LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
...mai fratilor , va tot plangeti fara sa stiti ca de multe ori vina va apartine.
...ca si client al oricarui operator de trimiteri postale, fie posta romana , fie oricare alt curier , aveti obligatia sa stiti sa va aparati interesele , dar mai ales sa stiti exact ce tip de serviciu doriti sa vi se ofere
...pentru integritatea trimiterilor , raspunde "curierul" doar daca declarati si achitati taxa "FRAGIL" sau daca coletul respectiv are un ambalaj corespunzator continutului (continutul este bine sa fie declarat real)
...declarati valoarea reala a coletului in caz ca se intampla vreun accident sa puteti fi despagubit la valoarea respectiva...si pentru asta se taxeaza suplimentar.
...nu va asteptati sa primiti servicii pe care nu le platiti
...consultati net-ul , veti afla informatii despre aproape fiecare "curier"
...raportat la volumul de trimiteri postale , fiecare operator are o "marja de eroare" , neplaceri se intampla si la case mai mari : fie FedEX , TNT , DHL , Deutsche Post...etc
...ca si client al oricarui operator de trimiteri postale, fie posta romana , fie oricare alt curier , aveti obligatia sa stiti sa va aparati interesele , dar mai ales sa stiti exact ce tip de serviciu doriti sa vi se ofere
...pentru integritatea trimiterilor , raspunde "curierul" doar daca declarati si achitati taxa "FRAGIL" sau daca coletul respectiv are un ambalaj corespunzator continutului (continutul este bine sa fie declarat real)
...declarati valoarea reala a coletului in caz ca se intampla vreun accident sa puteti fi despagubit la valoarea respectiva...si pentru asta se taxeaza suplimentar.
...nu va asteptati sa primiti servicii pe care nu le platiti
...consultati net-ul , veti afla informatii despre aproape fiecare "curier"
...raportat la volumul de trimiteri postale , fiecare operator are o "marja de eroare" , neplaceri se intampla si la case mai mari : fie FedEX , TNT , DHL , Deutsche Post...etc
Am asistat si eu la un show de descarcat colete la depozitul Fan curier si mai bine nu o faceam: fotbal cu coletul, aruncat unul dupa altul cu colete...descarcatul insemna aruncarea fiecarui colet la cca.15 metrii cu bolta pe beton.... Fara nici o exagerare...exact cum am scris.
As fi fost curios ce se intampla in caz ca prindeam in direct o manipulare de lanseta neimpachetata ...credca faceau baietii exercitii de aruncat cu sulita...sau cu una de somn, saritura cu prajina
.
O lanseta trimisa fara tub rigid prin orice curier sau Posta este semnarea pe propria raspundere ca renunti la ea....si mergi pe burta...poate;poate ajunge intreaga. Nici nu inteleg cine trmite asa , cam ce asteptari are de la curierul care baga pachetele intr-o duba si o tunde prin tara cu viteza.....curbe , drumuri proaste...coletele in spate sar pana in tavan ...ce vina are curierul? Ce ar putea sa faca? La ficare lanseta neimpachetata sa mearga cu juma' de viteza?
La mine la oficiul din cartier nici nu ar accepta sa preia asaceva...poti sa scrii Fragil pe colet doar daca a fost impachetat corespunzator....altfel nu accepta...si mi se pare corect.
As fi fost curios ce se intampla in caz ca prindeam in direct o manipulare de lanseta neimpachetata ...credca faceau baietii exercitii de aruncat cu sulita...sau cu una de somn, saritura cu prajina

O lanseta trimisa fara tub rigid prin orice curier sau Posta este semnarea pe propria raspundere ca renunti la ea....si mergi pe burta...poate;poate ajunge intreaga. Nici nu inteleg cine trmite asa , cam ce asteptari are de la curierul care baga pachetele intr-o duba si o tunde prin tara cu viteza.....curbe , drumuri proaste...coletele in spate sar pana in tavan ...ce vina are curierul? Ce ar putea sa faca? La ficare lanseta neimpachetata sa mearga cu juma' de viteza?
La mine la oficiul din cartier nici nu ar accepta sa preia asaceva...poti sa scrii Fragil pe colet doar daca a fost impachetat corespunzator....altfel nu accepta...si mi se pare corect.
pana acum am cumparat minim vreo 5 lansete de pe net (inclusvi dintr-o bucata) si inca nu am avut nici macar o data vreo surpriza - daca vedeam ca vanzatorul nu zice nimic de transport ii ceream eu sa trimita neaparat in tub rigid si peretii interiori captusiti. atata timp cat este impachetata corespunzator, atat expeditorul cat si destinatarul pot dormi linistit. am primit lansete atat in tuburi de carton foarte gros cat si in tuburi de plastic in care era infasurata lanseta in plasa dintr-aia cu bule si toate spatiile laterale umplute de regula cu ziare sau publicitatea ce iti vine in cutia postala (e buna si aia la ceva
) ... in felul asta nici daca o arunca din avion nu are ce sa i se intample.
aveti grija cum ambalati chestiile pe care le trimiteti ... mai bine un plus de siguranta decat surprize neplacute ...

aveti grija cum ambalati chestiile pe care le trimiteti ... mai bine un plus de siguranta decat surprize neplacute ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- George1985
- veteran
ULK scrie: La mine la oficiul din cartier nici nu ar accepta sa preia asaceva...poti sa scrii Fragil pe colet doar daca a fost impachetat corespunzator....altfel nu accepta...si mi se pare corect.

Asa e cel mai bine,macar ma duceam si cumparam un buncar ceva

Si asa a trecut apocalipsa, cred ca sunt reduceri

Doar un tub
...ajunge.

ULK scrie:Doar un tub...ajunge.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- George1985
- veteran
In ce a fost impachetata?salaul scrie:Ai avut noroc ..... mie Fan Courier mi-au facut un steez pe din doua fix de la jumate ....
O lanseta se ambaleaza in tub rigid, indifferent cu ce o trimiti
Multi cred ca lansetele sunt doar "de la dragonul rosu" asa ca gandesc "lasa, ba, ca isi ia alta..."
Asa ca W A T C H O U T
!
Multi cred ca lansetele sunt doar "de la dragonul rosu" asa ca gandesc "lasa, ba, ca isi ia alta..."
Asa ca W A T C H O U T

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

George1985 scrie:In ce a fost impachetata?salaul scrie:Ai avut noroc ..... mie Fan Courier mi-au facut un steez pe din doua fix de la jumate ....
in tub Maver din ala oval ....
am 33 de bile albe
Si? Despagubiri?