rugaminte si/sau cumpar

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 15 Oct 2011, 17:56

rine, domnul M&M a fost vazut de 3 insi care nu au nici o treaba unul cu altul dand la japca(pe faleza Dunarii in Galati), 2 dintre acesti oameni activeaza pe acest forum, dar din diferite motive nu vor sa se murdareasca cu rahat, nu vor sa pescuiasca fix langa masina sau sa fie aruncati in apa de prietenii semi-analfabeti(citeste posturile de mai sus)... :D :D :D

avand in vedere ca io am pescuit cu omul asta(cu toate ca multi mi-au zis sa nu ma asociez cu astfel de personaje), chit ca ma fac de rahat, o spun negru pe alb, omu le mai da la japca.

orice pescar care le are cat de cat cu avatul stie - cand e pe toana inhata absolut orice naluca...lu taica-miu ii dadea atacuri pe plumbii de crap acum 5 ani, cand recupera mai repede montura sa nu o agate...

keymaker, cu gura lui mi-a zis marian ca el si cu nebuneala dedeau in fundu bacului mare la chinez, bineinteles la japca...

Ilie dupa cum spunea domnu uneori mai intra si la japca avatu...uneori mai intra si pe bune(cand e pe toana)...uneori mai intra si cate un chinez...ii bun la ciorba acolo si daca nu-i bun...ii bun pt pisica...nu stii textele?
geo_23_bmx scrie::lol: se mai pune si un "pui''(ancora mai mica cu pene sau cu ce are fiecare) mai sus cu vreo 40 cm SI DACA EI AVATULDE SPATE SE NUMESTE SEMI JAPCA :o :lol: :lol: :P
chiar nimeni dintre noi nu crede ca semi-analfabetismul spune enorm de mult despre caracterul unui om?

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 15 Oct 2011, 18:00

eu am spus ce am vazut ...doar atat,nu cunosc pe nimeni ca sa apar interesele cuiva
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 15 Oct 2011, 18:06

Key , noi nu ne-am intalnit cumva la Scurta , la pietroaie ? Odata eram cu Cristi si odata cu Cristi si cu Bogdan . Numele tau nu e Mihai ?

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 15 Oct 2011, 18:19

George.....da la pietroaie
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Oct 2011, 18:45

keymaker scrie:eu am spus ce am vazut ...doar atat,nu cunosc pe nimeni ca sa apar interesele cuiva
idem :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Oct 2011, 18:55

catalin66 scrie:Ilie

Stii cum e , cand vrea el , vrea la orice . Asa si cu maimuta asta , am mai dat si eu cu pilker sau kastmaster pe care legam marabou alb dar nu am luat mari , asta are avantajul plumbului greu si tine fundul mai bine unde stau aia mai mari . Toata treaba e ca e ieftina , de asta e asa raspandita dracovenia , am mai vazut facuta si cu rafie alba pe ancora .
Altceva vroiam sa zic eu.... :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Oct 2011, 19:27

@ catalin66, chiar ai legat marabou?
Nu ma intelegeti gresit, nu postez din dorinta sa ma bag in seama p'acilea.
Te intreb pentru ca o fibra asa de moale ca marabou, sa stea in spatele unei ghiulele ca un kastmaster, este egal cu zero.
Adica miscarile pe care trebuia sa le faca pana aia nu erau destul de ample.
Fa un test, pur si simplu lasa pana aia de marabou pe masa, si sufla de la distanta. Vei observa ca defapt cea mai mica miscare a aerului va face pana sa miste. Deci la o recuperare mai rapida....miscarea aia va fi redusa la un simplu punct alb in spatele lingurii.
Cea ce leaga producatori de voblere pe ancorele lingurilor\voblerelor in general este o pana din gatul sau de pe spatele cocosului.
Aia are o vibra mai rezistenta deci v-a incepe sa creeze efectul dorit doar la o recuperare mai rapida.

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 15 Oct 2011, 20:39

Hell , ai dreptate !! Inteleg la ce te referi .

Numai daca stopam lingura sau o jucam pana de marabou de pe ancora isi facea treaba la tras liniar statea lipita dar am prins si asa , probabil imita un jai ceva !!! Am legat si pe ultima ancora la un thrill , am prins si cu asta .

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Oct 2011, 20:42

o pana face ce nu poate face o guma\plastic\tabla....doar completeaza sau adauga un plus de miscare, si daca combini asta cu ceva sclipiciuri, vor fi cazuri cand floaca face diferenta.
Acum depinde de voi, cu sau fara par....pardom pana :D

geo_23_bmx
junior
junior

MAI BOGDANELE

Mesaj de geo_23_bmx » 20 Oct 2011, 18:21

PANA ACUM AI SPUS CA M&M DADEA LA JAPCA LA SCURTA ACUM AI SPUS PE FALEZA .........TE CAM PIERZI IN DETALII TU AL STII BINE PE M&M SI STII CA NU FACE ASA CEVA SI NU ARE NICI CU CE EL STII CA DA CU FINETURI DAR POATE DAI TU LA JAPCA CU BAT DE SPINING 40-80G A CE ZICI?
SI CU ANALFABETUL OK DACA TU ZICI IO SUNT DAR O SA FRII SI TU CAND O SA DAI DE MINE O SA TE BALBAI RAU ATI PROMIT PE MINE NU MA AJUTA MAINILE SI SI TASTATURA CA E VARZA SI ABIA AM VENIT DE LA JAPCA DIN GURA PRUTULUI STII TU DE UNDE SI AM INGHETAT BINE

Scrie răspuns