rugaminte si/sau cumpar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- danielcocea
- veteran
Re: stimati
M & M scrie:interesant!
se mai cauta pentru achizitiionare fara negociere:
-tipsie zepter,
-scara 0,5 la 5m.,
-caine,
-cal basinos,
asteptam oferte, va rog mult!

-
- junior
damnilor-daca sunteti.....
daca nu stiti cum arata un plumb de japca sau unul de prostovol interesativa intrebati in general in magazine de specialitate sau intrebati pescari care nu pescuiesc pe'''' net'''' ci in ape si nu mai borbiti iar ca sa aveti o idee va pot spunu 2 lucruri -plumbii de japca au forma unei lacrime sau con cu greutate mare iar cei de prostovor nu vor fi niciodata ovali ci bile ca sa nu ati zboare dintii din gura intelegeti........deci mergeti la pescuit nu la barfe proaste pe net ca a devenit netul '' coltul strazii plin cu babe''
Re: damnilor-daca sunteti.....
...parerea mea! INVATA SA TE EXPRIMI!geo_23_bmx scrie:daca nu stiti cum arata un plumb de japca sau unul de prostovol interesativa intrebati in general in magazine de specialitate sau intrebati pescari care nu pescuiesc pe'''' net'''' ci in ape si nu mai borbiti iar ca sa aveti o idee va pot spunu 2 lucruri -plumbii de japca au forma unei lacrime sau con cu greutate mare iar cei de prostovor nu vor fi niciodata ovali ci bile ca sa nu ati zboare dintii din gura intelegeti........deci mergeti la pescuit nu la barfe proaste pe net ca a devenit netul '' coltul strazii plin cu babe''
...apoi "varsa" tot!
Plumbul de prostovol era demult in forma unei rotite ,acum bila dar si forma care se cumpara in anunt.Uite aici:
http://marianpescaru.webs.com/prostovol.htm
Meseriasii nu prea tin plumbul in gura decat daca-i prostovolul prea mare si numai prostii sau aia fara dinti nu stiu cum tina plumbul in gura(n-o sa-ti spun cum se tine pb
)Sunt unii pe aici care au dat la prostovol cand poate tu nu puteai sa-l ridici in mana, asa ca lasa-ne cu textele astea.
http://marianpescaru.webs.com/prostovol.htm
Meseriasii nu prea tin plumbul in gura decat daca-i prostovolul prea mare si numai prostii sau aia fara dinti nu stiu cum tina plumbul in gura(n-o sa-ti spun cum se tine pb

-
- junior
D-ali e bine ca ai inteles
dar io nu am fost la scoala si totusi ai inteles ce voiam....
scuze de scria dar nu ma ajuta nici tst ook fir intins
scuze de scria dar nu ma ajuta nici tst ook fir intins