Am sperat ca nu voi ajunge sa dau bile negre dar nu am incotro.
Vreau sa acord o bila neagra si sa-i atentionez pe toti care vor sa faca "afaceri" cu userul
Ionut the carp
http://www.rapitori.ro/forum/member1289.html
zanderlures@yahoo.com
Stefan Ioan Cristian, Str. Magnoliei, nr 56, Loc. Pantelimon, Jud. Ilfov. cod 077145
Tel. 0735855000 - 0740213160
Am comandat niste produsele la el , am trimis banii in avans (si pentru produse si pentru transport si ceva in plus).
Am asteptat ceva timp sa le trimita si in sfarsit mi-a dat un mesaj ca le-a trimis la posta pe 27 iunie. Am mers 10 zile la posta sa verific daca a venit coletul si nimic. La telefon nu mai raspundea, la mail nici atat. L-am rugat sa-mi trimita chitanta de la posta sa ma duc sa verific ce s-a intamplat (suma total a coletului era de vreo 150 euro). Pe 9 iulie imi trimite o chitanta : o scot la imprimanta si merg la posta cu ea sa fac scandal. Doamnele de la posta au fost foarte amabile si au inceput o ancheta...
A doua zi revin la posta si aflu verdictul : chitanta ce mi-a trimis-o individul era falsa. A fost facuta din mai multe chitante. Am facut si o sesizare online la Posta Romana si am prins raspuns ca nu exista nici un colet expediat spre mine.
Individul a fost sunat de la Posta din Piatra-Neamt si de la Posta din Bucuresti de unde sustine ca ar fi trimis coletul pentru a merge la ghiseul de acolo sa clarifice situatia.
Intre timp s-a oferit sa-mi refaca produsele pe cheltuia lui cica urmand ca el sa-si recupereze banii de la posta romana. Mi-a trimis un colet prin curier in care nu erau toate produsele. Vorbesc cu el si iar incepe sa ma abureasca...
Mi-a trimis al doilea colet tot prin curier si nici in asta nu erau toate produsele.
I-am trimis email pe 16 iulie in care i-am spus cati bani imi mai datoreaza si i-am dat si datele unde sa depuna banii.
Nu m-a mai bagat in seama...Au trecut 2 saptamani in care am asteptat o explicatie ....
Asadar grija mare cu acest individ