LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Nu sunt vorbitor nativ de limba romana..dar "se aprinde" mie nu imi suna deloc sinonim cu "fosforescente". Eu cand aud "aprind"...ma duce mintea doar la un bec, bricheta, foc....Dar sa "se aprinda" un shad ...sincer..nu m-am prins la ce s-a referit.
Si ce este cel mai important...NU am afirmat asaceva deloc. Este o guma foarte cunoscuta...informatii pe net berechet...NU poate sa zica nimeni ca nu stia ce cumapra...
Daca totusi afirma asaceva...nu este vina mea deloc...
Si ce este cel mai important...NU am afirmat asaceva deloc. Este o guma foarte cunoscuta...informatii pe net berechet...NU poate sa zica nimeni ca nu stia ce cumapra...
Daca totusi afirma asaceva...nu este vina mea deloc...
Direct pe lista neagra am ajuns
..nici macar la Feeedback....nasoale vremuri 
Da,
.....nu va mirati....ma deranjeaza 

Da,

Caldura e de vina si lipsa de peste din apele noastre ! ... daca ar fi peste destul, cu siguranta nu ar fi nevoie de shaduri si silicoane fosforescente sau cu licuriciULK scrie:Direct pe lista neagra am ajuns..nici macar la Feeedback....nasoale vremuri
Da,.....nu va mirati....ma deranjeaza

care caldura bre...aci is 19 grade
...la 12 servim clean ... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Atunci lipsa de pesteMuskMd scrie:care caldura bre...aci is 19 grade...la 12 servim clean ...

o bila fosforescenta pentru ULK

eu as fi aprins noaptea gumele cu lampa de carbid , cum de nu m-am gandit la bricheta ????

una peste alte sunt bune gumele aprinse la facut focul

-
- veteran
Doar atat , daca vreti sa pierdeti timp, bani si nervi...faceti-va de lucru cu userul "worm_"(sandulescu bogdan,resita). Vorba unei formule consacrate la aceasta rubrica"mare om,mare caracter"!
-
- veteran
Incet, incet poate sunt si alti useri "facuti" de bogdan sandulescu alias worm_ sau sandy_sefu. spuneti ce va doare,poate asa dispar asemenea specimene 

salut Relu...sigur nu-i vreo neintelegere !?
eu i-am vandut o mulineta anul trecut si acuma in primavara niste voblere,baiatul a fost cat se poate de corect...

eu i-am vandut o mulineta anul trecut si acuma in primavara niste voblere,baiatul a fost cat se poate de corect...

-
- veteran
buna,
nu are rost sa intru in detalii, e inutil, pur si simplu daca una vorbim sa si facem lucrul acela. orice problema se poate rezolva prin ...dialog. pentru mine acest individ e un subiect inchis. cu stima!
nu are rost sa intru in detalii, e inutil, pur si simplu daca una vorbim sa si facem lucrul acela. orice problema se poate rezolva prin ...dialog. pentru mine acest individ e un subiect inchis. cu stima!