LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
octavio79
senior
senior

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de octavio79 » 09 Oct 2013, 21:43

doruburic scrie:salutare tuturor
Gavrilo scrie:Preturi noi:
Lanseta- 220
Mulineta - 130
Impreuna - 300

lanseta are tub de protectie? eu ofer 200roni ce zici? ne combinam ? . mai anainte de toate ,am dreptul la aparare domnul Gavrilo,a afirmat lucruri neadevarate. el scrie,eu am oferit 200roni pe ce? pe ce spune el an toata discutia noastra nu afost vorba nici un cuvant an care el sa spuna sau sa ceara 1leu pe mulineta.ca la piata oferi pretul din totalul cerut?ok an mesajul sau postat pe forum ;trebuia sa dea tot mesajul chiar daca era si adresa mea .domnilor eu sunt un oportunist;sunt un Hagi Tudose pentru cei care ma cunosc deasemenesi domnul Samii stie cat am oferit pe daiwa si major craft;deasemenea eu sunt un on corect ;dar nu vreau sa pacalesc si sa ma pacaleasca cineva cu 1 ban,deasemenea poate confirma si alti usere de la care am negociat ca sunt un Hagi Tudose ,sami,kwun ,cipi jancs81;buziasi ;mariusB;de la oradea haprian , hanibal etc cei de la care am cumparat,dar domnul Gavrilo sa prins despre ce vorba ;dupa ce am vorbit la telefon si nu mai avea timp sa trimita coletul;de luni ;duar vineri sa hotarat ,va rog domnule Gavrilo sa postati toate mesajele nuastre pe forum,sa ne judece lumea si sa faca dreptate,iar pentru cipi si razvanB ambii din timisoara care au trimis colete si trebue sa soseasca ;nu va faceti grij o precizare;saptamana care sa ancheiat am cumparat dupa forum marfa an valoare de 700roni va poate confirma Kwan la care am platit 400 roni

Mare om de afaceri :wallbash: RUSINE

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Oct 2013, 19:34

julien scrie:
doruburic scrie:salutare tuturor
Gavrilo scrie:Preturi noi:
Lanseta- 220
Mulineta - 130
Impreuna - 300

lanseta are tub de protectie? eu ofer 200roni ce zici? ne combinam ? . mai anainte de toate ,am dreptul la aparare domnul Gavrilo,a afirmat lucruri neadevarate. el scrie,eu am oferit 200roni pe ce? pe ce spune el an toata discutia noastra nu afost vorba nici un cuvant an care el sa spuna sau sa ceara 1leu pe mulineta.ca la piata oferi pretul din totalul cerut?ok an mesajul sau postat pe forum ;trebuia sa dea tot mesajul chiar daca era si adresa mea .domnilor eu sunt un oportunist;sunt un Hagi Tudose pentru cei care ma cunosc deasemenesi domnul Samii stie cat am oferit pe daiwa si major craft;deasemenea eu sunt un on corect ;dar nu vreau sa pacalesc si sa ma pacaleasca cineva cu 1 ban,deasemenea poate confirma si alti usere de la care am negociat ca sunt un Hagi Tudose ,sami,kwun ,cipi jancs81;buziasi ;mariusB;de la oradea haprian , hanibal etc cei de la care am cumparat,dar domnul Gavrilo sa prins despre ce vorba ;dupa ce am vorbit la telefon si nu mai avea timp sa trimita coletul;de luni ;duar vineri sa hotarat ,va rog domnule Gavrilo sa postati toate mesajele nuastre pe forum,sa ne judece lumea si sa faca dreptate,iar pentru cipi si razvanB ambii din timisoara care au trimis colete si trebue sa soseasca ;nu va faceti grij o precizare;saptamana care sa ancheiat am cumparat dupa forum marfa an valoare de 700roni va poate confirma Kwan la care am platit 400 roni
Multumim ca ne-ai avertizat singur pe toti ca esti oportunist....Sa stim de cine trebuie sa ne ferim. In afara de faptul ca esti un oportunist "modest" si fara scrupule,esti cumva si ambidextru?
Nu ma,e meloman!E plin forumu'de d-astia ca el,cum scoti ceva la vanzare primesti oferte de toata jena,d-aia e bine sa le-o mai tragi cateodata!!

