FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 03 Ian 2012, 20:29

vorbesc exclusiv in numele meu si nu am pretentia sa fiu un exemplu:
daca am apucat sa promit ,pai asa ramane ,chiar daca dupa aia plang sub patura.
pe unde iese vorba iese si sufletul :wink:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 03 Ian 2012, 21:28

rine scrie:vorbesc exclusiv in numele meu si nu am pretentia sa fiu un exemplu:
100% de acord, unii vorbesc doar ca le place sunetul vocii lor. Nu pt fi de acord cu asta indiferent de situatie.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

lucas85
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucas85 » 04 Ian 2012, 01:16

@ jexy atotstiutor nu ma dau, dar om de cuvant ma tin.si diferenta intre bine si rau?
din ce se discuta si ce ai exemplificat vad doar diferenta intre ceva rau si ceva si mai rau
@ kzoli sa dea domnu sa fie mai bine,
dar sa nu uitam ca pe langa prejudiciile materiale sau pecuniare cum a spus si dl Adriann mai exista si aspectul moral;
ideea e ca pe forum ,cuvantul,cel putin in principiu, ar trebui sa fie piatra de temelie in relatiile/tranzactiile dintre membrii.

Si cu ce a zis si dl rine nu pot sa fiu decat 100% de acord

tanase_cornel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tanase_cornel » 04 Ian 2012, 11:51

Domnilor, aveti dreptate... Nu are rost sa tinem suparare in suflet si trebuie sa incepem noul an cu ganduri de mai bine!
La multi ani tuturor! Multa sanatate si tot ce va doriti in noul an... Stiu ca e cam tarziu dar va dedic o uratura (pe care i-am trimis-o de revelion si D-lui Vulc):

In anul ce va veni,
Iti doresc mai bun sa fii!
Sa auzi frana cum suna,
De cinci ori pe saptamana...
Sa ai scule japoneze,
Dusmanii doar sa viseze!
Sa ai firu-ntins de pesti
Si mereu sa tot zambesti!
Sa ai casa sanatoasa
Si familia bucuroasa,
Iar cand stati cu toti la masa,
Sa cinstiti pentru Tanasa
Un pahar de tamaioasa!
La anu` si la multi ani!

Oricum, parerile mele legate de anumiti oameni, nu au nici o legatura cu supararea... Sunt niste concluzii logice, trase in urma unor evenimente!

Multa stima pentru toti! Unul din cele mai bune forumuri din tara...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Ian 2012, 21:27

bila alba pentru elias.
foarte serios . recomand.

vaga aurel
veteran
veteran

Mesaj de vaga aurel » 07 Ian 2012, 21:58

rine scrie:vorbesc exclusiv in numele meu si nu am pretentia sa fiu un exemplu:

frumos si intelept spus! chiar mi-a placut. daca toti am gandi si am face asa ,am fi departe si nu ne-am zbate in "mocirla" asta de zi cu zi. numa-bine!

peter76
veteran
veteran

gogol

Mesaj de peter76 » 07 Ian 2012, 23:24

Bila neagra lui Gogol pentru felul in care isi descrie marfa pusa la vanzare : un tambur cu buza ciobita nu poate fi descris drept “nou”, “nefolosit”, “fara nici un fel de probleme”.
Mai mult decat atat : desi i-am platit in avans produsul descris conform celor de mai sus si am primit unul cu defectiuni, ulterior, tot domnia sa, fara a contesta nici o secunda problema tamburului, a considerat ca nu prezint incredere pentru a-mi restitui suma platita, dupa care sa ii returnez obiectul, dorind sa faca mai intai “o constatare a tamburului”, iar plata ulterior : eu zic ca era normal sa faca constatarea inainte de a-l vinde, iar daca tot a comis-o, putea macar sa rezolve problema elegant.
Pacat ca onoarea valoreaza uneori … 52 de lei. Consider ca am facut o donatie, pastez un tambur “de colectie” si va recomand multa atentie la tranzactiile cu Gogol.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 08 Ian 2012, 00:15

Daca as fi in locul tau mi-ar fi rusine sa mai postez pe aici. De ce? Pai s-o luam pas cu pas...
Ti-am trimis tamburul si tot aici mi-ai acordat bila alba. Dupa 10 zile te-ai trezit ca nu ar mai fi tamburul corespunzator, DUPA 10 ZILE DE LA ACORDAREA BILEI ALBE!!!.
Stii foarte bine ce ti-am zis, trimite-l inapoi si iti voi returna banii chiar daca pare ciudat ca dupa 10 zile si bila alba sa constati ceva la el, dar ma rog..nu am comentat nimic si am acceptat sa mi-l returnezi. Tu tot bateai campii sa-ti trimit banii dar NU mi-ai scris contul si ai inceput sa adopti o atitudine aroganta si necorespunzatoare, plus ca ti-a intrat in cap ca sa-ti virez eu banii si apoi sa-l trimiti tu. Ei bine, cu faptul accesta nu am fost de acord si ti-am scris ca nu iti voi vira banii decat atunci cand ajunge tamburul la mine. Toata povestea o pot proba prin p.m.-urile noastre.

Si chiar te rog sa pui o poza cu defectul tamburului de nu poate fii folosit. Adica in mintea ta traiesti cu impresia ca te-am tepuit cu un tambur amarat de 50 lei?? Cum adica te-am tepuit daca am acceptat sa mi-l returnezi chiar daca povestea cu tamburul defect dupa 10 zile de la receptie pare cusuta cu ata alba?

Cred ca faci valuri gratuit...

peter76
veteran
veteran

gogol

Mesaj de peter76 » 08 Ian 2012, 13:36

Pas cu pas :
-pe 16 dec ti-am facut plata
-pe 19 dec ai trimis tu tamburul prin posta
-pe 21 dec tamburul a fost ridicat de la posta de catre o alta persoana ( nu de catre mine ) care, fara sa se priceapa, mi-a confirmat ca a intrat in posesia unui tambur pe care scrie “zauber 2000”
-in aceste conditii, cum facusem plata in avans, pe 22 dec ti-am dat feed-back pozitiv inainte de a vedea tamburul, multumit ca am primt un tambur si nu un pachet gol :vina mea, m-a grabit
-pe 24 dec am vazut si eu tambul si am constatat ca e lovit in buza ( indoit, ciobit )
-am lasat sa treaca Craciunul
-pe 26 dec ti-am scris pe privat despre asta si ti-am cerut sa imi trimiti un tambur care sa fie conform descrierii sau banii inapoi ( inclusiv cheltuielile de expeditie ), iar eu sa iti trimit ulterior tamburul : nu ai contestat nici o secunda ca e lovit, ai fost de acord sa il primesti inapoi.
-nici vorba sa fi trecut 10 zile de la primire
-pana pe 30 dec ai tras de timp
-pe 30 dec m-ai intrebat daca ti-am trimis contul : ti l-am trimis
-nemaiavand alte motive de a trage de timp, brusc ti-ai dat seama ca nu sunt de incredere si nu imi poti trimite banii, pentru ca eu sa iti trimit ulterior tamburul inapoi
-mai repet inca o data ca EU ti-am facut plata in avans, iar TU mi-ai trimis un tambur a carui stare nu corespundea cu descrierea facuta de tine : oare care dintre noi nu e de incredere ?
-pentru ca nu vreau sa mai risc inca o data cu tine, nu iti voi trimite tamburul fara sa-mi fi trimis tu banii inainte : cred ca oricine ar face la fel in cazul meu : o sa sa il pilesc sa nu agate firul si o sa incerc sa il folosesc asa cum este ( adica in nici un caz cum l-ai descis :"nou", "nefolosit", "fara nici un fel de probleme" )
-am informatii de la un user de pe acest forum, care a discutat cu tine despre achizitia aceluiasi tambur : atunci cand a insistat mai mult decat mine asupra starii lui si asupra faptului nu ar vrea sa se mai repete discutii cum au mai fost pe forum referitoare la starea unor produse vandute, ai decis sa nu i-l mai vinzi : inca o dovada ca stiai ca e ceva in neregula cu el
-il rog pe acel user, daca doreste, sa confirme acest lucru, daca nu vrea, nu-i bai ...
-nu mai vreau nimic de la tine, nu vreau sa mai discut pe subiect avand in vedere si suma in discutie : cu onoarea e altceva …
- iti doresc succesuri !

Gogol
veteran
veteran

Re: gogol

Mesaj de Gogol » 08 Ian 2012, 14:35

peter76 scrie: -am informatii de la un user de pe acest forum, care a discutat cu tine despre achizitia aceluiasi tambur : atunci cand a insistat mai mult decat mine asupra starii lui si asupra faptului nu ar vrea sa se mai repete discutii cum au mai fost pe forum referitoare la starea unor produse vandute, ai decis sa nu i-l mai vinzi : inca o dovada ca stiai ca e ceva in neregula cu el
-il rog pe acel user, daca doreste, sa confirme acest lucru, daca nu vrea, nu-i bai ...
I-a sa vedem userul in cauza...chiar sunt curios. A fost unul singur care a sunat, dar a inceput sa ma aburesca ca nu are timp si blablabla. Eu nu ma rog de nimeni si dupa cum iti promisesem ti l-am trimis tie, chiar daca a mai fost cineva din Bucuresti si scapam de posta, dar am fost om de onoare cu tine. Si asa sunt eu mai al dracu', cand constat ca am de-a face la o tranzactie cu un user pricinos si carcotas, nu mai inchei afacerea. Prefer sa mai astept decat sa ma frece aiurea la cap. Cu tine m-am ars, mi-am data seama de la inceput ca esti acelasi gen de pricinos, dar mancasem un rahat si am dorit sa ma tin de cuvant. Gogoasa ca nu l-ai vazut decat dupa o saptamana, dar te-ai grabit sa dai bila alba sa i-o spui lu' mutu. Altceva te-a facut sa te sucesti. Dar nu-i nimic, sa fie invatare de minte pt mine sa nu ma mai incurc cu posta si cu carcotasii. Nu stateam in tambur, chiar puteam sa-l pastrez ca al patrulea, dar am zis ca poate o fi un amarat care plange dupa al doilea de rezerva. Si pana la urma ti-am acceptat returul fara comentarii, ce vi si te smiorcai pe aici? Sau iti place sa te autovictimizezi?
Vreau sa vad poza cu tamburul unde trebuie sa-l pilesti ca sa fie utilizat!!

Scrie răspuns