avand in vedere ca io am pescuit cu omul asta(cu toate ca multi mi-au zis sa nu ma asociez cu astfel de personaje), chit ca ma fac de rahat, o spun negru pe alb, omu le mai da la japca.
orice pescar care le are cat de cat cu avatul stie - cand e pe toana inhata absolut orice naluca...lu taica-miu ii dadea atacuri pe plumbii de crap acum 5 ani, cand recupera mai repede montura sa nu o agate...
keymaker, cu gura lui mi-a zis marian ca el si cu nebuneala dedeau in fundu bacului mare la chinez, bineinteles la japca...
Ilie dupa cum spunea domnu uneori mai intra si la japca avatu...uneori mai intra si pe bune(cand e pe toana)...uneori mai intra si cate un chinez...ii bun la ciorba acolo si daca nu-i bun...ii bun pt pisica...nu stii textele?
chiar nimeni dintre noi nu crede ca semi-analfabetismul spune enorm de mult despre caracterul unui om?geo_23_bmx scrie:se mai pune si un "pui''(ancora mai mica cu pene sau cu ce are fiecare) mai sus cu vreo 40 cm SI DACA EI AVATULDE SPATE SE NUMESTE SEMI JAPCA
![]()
![]()
![]()