LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jexy
senior
senior

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de Jexy » 07 Iun 2012, 19:18

ionut_m scrie:Nu conving pe nimeni.
Va pup dulce . :lol:
ne-ai convins deja stai linistit

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 07 Iun 2012, 22:44

In viata mea nu am intalnit un asemenea personaj..... :twisted:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Iun 2012, 00:21

din pacate ma vad nevoit sa scriu si eu aici, desi nu credeam ca o sa o fac vreodata.
iata faptele pe care le-am expus si in topicul de vanzare al omului respectiv
Domnule Florin,

din punctul meu de vedere nu sunteti un vanzator corect si indiferent ce feedbackuri aveti anterior acestei vanzari pentru mine personal ramaneti un om fara cuvant
desi v-am oferit pretul de 220lei pe care l-ati cerut dumnevoastra, nu a-ti fost de acord sa vindeti in termenul stabilit de mine sperand sa capatati mai multi bani dintr-o asa zisa licitatie
v-am rugat insistent sa luati in considerare aspectul ca va chinuiati de 2 luni de zile sa vindeti si nimeni nu se arata interesat - oare de ce?
de ce nu v-ati intrebat asta?pentru ca pretul real al mulinetei este cel cerut in ultima strigare si se invarte in jurul sumei de 65$ si spun asta in cunostinta de cauza deoarece mai am inca doua mulinete de acelasi tip.
v-am spus ca dupa termenul stabilit de mine nu va mai ofer aceasi suma si dupa terminarea termenului impus de dumnevoastra nu ma mai intereseaza aceasta mulineta, dar cu toatea astea dumnevoastra ma contactati intr-un MP si imi solicitati adresa pentru a imi trimite mulineta la pretul de 200lei
dumneavoastra insasi a-ti specificat asta in MP.
v-am raspuns la mesaj ,v-am dat adresa si am specificat ca nu trimit banii decat ramburs, iar dumnvoastra ce faceti?
imi solicitati banii in avans, eu va refuz dupa care imi spuneti telefonic ca nu puteti sa imi mai vindeti mulineta la pretul de 200lei asa cum va spusesem, iar initial acceptaseti
asadar
nu sunteti un vanzator de buna credinta si nu reprezentati incredere, iar din partea mea aveti o bila neagra, bila pe care o sa o acord si pe topicul special creat.
in sustinerea celor expuse de mine mai sus expun si mesajul privat prin care imi confirmati vanzarea la pretul de 200lei si imi solicitati adresa
Imagine
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 18 Iun 2012, 21:54

Din pacate si pentru mine, sunteti prima persoana care face astfel de afirmatii legate de seriozitatea mea, chiar daca sunt nefondate, iar lucrurile au fost lamurite ulterior telefonic. Mai jos citez raspunsul meu din cadrul anuntului.
"@ Adiwolf:

Va respect punctele de vedere, insa nu pot fi de acord cu ele:
- inca de la bun inceput nu ati respectat conditiile specificate de mine, legate de "asa-zisa" licitatie - 220 RON limita minima pentru Exceler 3000E, iar termenul limita duminica 10.06 (nu puteam sa opresc licitatia miercuri indiferent de suma oferita). Chiar daca dvs. ati facut acea oferta de 200, v-am specificat in cadrul anuntului ca nu o voi lua in considerare.
- faptul ca in 2 luni de zile mulineta nu s-a vandut nu insemna ca trebuia sa o dau gratis. Pur si simplu nu am primit oferte de bun simt, ca sa nu spun neserioase.
- pretul real pentru aceasta mulineta noua e 90 EURO (verifica la decathlon) si nu cel stabilit prin achizitionarea unor "chilipiruri";
- daca verificati putin in cadrul anuntului, am specificat faptul ca mulineta a fost adjudecata de dvs la pretul de 220 RON + 1 pachet de shad-uri (intrucat nu v-ati retras din licitatie dupa ce am specificat clar ca nu se vinde sub 220 RON) inainte de a va trimite dvs mesajul privat (v-am trimis MP din cadrul anuntului si automat a citat si anuntul Dvs., iar eu NU am observat (aici recunosc ca am gresit)). Nu stiam ca nu ati citit mesajul cu rezultatul licitatiei.
- ca urmare, toata discutia telefonica a plecat de la premisa ca dvs ati citit acel mesaj, mai mult, in discutia telefonica am specificat ca a fost o greseala in mesajul privat, iar pretul e prezentat in rezultatul licitatiei. Faptul ca v-am propus viramentul banilor in cont a fost o alternativa (pe care am folosit-o 90% pana acum si sunt multe persoane de pe forum care pot confirma acest lucru) mai convenabila, eu urmand sa achit si transportul in aceste conditii.
- v-as fi fost recunoscator daca ati fi postat si anuntul meu de la incheierea licitatiei, cu pretul mulinetei (ora 10.33) fata de mesajul privat trimis de mine (10.43).
Asadar, faptul ca nu ati reusit sa mai achizitionati inca un "chilipir" (la jumatate de pret fata de magazin!!!) nu va indreptateste sa faceti afirmatii de genul acesta si v-as ruga sa va retrageti aceste acuzatii, intrucat sunt nefondate.

