numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
D_ali
- veteran

-
red4dogs
- utilizator constant

" Dati-i unui om un peste si il vei hrani pentru o zi, invata un om sa pescuiasca si-l vei hrani pentru o viata ! "
-
Mihaitza84
- utilizator constant

ionut_m scrie:EU NU AM NICI O TREABA CU OMU ,DOAR AM SPUS CE AM VAZUT SI NU CREDEAM CA IMPRUMUTA ECHIPAMENTE LA CE AM VAZUT.
RESTUL CERTATIVA INTRE VOI.
Daca ne lasi sa ne certam intre noi la ce ti-ai mai facut 3 conturi si te-ai bagat in seama, esti pe o mana cu el, impartiti totul frateste sau care-i treaba?
-
soimu`
- junior

mare atentie mare la comenzi care trebuiesc expediate in localitatea Ion Creanga
acolo exista persoane din cadrul postei sau in cardasie cu angajati de la posta care dau tepe groase iar pagubitii sunt gasiti pe forumuri
personal am trimis acolo un cutit de vanatoare si dupa 20 zile m-a venit inapoi coletul ca neridicat
de fapt, in locul cutitului de vanatoare coletul continea un robinet vechi, o pensula veche si un holsurub, toate cu aceeasi greutate ca si cutitul de vanatoare
coletul l-am deschis la pultul din posta pentru ca...zdranganea
sa facut proces verbal, reclamatie, dar raspusnsul postei.... sa dovedesc ca eu am trimis altceva decat am primit, pentru ca din punctul lor de vedere coletul nu a fost deschis (era cu banda scoch....dar si eu l-am sigilat cu banda...clar ca el a dublat banda mea )
pe forumul de vanatoare sunt foarte multi tepuiti in acest fel toti trimisera in localitatea Ion Creanga coletele si au primit inapoi sticle de apa si alte traznai
NU TRIMITETI DECAT CU FUN CURIER SAU ALT CURIER RAPID
-
kzoli
- veteran

soimu` scrie:mare atentie mare la comenzi care trebuiesc expediate in localitatea Ion Creanga
acolo exista persoane din cadrul postei sau in cardasie cu angajati de la posta care dau tepe groase iar pagubitii sunt gasiti pe forumuri
personal am trimis acolo un cutit de vanatoare si dupa 20 zile m-a venit inapoi coletul ca neridicat
de fapt, in locul cutitului de vanatoare coletul continea un robinet vechi, o pensula veche si un holsurub, toate cu aceeasi greutate ca si cutitul de vanatoare
coletul l-am deschis la pultul din posta pentru ca...zdranganea
sa facut proces verbal, reclamatie, dar raspusnsul postei.... sa dovedesc ca eu am trimis altceva decat am primit, pentru ca din punctul lor de vedere coletul nu a fost deschis (era cu banda scoch....dar si eu l-am sigilat cu banda...clar ca el a dublat banda mea )
pe forumul de vanatoare sunt foarte multi tepuiti in acest fel toti trimisera in localitatea Ion Creanga coletele si au primit inapoi sticle de apa si alte traznai
NU TRIMITETI DECAT CU FUN CURIER SAU ALT CURIER RAPID
Pentru a evita astfel de situatii, inpachetati in fata angajatului de la PR ( faceti coletul acasa si acolo doar inchideti, dupa ce verifica continutul) si treceti pe colet ce contine coletul si ea sau el semneaza... Eu am patit cu o mulineta pe care am trimis la Iasi ... pana la urma posta a platit contravaloarea mulinetei ce era trecut in acte adica aproximativ 150 ron ... ce sa intamplat defapt nu stiu nici in ziua de azi ...am trimis un colet si am primit inapoi alta... am facut reclamatie , scandal si am zis ca o dau in judecata pe toti ... a doua zi am fost sunat de ei sa vin cu buletinul si au dat banii respectivi cu conditia sa nu mai am nici o pretentie ulterioara... asta era prin 2005 septembrie...
-
stradic
- veteran

rapala the best vobler in the world
-
old_radu
- veteran

...nu trebuiesc drumuri in plus , nervi consumati , injuraturi
...important este sa sti sa faci un colet (modalitatea de ambalare) , sa sti sa completezi formularul pentru trimitere si in cel mai rau caz , ai la dispozitie asta :
http://www.posta-romana.ro/posta-romana ... matii.html
...daca e din vina lor , vei fi despagubit la valoarea declarata a coletului
...putin "know how"...

-
ionut_m
- utilizator nou

Mihaitza84 scrie:ionut_m scrie:EU NU AM NICI O TREABA CU OMU ,DOAR AM SPUS CE AM VAZUT SI NU CREDEAM CA IMPRUMUTA ECHIPAMENTE LA CE AM VAZUT.
RESTUL CERTATIVA INTRE VOI.
Daca ne lasi sa ne certam intre noi la ce ti-ai mai facut 3 conturi si te-ai bagat in seama, esti pe o mana cu el, impartiti totul frateste sau care-i treaba?
CRED CA GRESESTI SAU MA CONFUNZI ,NU AM DECAT UN SINGUR CONT.
NU MIE PRIETEN SI NICI NUL APAR SI NICI NU IMPARTIM NIMIC.
AM VAZUT CU CE PESCUIESTE OMU SI ATAT.
-
tudor
- Moderator

-
1) Mai intai citeste regulamentul te rog.
2) Nu mai zbiera la noi.
3) Jos clonele.