LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gavrilo
utilizator constant
utilizator constant

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de Gavrilo » 04 Oct 2013, 12:50

Il putem adauga cu siguranta si pe user-ul doruburic. Am sa explic pe scurt de ce, pt ca vad ca are tupeul sa fie vocal pe acest topic.

Am pus un anunt de vanzare Lanseta+Mulineta pe forum la pretul de 300 lei impreuna, sau 220 lanseta / 130 mulineta separat, se poate vedea aici: http://www.rapitori.ro/forum/vand-lanse ... 27674.html

doruburic imi raspune pe mesaj privat si ma intreaba daca lanseta are tub de protectie si daca sunt dispus sa las pretul la 200
mesajul lui aici: http://imgur.com/7NlwQn3

Ii raspund ca sunt dispus sa las la 200 de lei daca plateste el transportul si el imi raspunde ca este ok si sa adaug si mulineta. Mesajul lui aici: http://imgur.com/0mMhRRu (am taiat partea de jos unde este adresa lui).

Sunt de acord si trimit pachetul prin fancourier si ii dau mesaj de confirmare. Moment in care el imi spune ca el de fapt e dispus sa plateasca 200 de lei pe Lanseta si pe mulineta!!! (initial ma intrebase de lanseta daca are tub si daca o las la 200 de la 220). Moment in care ma enervez si ii spun sa refuze coletul si ca o sa-mi asum eu gaura de bani cu transportul dus-intors (70 de lei) si sa ma lase in pace. Ma suna inapoi si se roaga de mine sa-i mai las din bani ca nu prea are si ca a inteles gresit si ca isi doreste mult lanseta si mulineta, pana la urma sunt de acord si ii fac reducere la 250 ambele produse - se bucura si este de aord. Dimineata ajunge curierul la el si el, moment in care se gandeste sa forteze mana si imi da sms ca daca vreau 200 de lei pe ambele, altfel se face returul si pierd bani. Moment in care ma enervez si ii zic sa refuze returul pt ca nu suport teparii si din principiu nu o sa fac asta, prefer sa pierd bani, decat sa ma las tepuit pe fata.

In concluzie eu pierd timp, nervi si bani (70 de lei cu transportul tur-retur) cu acest individ doruburic si tot el are nesimtirea sa ma reclame!!

Scuze pentru postul lung, dar nu se putea sa las lucrurile asa si sa nu-l demasc pe acest tepar doruburic. Daca o sa mai continue, o sa adaug toate dovezile - facturile de la fancourier si AWB de transport, sms-urile de la el in care incerca sa-mi forteze mana crezand ca o sa-i dau lui pe nimic, ca sa nu pierd banii de transport.

Toate cele bune si va recomand sa cereti banii in cont inainte de livrare!

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 04 Oct 2013, 20:48

pune-i si numele pe forum, sa stie lumea sa nu isi faca de lucru cu el.

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 04 Oct 2013, 21:41

@doruburic ai dreptul la replica..asteptam.....

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 05 Oct 2013, 13:15

doruburic scrie:ai uitat sa te treci si pe tine. nu est om serios .ne-am anteles la un pret si l-ai trimis cu altul:dar acum 1000 de vorbe ,nu fac un ban/?cati va useri de la care am cumparat,stiu ca negociez la sange un produs :wallbash:
Sa negociezi la sange pentru un produs e dreptul tau,la fel cum este si dreptul vanzatorului sa te refuze, DAR negociaza inainte sa iti trimita produsele,nu sa te ajuti de faptul ca produsele sunt deja trimise si el va suferi pierderi daca nu lasa la pret.
Urat gest sa negociezi dupa ce te intelegi in prealabil asupra unui pret. Vanzatorul pierde si timp pierde si bani sa iti trimita tie un produs,poate da bani inclusiv la taxi ca sa ajunga la firma de curierat.
Fir intins!

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 05 Oct 2013, 18:10

Astia sunt oamenii de cea mai joasa speta pe care i-as intalni atunci cand vand ceva...@Gavrilo, spune-i si numele...sa stim si noi de cine ne mai ferim :wink:
Intotdeauna C&R

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 05 Oct 2013, 19:51

Exact numele userului ar fi util :arrow:

doruburic
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de doruburic » 06 Oct 2013, 10:35

salutare tuturor
Gavrilo scrie:Preturi noi:
Lanseta- 220
Mulineta - 130
Impreuna - 300

lanseta are tub de protectie? eu ofer 200roni ce zici? ne combinam ? . mai anainte de toate ,am dreptul la aparare domnul Gavrilo,a afirmat lucruri neadevarate. el scrie,eu am oferit 200roni pe ce? pe ce spune el an toata discutia noastra nu afost vorba nici un cuvant an care el sa spuna sau sa ceara 1leu pe mulineta.ca la piata oferi pretul din totalul cerut?ok an mesajul sau postat pe forum ;trebuia sa dea tot mesajul chiar daca era si adresa mea .domnilor eu sunt un oportunist;sunt un Hagi Tudose pentru cei care ma cunosc deasemenesi domnul Samii stie cat am oferit pe daiwa si major craft;deasemenea eu sunt un on corect ;dar nu vreau sa pacalesc si sa ma pacaleasca cineva cu 1 ban,deasemenea poate confirma si alti usere de la care am negociat ca sunt un Hagi Tudose ,sami,kwun ,cipi jancs81;buziasi ;mariusB;de la oradea haprian , hanibal etc cei de la care am cumparat,dar domnul Gavrilo sa prins despre ce vorba ;dupa ce am vorbit la telefon si nu mai avea timp sa trimita coletul;de luni ;duar vineri sa hotarat ,va rog domnule Gavrilo sa postati toate mesajele nuastre pe forum,sa ne judece lumea si sa faca dreptate,iar pentru cipi si razvanB ambii din timisoara care au trimis colete si trebue sa soseasca ;nu va faceti grij o precizare;saptamana care sa ancheiat am cumparat dupa forum marfa an valoare de 700roni va poate confirma Kwan la care am platit 400 roni

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Oct 2013, 10:38

:lol: ce tiganeala. ......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

grizzly
veteran
veteran