daca am apucat sa promit ,pai asa ramane ,chiar daca dupa aia plang sub patura.
pe unde iese vorba iese si sufletul

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
100% de acord, unii vorbesc doar ca le place sunetul vocii lor. Nu pt fi de acord cu asta indiferent de situatie.rine scrie:vorbesc exclusiv in numele meu si nu am pretentia sa fiu un exemplu:
rine scrie:vorbesc exclusiv in numele meu si nu am pretentia sa fiu un exemplu:
I-a sa vedem userul in cauza...chiar sunt curios. A fost unul singur care a sunat, dar a inceput sa ma aburesca ca nu are timp si blablabla. Eu nu ma rog de nimeni si dupa cum iti promisesem ti l-am trimis tie, chiar daca a mai fost cineva din Bucuresti si scapam de posta, dar am fost om de onoare cu tine. Si asa sunt eu mai al dracu', cand constat ca am de-a face la o tranzactie cu un user pricinos si carcotas, nu mai inchei afacerea. Prefer sa mai astept decat sa ma frece aiurea la cap. Cu tine m-am ars, mi-am data seama de la inceput ca esti acelasi gen de pricinos, dar mancasem un rahat si am dorit sa ma tin de cuvant. Gogoasa ca nu l-ai vazut decat dupa o saptamana, dar te-ai grabit sa dai bila alba sa i-o spui lu' mutu. Altceva te-a facut sa te sucesti. Dar nu-i nimic, sa fie invatare de minte pt mine sa nu ma mai incurc cu posta si cu carcotasii. Nu stateam in tambur, chiar puteam sa-l pastrez ca al patrulea, dar am zis ca poate o fi un amarat care plange dupa al doilea de rezerva. Si pana la urma ti-am acceptat returul fara comentarii, ce vi si te smiorcai pe aici? Sau iti place sa te autovictimizezi?peter76 scrie: -am informatii de la un user de pe acest forum, care a discutat cu tine despre achizitia aceluiasi tambur : atunci cand a insistat mai mult decat mine asupra starii lui si asupra faptului nu ar vrea sa se mai repete discutii cum au mai fost pe forum referitoare la starea unor produse vandute, ai decis sa nu i-l mai vinzi : inca o dovada ca stiai ca e ceva in neregula cu el
-il rog pe acel user, daca doreste, sa confirme acest lucru, daca nu vrea, nu-i bai ...