numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Marius....ala era.... Soarta frate..soarta..... intruchipat tot intr-un Gabi

..Ma repet dar...what goes around , comes around

-
Nemernic
- veteran

ULK scrie:Marius....ala era.... Soarta frate..soarta..... intruchipat tot intr-un Gabi

..Ma repet dar...what goes around , comes around

cat de mult imi place piesa asta....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
existTM
- junior

Iata ca a venit ziua cand ma simt nevoit sa dau o mare bila neagra pentru, surpriza, magazinul monstru.ro
Motivul? Sunt niste neseriosi.. Am dat comanda la ei pentru o lanseta si o mulineta de la DAM din data de 29 Martie... Si nu au mai dat nici un semn de atunci si pana in ziua de azi.. Rusinica ! Probabil o sa veniti cativa sa spuneti ca nu-i asa, ca voi ati luat si a fost ok.. O fi fost ok frate, da' eu zic ce mi s-a intamplat mie.. Nu te poti baza pe ei.
-
mcfish
- utilizator constant

Intotdeauna suna-i pe cei unde faci comanda dupa ce-ti faci comanda si o sa te lamuresti despre detaliile de livrare. Eu am colaborat foarte bin si cu magazinele online (inclusiv monstru.ro) si cu colegii de forum dar de fecare data ne-am auzit la telefon inainte de livrare.
existTM scrie:Iata ca a venit ziua cand ma simt nevoit sa dau o mare bila neagra pentru, surpriza, magazinul monstru.ro
Motivul? Sunt niste neseriosi.. Am dat comanda la ei pentru o lanseta si o mulineta de la DAM din data de 29 Martie... Si nu au mai dat nici un semn de atunci si pana in ziua de azi.. Rusinica ! Probabil o sa veniti cativa sa spuneti ca nu-i asa, ca voi ati luat si a fost ok.. O fi fost ok frate, da' eu zic ce mi s-a intamplat mie.. Nu te poti baza pe ei.
-
viorel.
- veteran

Monstru monstrilor
Am sunat si eu anul trecut de vreo 2 ori si nu aveau nimic pe stoc si dura 2-3 sapt sa le vina produsul
Am cerut o mulineta , au zis ca o comanda, si peste 2 sapt inca nu venise
Si doamnei de la comenzi i se parea totul absolut normal
pescar particular
-
cit_a
- senior

existTM scrie:Iata ca a venit ziua cand ma simt nevoit sa dau o mare bila neagra pentru, surpriza, magazinul monstru.ro
Magazinul pe care-l mentionezi mai sus nu este reprezentant a produselor DAM , practic este un site unde isi pun adaos comercial fata de reprezentata din tara. Magazinul reprezentat a firmei DAM pe romania este undeva in ORADEA si este mai ieftin cu cca. 30% fata alti monstrii....., iti spune ceva numele ,, capitanul NEMO "

??
-
MARIUS POPA
- veteran

Are un site reprezentanta asta din Oradea?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
sorinB
- veteran

MARIUS POPA scrie:Are un site reprezentanta asta din Oradea?!
Scrie DAM romania pe google si vezi

-
MARIUS POPA
- veteran

Ala-iiii, il stiam , mc !

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
George1985
- veteran

-
BILA NEAGRA pentru Fan Curier
Trimit lanseta aproape noua prin curier de frica sa nu o buleasca astia de la P.R. Si o bulesc baietii veseli de la Fan C.
Un inel spart si unul indoit.
Probabil ca port si eu un pic de vina ca nu am gasit un tub sa o pun, dar totusi am specificat destul de clar ca este fragil si ca e nevoie de putina atentie!