Stima,
Florin "

Sper ca pe viitor sa nu mai existe astfel de neclaritati si sa tratati cu seriozitate conditiile stabilite in cadrul anunturilor :respekt:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Iun 2012, 22:11

domnule Florin,

desi considerasem acest subiect inchis vad ca dumnevoastră va constituiti mai departe in "parte vatamata" desi nimic din expunerea dumnevoastră nu va da acest drept si nu va indreptateste sa va considerati astfel, poate doar pentru linistea dumnevoastră sufleteasca.
din punctul meu de vedere lucrurile au stat in felul urmator:
- dumneavoastra a-ti instituit o licitatie la care a-ti stabilit un anumit pret de plecare, respectiv 220lei si un termen de terminare al licitatie, respectiv pana duminica ora 18
- eu v-am oferit suma de 220lei cu specificatia ca ofer acest pret pana miercuri ora 18 dupa care oferta mea scade la suma de 200lei si este valabila pana duminica ora 18, dupa acest termen, produsul dumnevoastră nu ma mai interesa
v-am facut aceasta oferta in speranta ca va pot determina sa luati o hotarare mai rapida, dar nu a-ti vrut sa luati in considerare nici una din variante
ca dumneavoastră a-ti mai balmajit diverse lucruri pe topic, pentru mine este neinteresant atata timp cat nu au fost acceptate conditiile mele
intr-o piata libera si cumparatorul poate pune conditii nu numai vanzatorul
asadar, marfa dumnevoastra, banii mei, fiecare cu conditiile lui, nu ne-am inteles, asta este
dar, surpriza, duminica seara primesc mesajul privat in care ma anuntati ca imi livrati mulineta la pretul de 200lei
ce trebuia sa inteleg eu din acest mesaj? ca dumneavoastra a-ti gresit, a-ti avut orbul gainilor, un moment de ratacire sincera ?!!!
orice om normal ar fi luat de buna credinta acel mesaj privat si orice om normal ar fi avut aceeasi reactie pe care am avuto eu cand mi-ati cerut alta suma decat cea afisata in mesajul dumnevoastră privat.
ca dumnevoastră veniti ulterior si incercati sa dregeti lucrurile, dar intr-un mod in care va victimizati...................este problema dumneavoastră si asa cum v-am si spus telefonic, nimic nu mai conteaza
insa pentru conformitatea adevarului nu pot sa va ofer alta varianta decat aceasta.
afirmati ca nu a-ti vandut mulineta din cauza lipsei unei oferte de bun simt ca sa nu le spuneti neserioase - cred ca aveti un simt al umorului destul de dezvoltat daca faceti aceasta afirmatie
afirmati ca pretul real al mulinetei este de 90euro si dati ca exemplu magazinul Dechatlon, dar orice simpla cautare pe net va aduce preturi mult mai mici
pretul real al unui produs este stabilit de piata libera prin cerere si oferta, iar faptul ca nu a-ti vandut la pretul cerut de dumneavoastra, denota faptul ca oferta a fost mai mare decat cererea
chilipir se poate numi atunci cand achizitionezi ceva la jumatate din pretul lui real nu din cel cerut de vanzator.
ia uitati-va putin aici si vedeti ce pret cere acest vanzator pe aceeasi marfa si culmea, ce sa vezi, nu reuseste sa o vanda :lol:
http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 16179.html
a cerut de la inceput 250lei si nici cu 200lei nu o vinde, desi" pretul ei este stabilit de Dechatlon la 90euro" :lol: :mrgreen:

