rugaminte si/sau cumpar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
ai dreptate
eu poate nici nu dau dar daca tu arunci un prostovol de vreo 15 kg din mana te felicit si nu te supara cam de cate ori arunci 

,,Meseriasii nu prea tin plumbul in gura decat daca-i prostovolul prea mare''
Am vazut ca-i probleme cu scrisu'da'vad ca si cu cititu'
Era vorba de forma pb din anunt si care are aceeasi forma cu pb prostovolului din poza,nu daca pot sau nu pot.
Pb din anunt sunt ptr prostovol si nu mai incercati sa ne aburiti.
Dupa ce inveti sa tii pb in gura o sa-ti spun de cate ori pot
Am vazut ca-i probleme cu scrisu'da'vad ca si cu cititu'
Era vorba de forma pb din anunt si care are aceeasi forma cu pb prostovolului din poza,nu daca pot sau nu pot.
Pb din anunt sunt ptr prostovol si nu mai incercati sa ne aburiti.
Dupa ce inveti sa tii pb in gura o sa-ti spun de cate ori pot

-
- junior
domnul meu
daca nu ai opservat poza nu am puso eu
si era vb de aruncare apropo de cele 15 kg de care vb si de cate aruncari si etc dar ma rog
si sa veda baietii poze cu acei plumbi de prostovol care la noi se folosesc in alte scopuri cred ca o sa va dati seama....... si ce avat da dunarea la noi nu scoti nici la voblere nici la alte chestii scumpe si fine gasite prin magazine[/url]
si era vb de aruncare apropo de cele 15 kg de care vb si de cate aruncari si etc dar ma rog
si sa veda baietii poze cu acei plumbi de prostovol care la noi se folosesc in alte scopuri cred ca o sa va dati seama....... si ce avat da dunarea la noi nu scoti nici la voblere nici la alte chestii scumpe si fine gasite prin magazine[/url]
-
- utilizator constant
WDF, frumoss sait, io cred ca visez, ala cu saitu mai traieste, nu l-a luat politziacharly 33 scrie:Plumbul de prostovol era demult in forma unei rotite ,acum bila dar si forma care se cumpara in anunt.Uite aici:
http://marianpescaru.webs.com/prostovol.htm![]()
.

Marian asta de pe adresa este handicapatul ala din Galatzi ce pescuieste `sportiv`?, o adevarata industrie in Galatzi daca este asa

-
- junior
o fi no fi
nu stiu daca e din galati eu nu pot sa deschid img
-
- junior
nu e galatean
e din dolj are ceva anunturi pe net......cu vanzari de plase
bine geo am inteles ca stii sa folosesti un prostovol,plumbii seamana cu cei ptr prostovol cu siguranta,nu stim cum arata cei ptr japca dar tu stii,iar pentru mai departe iti recomand sa fii mai coerent in gandire si scriere ca sa ne lamurim ce vrei sa spui...numai bine!
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
-
- junior
-
- junior