LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de ULK » 17 Iun 2013, 00:23

Marius....ala era.... Soarta frate..soarta..... intruchipat tot intr-un Gabi ;) ..Ma repet dar...what goes around , comes around :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Iun 2013, 20:56

ULK scrie:Marius....ala era.... Soarta frate..soarta..... intruchipat tot intr-un Gabi ;) ..Ma repet dar...what goes around , comes around :)
:elkgrin:
cat de mult imi place piesa asta.... :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

existTM
junior
junior

Mesaj de existTM » 17 Iun 2013, 23:45

Iata ca a venit ziua cand ma simt nevoit sa dau o mare bila neagra pentru, surpriza, magazinul monstru.ro
Motivul? Sunt niste neseriosi.. Am dat comanda la ei pentru o lanseta si o mulineta de la DAM din data de 29 Martie... Si nu au mai dat nici un semn de atunci si pana in ziua de azi.. Rusinica ! Probabil o sa veniti cativa sa spuneti ca nu-i asa, ca voi ati luat si a fost ok.. O fi fost ok frate, da' eu zic ce mi s-a intamplat mie.. Nu te poti baza pe ei.

mcfish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mcfish » 18 Iun 2013, 05:48

Intotdeauna suna-i pe cei unde faci comanda dupa ce-ti faci comanda si o sa te lamuresti despre detaliile de livrare. Eu am colaborat foarte bin si cu magazinele online (inclusiv monstru.ro) si cu colegii de forum dar de fecare data ne-am auzit la telefon inainte de livrare.
existTM scrie:Iata ca a venit ziua cand ma simt nevoit sa dau o mare bila neagra pentru, surpriza, magazinul monstru.ro
Motivul? Sunt niste neseriosi.. Am dat comanda la ei pentru o lanseta si o mulineta de la DAM din data de 29 Martie... Si nu au mai dat nici un semn de atunci si pana in ziua de azi.. Rusinica ! Probabil o sa veniti cativa sa spuneti ca nu-i asa, ca voi ati luat si a fost ok.. O fi fost ok frate, da' eu zic ce mi s-a intamplat mie.. Nu te poti baza pe ei.

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 18 Iun 2013, 19:40

Monstru monstrilor
Am sunat si eu anul trecut de vreo 2 ori si nu aveau nimic pe stoc si dura 2-3 sapt sa le vina produsul
Am cerut o mulineta , au zis ca o comanda, si peste 2 sapt inca nu venise
Si doamnei de la comenzi i se parea totul absolut normal
pescar particular

cit_a
senior
senior

Mesaj de cit_a » 10 Iul 2013, 05:41

existTM scrie:Iata ca a venit ziua cand ma simt nevoit sa dau o mare bila neagra pentru, surpriza, magazinul monstru.ro
Magazinul pe care-l mentionezi mai sus nu este reprezentant a produselor DAM , practic este un site unde isi pun adaos comercial fata de reprezentata din tara. Magazinul reprezentat a firmei DAM pe romania este undeva in ORADEA si este mai ieftin cu cca. 30% fata alti monstrii....., iti spune ceva numele ,, capitanul NEMO " :censored: ??

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Iul 2013, 09:44

Are un site reprezentanta asta din Oradea?!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Iul 2013, 09:59

MARIUS POPA scrie:Are un site reprezentanta asta din Oradea?!
Scrie DAM romania pe google si vezi ;)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Iul 2013, 10:21

Ala-iiii, il stiam , mc ! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 23 Iul 2013, 23:02

BILA NEAGRA pentru Fan Curier :!:
Trimit lanseta aproape noua prin curier de frica sa nu o buleasca astia de la P.R. Si o bulesc baietii veseli de la Fan C.
Un inel spart si unul indoit.
Probabil ca port si eu un pic de vina ca nu am gasit un tub sa o pun, dar totusi am specificat destul de clar ca este fragil si ca e nevoie de putina atentie!
:censored:

Scrie răspuns