eu am incheiat acest subiect si va rog ca si dumnevoastra sa o faceti pentru ca
, marfa dumnevoastra, banii mei, fiecare cu conditiile lui, nu ne-am inteles, asta este
restul...............................nu mai conteaza
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 20 Iun 2012, 07:39

Am postat si in cadrul acestui topic, intrucat nu pot sa va dau dreptate, vazand si postarea dvs de aici.

Voi fi foarte scurt si concis, intrucat subiectul l-am discutat si telefonic, iar lucrurile au fost lamurite.

Consider in continuare ca ati dorit sa achizitionati un chilipir, si chiar la jumatate de pret, de unde va inteleg perfect frustrarea:
http://www.pilker.pl/index.php?p584,daiwa-exceler-3000e (la un curs PLN/RON de 1.05, pretul ajunge aproape la 397 RON, fara a mai tine cont de transport). Pe decathlon, produsul nu mai este in stoc, intrucat s-a epuizat....la 90 de Euro :wink:

Faptul ca persoana respectiva nu a reusit sa vanda o mulineta de spinning pe un forum de crap, cu un nume mai mult decat sugestiv, nu ma mira deloc, intrucat e o alta "mancare de peste" :roll:

Considerand ca lucrurile sunt mai mult decat clare, doresc sa incheiem acest subiect.
Stima si fire intinse!

PS: aveti ocazia de a achizitiona de pe acel forum la pret de chilipir :respekt:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Iun 2012, 21:59

cum zici, domnule
ai perfecta dreptate si sunt intru totul de acord cu tine, pentru ca nu pot contrazice adevarul absolut pe care il detii dumneata.

p.s. mulineta respectiva nu mai prezinta interes pt mine - nici a acelui vanzator si nici a altuia
dar pentru unii este foarte greu de inteles.

pps. cand mai vindeti astfel de "chilipiruri" este de dorit a le denumi astfel altfel crede lumea ca poate cumpara altceva

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 20 Iun 2012, 22:26

Imi pare rau ca s-a ajuns la atata caz, insa chiar si asa, am speranta ca nu se va repeta pe viitor. Toata stima si respectele mele.
Sa auzim numai de bine si fir intins!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 28 Iun 2012, 20:03

O mica/mare bila neagra pt dl ULK l-am intrebat ceva pe mp despre AquaGlow HK si anume:

Salut vreau sa stiu care din cele doua culori red flake si firetiger se aprind cel mai bine noaptea?!

raspunsul dumnealui a fost:

Daca ai bricheta buna...ambele se aprind
Daca te referi la , care se vede mai bine in intuneric, categoric pearl/ red flake... Am si prins la el dupa lasarea serii. Si la firetiger se vede burta binisor , in crepuscul... Dar dupa parerea mea in intuneric conteaza sa ii oferi o suprafata mai mare vizibila...din cauza asta eu dupa intuneric folosesc gume mai mari decat ziua... Care da si vibratii si mai perceptibile si si suprafata mai mare si mai vizibila...mai usor de reperat de pesti.

Numai bine

Gabi

Ce concluzie trageti voi din acest raspuns deoarece eu am inteles ca culoarea pearl/ red flake se apinde cel mai bine in intuneric.

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 28 Iun 2012, 20:13

pe mine ma interesa sa dau noaptea cu ele sa se vada in apa klumea dar surpriza nu se vede noaptea :wallbash: :headbash:

Scrie răspuns