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 16 Oct 2013, 14:36

Mare atentie......sunt multi tepari pe aici..pe forum...... si din aia care....sunt cica vanzatori cunoscuti!!!!! :censored: :censored:

:lol1: :lol1: :lol1:

.......cand citesti asta....stii tu cine....deocamdata nu ti dau numele aici...vezi cum faci sa indrepti lucrurile!!!!!!! :idea: :lol1:
rapala the best vobler in the world

buzias
veteran
veteran

Mesaj de buzias » 16 Oct 2013, 21:33

Buna domnilor !
Doresc sa spun si eu ceva,
cu o oarecare legatura cu circu'.... + ca a fost mentionat si numele meu,
intradevar domnul DORU BURIC, face oferte jenante , a negociat cu mn o mulineta shimano exage 2500 fa,
pretul cerut de mn era 150, la prima strigare a oferit 100 ron,
l am refuzat , era dreptul meu, dar si al lui sa ofere cat vrea , a revenit dupa 1 sapt sau 2 nu mai stiu exact,
eu dorind 140 ,el oferind 130 , in urma discutilor eu am lasat pretul la 130, depun coletul cu ramburs, astept rambursul ?
vine rambursul... surpriza aveam de ridicat 140 ron . Deci nimic de reprosat domnului.
Asta din punctul meu de vedere.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 17 Oct 2013, 06:58

Cand depui un colet cu ramburs suma ce ti se reintoarce este cea scrisa pe formulare. Niciodata nu ai sa primesti o suma mai mare decat cea declarata la un colet trimis cu ramburs fie prin posta romana sau curier.

:wallbash:
www.pentrupescuit.ro

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 17 Oct 2013, 07:46

Si eu am trimis ceva colete cu ramburs la viata mea, dar niciodata nu am primit o suma mai mare decat cea pe care am trecut-o personal pe formularul de ramburs. Si as zice ca este si putin imposibil....
Cu alte cuvinte, ori Buzias face o confuzie ...ori ceva pute (ori la posta ori la buzias)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Oct 2013, 18:02

IlieNeamt scrie:Cand depui un colet cu ramburs suma ce ti se reintoarce este cea scrisa pe formulare. Niciodata nu ai sa primesti o suma mai mare decat cea declarata la un colet trimis cu ramburs fie prin posta romana sau curier.

:wallbash:
...absolut CORECT !

buzias
veteran
veteran

Mesaj de buzias » 17 Oct 2013, 20:11

Nu incerc sa fac nimic necurat, nu ma intelegeti gresit !! o sa verific sa vad daca mai am chitanta ,
sa fi gresit posta romana ?... am negociat cu omul 2 zile !! la 20 ron, nu s!,.. nebun ,
daca treceam pe formularul cu ramburs 140, in loc de 130 cum am fost eu de acord,
sigur nu ridica coletul, doar sa tiganit cu mn 2 zile pt 20 ron.
Iar daca gresesc eu,
imi cer scuze anticipat fata de toti userii ,
nu ii tin partea , spun doar ce a fost .
O sa revin, dupa ce verific daca mai am chitanta.

kwam
veteran
veteran

Mesaj de kwam » 18 Oct 2013, 00:13

Poate angajatul oficiului postal a gresit la numaratoare si buzias a primit 10 lei in plus :shock: .Omu' s-a gandit ca Doru Buric i-a facut o surpriza :wink: .
Legat de Doru Buric .A rezervat diverse produse ,am stabilit impreuna ca le ridica personal cand vine la targ,lucru ce s-a si intamplat.A primit marfa,am primit banii ,totul a decurs normal .
Treaba cu Gavrilo mi se pare de tot rahatu..si eu as fi procedat la fel ca si Gavrilo ,preferam sa pierd banii de transport si nu-i dadeam bunurile la ce bani vroia el.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 26 Oct 2013, 09:17

Mugurel Radu din Pitesti - bila neagra

Pe scurt este la adoua lanseta custom si dupa un intreg sir de modificari ale alegerii blankului concluzionam impreuna ca Recon 2 model Heavy 766 este potrivit pentru pescuit pe Dunare cu bile grele pana la 70-80g.

Aflu ca jeleste ca lanseta e prea putin puternica si sa se indoaie de la mijloc :D desi este cel mai puternic blank de 2 1/2 oz. care exista si mult mai puternic si rapid de NFC MB 739-1 IM de care este multumit in clasa lui de putere.

Versiunea Recon2 -H este mai reusita decat vechiul model, adica are pacatul sa fie ceva mai umana pe varful de 2.7mm(masurat)

Dupa ce ia lanseta si mai are de platit 200RON nu mai raspunde la telefon si dupa o scuza discutabial pe email dispare cu totul.

Am fost avertizat ca nu stie ce vrea , ca este ciudat desi a comunicat aparent normal pana in acel moment suprizele pot sa apara in orice moment(si sunt calculate in sistemul lor de interpretare).

Concluzie simpla : este bine sa eviti asemenea cazuri sub orice forma mai ales daca esti avertizat.

De multe ori un NU clar te scapa de batai de cap inutile.

Din lunga istorie cu multi clienti un numar foarte restrans(mai are pana la 2 cifre) se fac de kakat pentru sume ridicole.

Am vandut recent cateva lansete custom unor oameni cu care nu am mai comunicat anterior si au facut exact ce au spus si cand au promis.

Scrie răspuns