LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shabazz
junior
junior

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de shabazz » 05 Dec 2013, 23:47

sunt si oameni ok pe okazii ... de ex acum o luna am achizitionat un laptop , zicea vanzatorul ca e sigilat nedesfacut pachetul niciodata, avea vreo 20 de pachete cu sisteme diferite... asa ca mi-a cerut 550e pt un acer aspire V3 i7 - 2,2 cu turbo boost pana la 3,3 Ghz, nvidia geforce 710M 2 GB Vram, ECRAN FULL HD! ips , si multe alte cele cu windows 8 inclus ... de top! din poze am observat ca pe cutie scrie made for NL ... asa ca i-am zis sa lase ceva ca nu e tastatura qwerty ci qwertz cu alte litere etc.. si am riscat... dar l-am rugat ca inainte sa mi l puna la pachet sa-l desigileze si sa se asigure ca nu e cu defecte... pretul stabilit a fost de 500e ... si surpriza.. omul ma sunat sa imi spuna ca tastatura e normala si ca mi-l trimite oricum si la pretul care negociasem.
Cand a ajuns la mine eu am dat foliile jos de pe ecran, baterie .. era ca din magazin. Ma atras pretul mic si am riscat, dar am fost foarte multumit. asa ca mai sunt si oameni ok... un astfel de laptop il luam din magazin cu cel putin 3800 ron! fara windows

laurentiu31
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laurentiu31 » 05 Dec 2013, 23:57

shabazz scrie:sunt si oameni ok pe okazii ... de ex acum o luna am achizitionat un laptop , zicea vanzatorul ca e sigilat nedesfacut pachetul niciodata, avea vreo 20 de pachete cu sisteme diferite... asa ca mi-a cerut 550e pt un acer aspire V3 i7 - 2,2 cu turbo boost pana la 3,3 Ghz, nvidia geforce 710M 2 GB Vram, ECRAN FULL HD! ips , si multe alte cele cu windows 8 inclus ... de top! din poze am observat ca pe cutie scrie made for NL ... asa ca i-am zis sa lase ceva ca nu e tastatura qwerty ci qwertz cu alte litere etc.. si am riscat... dar l-am rugat ca inainte sa mi l puna la pachet sa-l desigileze si sa se asigure ca nu e cu defecte... pretul stabilit a fost de 500e ... si surpriza.. omul ma sunat sa imi spuna ca tastatura e normala si ca mi-l trimite oricum si la pretul care negociasem.
Cand a ajuns la mine eu am dat foliile jos de pe ecran, baterie .. era ca din magazin. Ma atras pretul mic si am riscat, dar am fost foarte multumit. asa ca mai sunt si oameni ok... un astfel de laptop il luam din magazin cu cel putin 3800 ron! fara windows
Nu cumva dai "nada" pe aici?
...si nou pe forum ....si povestea asta cu prea "happy end"...
Eu ,sincer, nu te cred!

shabazz
junior
junior

Mesaj de shabazz » 06 Dec 2013, 00:56

laurentiu31 scrie:
shabazz scrie:sunt si oameni ok pe okazii ... de ex acum o luna am achizitionat un laptop , zicea vanzatorul ca e sigilat nedesfacut pachetul niciodata, avea vreo 20 de pachete cu sisteme diferite... asa ca mi-a cerut 550e pt un acer aspire V3 i7 - 2,2 cu turbo boost pana la 3,3 Ghz, nvidia geforce 710M 2 GB Vram, ECRAN FULL HD! ips , si multe alte cele cu windows 8 inclus ... de top! din poze am observat ca pe cutie scrie made for NL ... asa ca i-am zis sa lase ceva ca nu e tastatura qwerty ci qwertz cu alte litere etc.. si am riscat... dar l-am rugat ca inainte sa mi l puna la pachet sa-l desigileze si sa se asigure ca nu e cu defecte... pretul stabilit a fost de 500e ... si surpriza.. omul ma sunat sa imi spuna ca tastatura e normala si ca mi-l trimite oricum si la pretul care negociasem.
Nu cumva dai "nada" pe aici?
...si nou pe forum ....si povestea asta cu prea "happy end"...
Eu ,sincer, nu te cred!
daca vrei iti dau contul meu de ocazii sa te convingi singur, si parola de la email pt a te convinge singur. Nu am facut reclama nimanui si nici nu aveam de gand. fiecare e liber sa creada ce vrea.. eu doar am povestit ce am patit. am mai multe modalitati de a dovedii, tu doar anunta-ma. :wink:

laurentiu31
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laurentiu31 » 09 Dec 2013, 10:53

nevermind.....sunt eu doar putin mai sceptic in general...
scz daca nu e asa cum cred eu! :wink:

cp
veteran
veteran

Mesaj de cp » 17 Dec 2013, 09:24

De adaugat pe lista:

nemernic si ionut the crap!!! La astia nu vand, sunt neseriosi, incurca lumea aiurea!!

Nu recomand!!

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 18 Dec 2013, 10:20

cp scrie:De adaugat pe lista:

nemernic si ionut the crap!!! La astia nu vand, sunt neseriosi, incurca lumea aiurea!!

Nu recomand!!
Daca faci asemenea acuzatii.....spune si motivul....cred ca asa ar fi corect!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Dec 2013, 10:49

Il zic eu....

Da, i-am promis ca trec pe la el sa iau cateva plicuri de Ishad-uri...si n-am mai trecut. L-am incurcat!
Mi-o asum!

p.s.: pe aceasta cale ii cer scuze.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 18 Dec 2013, 10:58

ahahhahhahhahaha,esti pe lista persoanelor nongrate :D sa nu ma mai cauti neseriosule!!!
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Dec 2013, 11:24

crystianoo scrie:ahahhahhahhahaha,esti pe lista persoanelor nongrate :D sa nu ma mai cauti neseriosule!!!
:lol: ...lasa, ma :D ...ca te cauta altcineva pe tine :lol: :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Dec 2013, 17:19

Nemernic scrie:Il zic eu....

Da, i-am promis ca trec pe la el sa iau cateva plicuri de Ishad-uri...si n-am mai trecut. L-am incurcat!
Mi-o asum!

p.s.: pe aceasta cale ii cer scuze.
Numai bine ca le-am luat eu, cand iesim la primavara sa nu-mi ceri ca nu-ti dau :lol: :lol: :lol: Cica pe baltoaca aia numai la Ishad Tail Ayu 3.8 mananca, lanseul si salaul la 3-4 kg :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns