar daca tu al eliberezi e treaba ta ........eu poate nu prind asa multi ca tine........ :idea:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Oct 2011, 10:38

rine scrie:
pikeman scrie:
l balbaim pe d4md3ond :lol: :lol: :lol:
cat ai studiat mah sa-i tastezi nicku?
:lol:
de multe ori tre sa ma corectez dupa ce il scriu :lol: :lol: :lol:

@analfabetu, du-te bre la scurta , vad ca ti-ai reparat tastatura dar limbajul tot stricat a ramas, probabil ceva probleme la sinapse, nu se transmit bine impulsurile de la creer la dejtele de pe tastatura :lol: :lol: :lol:
p.s. nu incerca sa intelegi unde ai gresit pt ca faci "scurta" la creer :lol: :lol: :lol:

geo_23_bmx
junior
junior

mai pike

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 10:45

esti mai mult pike decat man tu stai pe forum sa corectezi greseli daca ati place asa de mult sa corectezi trebuia sa te faci profesor de romana......

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Oct 2011, 10:56

Ideea e ca din ce-l stim noi pe Bogdan,nu are obiceiul sa vorbeasca aiurea sau sa aibe un limbaj neadecvat.Iar daca acum i-a sarit tzandara inseamna ca ceva necurat se intampla acolo.Ca dealtfel peste tot,iar cine i-a atitudine e de admirat,chit ca la el acasa devine un ghimpe pentru altii.

Scrie răspuns