LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Sa ajungi la politie e usor cum tot usor ar fi fost in acest caz pt domnul Ionut sa petrecaca intre 5-8 ani in spatele gratiilor asa ca prima abatere ....e usor sa ii faci de petrecanie unuia a carui identitate reala o cunosti tot la fel de usor este si in cazul unora mai versati care folosesc proxiuri iar acolo se complica situatia si perioada de vacanta fortata se prelungeste...parerea mea Ionut este sa parasesti forumul si sa ai bun simt sa nu mai repeti astfel de fapte pe nincaieri decat daca iti doresti cu tot dinadinsul ca statul sa iti ofere sejur gratuit pe o perioada indelungata de timp ..toate bune
- doru9644
- utilizator constant
rapace scrie:Sa ajungi la politie e usor cum tot usor ar fi fost in acest caz pt domnul Ionut sa petrecaca intre 5-8 ani in spatele gratiilor asa ca prima abatere ....e usor sa ii faci de petrecanie unuia a carui identitate reala o cunosti tot la fel de usor este si in cazul unora mai versati care folosesc proxiuri iar acolo se complica situatia si perioada de vacanta fortata se prelungeste...parerea mea Ionut este sa parasesti forumul si sa ai bun simt sa nu mai repeti astfel de fapte pe nincaieri decat daca iti doresti cu tot dinadinsul ca statul sa iti ofere sejur gratuit pe o perioada indelungata de timp ..toate bune

Se poate adauga si userul Trust pe lista, motivul este precizat la rubrica Feedback!
Cel mai simplu ar fi ca pentru tepari,neseriosi, etc. m.p sa fie in rosu intens , iar pentu cei de incredere cu verde
sau alte culori si atunci n-am mai pierde timpul citit liste, etc.
LIKE ! dar o sa inceapa cu clonele , totusi nu e o idee rea .se poat acorda si calificative ,sau sa apara sub MP procentajul sau nr de tranzactii corecte si incorecte , de ex 5/1 , 5 corecte si una incorecta .deja e complicat ......sebaas scrie:Cel mai simplu ar fi ca pentru tepari,neseriosi, etc. m.p sa fie in rosu intens , iar pentu cei de incredere cu verde

poate unul cu mine a fost verde, dar cu altul a fost rosu ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- hegedusalin
- veteran
ala sa fie mai kaki
)))

Il putem adauga si pe userul catalinmur - numele lui este Muraru Catalin.
A confirmat ca vinde o lanseta de 40-80 gr si a trimis una de 10-20gr. Bineinteles ca nu mai raspunde la telefon
Aici anuntul lui: http://www.rapitori.ro/forum/vand-schim ... 27522.html
A confirmat ca vinde o lanseta de 40-80 gr si a trimis una de 10-20gr. Bineinteles ca nu mai raspunde la telefon
Aici anuntul lui: http://www.rapitori.ro/forum/vand-schim ... 27522.html
ai uitat sa te treci si pe tine. nu est om serios .ne-am anteles la un pret si l-ai trimis cu altul:dar acum 1000 de vorbe ,nu fac un ban/?cati va useri de la care am cumparat,stiu ca negociez la sange un produs